Şimdi Ara

Doğu Amerika tatili mi Batı Amerika Tatili mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • B.a alir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mok Kafalı Batiatus

    B.a alir

    Siz iki tarafa gidipte mi yorum yapıyorsunuz yoksa hiç amerikaya gitmeden mi? Ben özellikle iki tarafa gitmiş olup ta doğru yönlendirme yapabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medievalweapons -- 25 Nisan 2015; 12:17:44 >
  • medievalweapons M kullanıcısına yanıt
    Los angeles da akrabam yasadigi icin bir kere gitmistim. Dogu Amerikaya da insallah 2 sene sonra dil icin gidecegim.Bu kadar sinirlenmene ne oldu anlamadım.Zevkler ve renkler tartışılmaz sana gore dogu amerika iyidir saygı iyidir saygı duyarım aynı saygıyı sen de bana duyacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mok Kafalı Batiatus kullanıcısına yanıt
    Üstad kusura bakma sonradan mesajımı okuyunca sanki sinirle yazılmış izlenimi vermişim, yok öyle bişey kusuruma bakma gayet sakince yazdım soru sordum, bende olsam öyle anlardım. Gerçekten gittinizmi öylemi yorum yazıyordunuz derken hani gitmeden yorum mı yazıyorsunuz anlamında söylemiştim çünkü her yoruma dikkat ediyorum.

    Herkese saygım büyük. Tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldığım için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medievalweapons -- 24 Nisan 2015; 22:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala netleşmedi kafam,

    Newyork ta 3-4 gün kalıp direk losangles a uçup Losangles, san diago, las vegastan yana mı kullansam hakkımı, yoksa nrwyorktan sonra orlando miami mi yapsam yoksa, newyork orlando miamiden sonra öı batıya geçsem kafam allak bullak,

    Tabi bitde niagara ve grand canyon meselesi var, hafi niagaa sadece git gel zaman gider ama grand canyon konusunda gidince hava kararacak nerede nasıl kalıcam eşimle güvenli mi vb konular hep aklımda, rota ve naliyet konuşarında yardımlarınızı esirgemeyin dostlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gidicem önümüzdeki sene içinde hangisi diye kararsız kalmıştım ama tur ile gitmeye karar verdim baştan başa amerika turuna katılıcam 15 gece 17 gün toplamda new york orlando miami las vegas losangels onlar gezdiyor ekstra turlarda var konyonlara santa monica vb gezilecek yerleri gezdiyolarlar. Vizeyide kolayca verirler turla gittiğin için sen uğraşmazsın. Balkanlara ve avrupayada turla gittim havalimanında nasıl otele gidicem taksiye binersem kazıklanırmıyım merkeze nasıl giderim gezilecekler yerleri nerelerdir diye düşünmüyorsun turla giderken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin bence en zor kısmı vize kısmı dünyanın en zor vizesi arkadaşların dediği gibi bunu alırsak batısından başlarım valla :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.