Şimdi Ara

Doğayı koruyalım ama zenginleri de koruyalım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğaya çöp atmayalım, suyu az kullanalım,co2 emisyonunu düşürelim vs vs.Ulan bu tüketime dünya mı dayanır.Sen co2 emisyonunu azaltsan ne yazar.Her sene milyonlarca telefon,bilgisayar,araç vs üretiliyor.Bunlar üretilirken hammaddelerin çıkarılmasından tut üretim aşamalarına kadar hepsinde doğanın içinden geçiliyor.Biri de çıkıp demiyor ki tüketimi azaltalım.İnsanlara 10 yılda bir bilgisayar,telefon vs alma hakkı verelim.10 yıl içinde ikinci kez almaya kalkarsa %300 vergi uygulayalım.


    Bill Gates çıkıp yapay et yiyin diyor.Doğayı korumak için bir şeyden vazgeçeceksek bu gıda olamaz.Siz az üretin,az kazanın öyle dünyayı koruyalım ama yok onlar paradan vazgeçmez.Sana yapay eti dayayacak ama kendisi tüketim çılgınlığından vazgeçmeyip paraya para katacak.İşin özü doğayı koruyalım duyarı mevcut yöntemlerle yetersiz ve art niyetlidir.Önümüzdeki 50 yıllık süreçte doğayı korumak adına sizden bir sürü fedakarlık bekleyecekler ama kendileri asla bir fedakarlıkta bulunmayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 5 Haziran 2021; 15:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Malum şirketlerin doğa hassasiyetleri hikaye dediğin gibi. Dünyayı yönlendiren bu great resetçiler "ilerleme dini"nin nihai hedefi olan transhumanizmi gerçekleştirmek istiyorlar. Yapay et, yapay dünya, yapay güneş, yapay insan. Devlet, aile, din ve cinsiyetten artık bahsedilmediği, insanın sınırlamalardan tamamen kurtulduğu bir dünya hayali. Tüketim bağımlıları da bu geleceğin inşaasına bilerek veya bilmeyerek katkıda bulunmuş oluyor. Halbuki insanın sürekli hatırlaması gereken çok net bir gerçek var: "Dünya hayatına meyledenler deniz suyu içenlere benzer. İçtikçe susarlar, susadıkça içerler.”

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.