Şimdi Ara

Doğuş Oto Yön. Kurulu Bşk; (ÖTV'den sonra) Firma olarak zam yapmadık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yalancılara bir örnekte ben vereyim. golf higline en başından beri ilgileniyorum ve takip ediyorum. golf ekim kasım gibi geldi sanırım, ve şubat 2009 a kadar 3 kez zam geldi sanırım fakat ben üzerinde durmak istediğim ötv den sonraki durumlar aşağıya çıkardım.

    Bildiğiniz gibi vw ana sayfasında sanki bir kampanyaymış gibi euro=...TL diyor fakat işin çarpıcılığı aşağıda.

    1 euro= 1.99 golf higline dsg 54.000 TL
    1 euro= 2.09 golf higline dsg 54.000 TL
    ÖTV İNDİRİM OLUYOR
    1 euro= 2.09 golf higline dsg 48.000 TL
    BİR HAFTA GEÇMİYOR
    1 euro=2.24 golf higiline dsg 50100 TL
    DAHA SONRA EURO DÜŞER HEMEN GÜNCELLEME YAPIYORLAR
    1 euro=2.19 golf higline dsg 50100 TL
    EURO DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR
    1 euro=2.09 golf higline dsg 50100 TL
    EURO DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR
    1 euro=1.99 golf higline dsg 50100 TL
    EURO HALEN DÜŞÜYOR VE SON ŞUAN Kİ SİTEKİ GÜNCEL HALİ
    1 euro=1.89 golf higline dsg halen 50100 TL

    görüldügü gibi EURO arttınca fiyatlar zam yapmada hiç terettüt etmeyen sayın doğuş gurubu indirimde okadar çömer olmuyorlar. Buda gösteriyorki ötv balını cep ellezi yapmaya devletin parasını çalmada hiç terettüt etmiyorlar. Utanmadanda koskoca yöneticiler hiç zam yapmadık diyolar.

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1999 -- 10 Nisan 2009; 23:34:03 >




  • zam yapıldı
    burada parayı veren tüketicinin koyun gibi davranıp satıcının her dediğine mahkum olması düşünülmemeli(her ne kadar büyük çoğunluk mahkum olsa da) eleştirilerde dikkate alınmalı
    tüketici belli bir süre sabreder şans tanır yutkunur bir gün gelir canına tak der
    güvensizlik başlar sonra da o malı almaz
  • Sanayi Bakanı, burada dediğine göre; "ÖTV indiriminin üstüne zam yapan otomotivci, İNCELENECEK" diyor. Fakat, Doğuş Oto bildiğimiz kadarıyla herhangi bir inceleme geçirmediği gibi; ODD'nin 2009 mart verilerine göre, ithal araç satışlarında Ford'dan sonra ikinci Volkswagen geliyor.



    Var bir gariplik ama; Doğuş oto'da mı, Sanayi Bakanı'nda mı, halkımız da mı, yoksa ben de mi anlayamadım?





  • Doğuş Grubu olduğu sürece onun çatısı altındaki markalara elimden geldiğince yaklaşmıyordum şimdi birde insanları APTAL yerine koyduklarını görünce hala bu zihniyetle alışveriş yapanlarıda anlamamaya başladım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lukunku

    Sanayi Bakanı, burada dediğine göre; "ÖTV indiriminin üstüne zam yapan otomotivci, İNCELENECEK" diyor. Fakat, Doğuş Oto bildiğimiz kadarıyla herhangi bir inceleme geçirmediği gibi; ODD'nin 2009 mart verilerine göre, ithal araç satışlarında Ford'dan sonra ikinci Volkswagen geliyor.



    Var bir gariplik ama; Doğuş oto'da mı, Sanayi Bakanı'nda mı, halkımız da mı, yoksa ben de mi anlayamadım?




    Arkadaşım emin ol sende bir gariplik yok,sen her aklı-fikri yerinde Türk insanı gibi olayları inceleyip,doğru yorumluyorsun..

    Ama şunu unutma ki Doğuş Grubuna hiç bir yaptırım uygulanmayacaktır..Nedeni ise Hükümet ile Doğuş Grubu'nun ikili ilişkileridir.Her Parti dönemi olduğu gibi bu dönemde de parti yandaşlarıyla işler yapılmaktadır ve bu dönem ki hükümetin kankalarından biriside Doğuş Grubudur..Aynen bundan birkaç yıl önce hükümetle Aydın Doğanın olduğu gibi..Ama bu işler ters gitmeye dursun,şuan ki Aydın Doğan ile Hükümetin durumu buna en iyi örnektir!İşte ben ozaman görecem Doğuş Otoyu..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: AnGets

    Doğuş Grubu olduğu sürece onun çatısı altındaki markalara elimden geldiğince yaklaşmıyordum şimdi birde insanları APTAL yerine koyduklarını görünce hala bu zihniyetle alışveriş yapanlarıda anlamamaya başladım..



    Marka-lar- ile distribütörü birbirinden ayırmak lazım. Çok güçlü markaları temsil ediyorlar, güzel de araçları var bu markaların; ancak temsiliyet ne yazık ki sadece plaza görüntüsünden ibaret kalıyor. Ne yazık ki; plazaların standart olarak hepsinde bulunan kurumsal görüntüleri de artık çok demode oldu.

    Ama bayilere gittiğiniz zaman; bu araçları almamanız için ellerinden geleni ardına koymayan, sürekli size aşağılar gözlerle bakan, fiyat konusunda burunlarından kıl aldırmayan, araç ile ilgili sizden daha az bilgileri olan, sizi yürüyen "para" ve "prim" olarak gören, hele hele sadece incelemek için geldiğinizi anladıkları zaman size bir tek hakaret etmedikleri kalan (tam 4 defa farklı bayide bizzat benim başıma geldi) vs vs vs satış elemanları olduğu halde ve çoğu insan da bunları bildiği halde, hala yüksek satış adetlerine sahip olmaları enteresan.

    Şöyle de değerlendirilebilir; bakkal ne kadar yüzü sirke satarsa satsın, sizin alacak olduğunuz mal sadece kendisinde varsa yapılacak bir şey yok, çekeceksiniz o sirke satan yüzü. Ama alternatifiniz varsa, bunu o bakkalın da biliyor olması lazım, sizin yani müşterinin gün gelip kendisini terkedebileceğini, toptancının veya üreticinin olur da kendinden vazgeçebilecek olduğunu biraz hissetmesi lazım. Hissetmiyor veya hissettirilmiyor demek ki hala alternatifsiz olduklarını zannediyorlar. İşte burası kötü...




  • Geçtiğimiz hafta Ntv de ismini hatırlamadığım bir otomobil programı vardı (0'dan 100'e değil)
    Orada celal pir Doğuş otodan bir yönetici konuk almıştı ve burada tartışılan niye zam sorusunu sordu .
    Verilen cevap :

    ötv indirimi ile satışlar inanılmaz patladı ve kısa sürede stoklarımız tükendi. Bizde güncel yüksek kur fiyatlarından yeni araçlar sipariş ettiğimizden mecbur zam yapmak zorunda kaldık ..
  • Şu doğuş otonun samimiyetsizligi ve servisteki ilgisizlikleri yuzunden disbritorlugunu yaptıgı araçlardan soğuttular milleti ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.