Şimdi Ara

Dokunmatik Ekranlı Telefon Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, dokunmatik ekran özelliği olan ve el yazısı tanıyabilen 3G'e sahip telefon tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba? Bütçe olarak 1000TL'e kadar çıkabilirim. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.



  • vallahi el yazısı seçeneği var mı bilmiyorum ama samsung s5603 ü piyasada 450-500 e garantili bi şekilde bulabilirsin.3g özelliği 3.2 mp kamera dokunmatik ekran.Bi araştırmanı öneririm bi telefonu için 1000 liraya kadar cıkma.
  • 1000 tl civarına alabileceğin en iyi dokunmatik telefonlar samsung jet samsung omnia ve lg arena bunlarda el yazısı tanıma özelliği varmi bilmiyorum.
    omniayı eleyebilirsin eskidi ve yeni versiyonu çıktı zaten(omnia 2 - 1400tl). dokunmatik olayında jet 1 adım daha önde arenaya göre ikisinide inceledim. ayrıca lg nin arayüzü pek hoşuma gitmedi.tabi jet biraz daha hızlı ama arasında uçurum yok.bunlar benim kendi incelemeleri ve görüşlerim. onun dışında 2. el 3gs olabilir onu anlatmaya gerek yok zaten.
  • Samsunglarda el yazısı tanıma özelliği var ama bu el yazısı tanıma olayından pek birşey bekleme. Kesinlikle pratik birşey değil. Bu el yazısı tanımada en mükemmel olanı Nokia'dır. Ama bence bu özellik bir kriter olmasın bence senin için.
  • el yazısı tanıma palm lerde cok iyidir. kendi alfabesi bile vardı. palm tx cihazım var wifili falan herşeyiyle süperdi. tek kötü yanı telefon özelliği yok.

    arenanın el yazısı tanıma özelliği yok iphone da olduğu gibi. bu telefonların ekranlarının özelliğinden kaynaklanıyor. sadece parmağı algılayabiliyor. diğer telefonlarda dokunduğunda ki basınçı falan algılıyor. o yuzden kalemle yazılabiliyor.

    el yazısı yanıyabilecek telefonlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jet0n -- 24 Eylül 2009; 2:49:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jet0n

    el yazısı tanıma palm lerde cok iyidir. kendi alfabesi bile vardı. palm tx cihazım var wifili falan herşeyiyle süperdi. tek kötü yanı telefon özelliği yok.



    Aaaa evet Palm'lerin telefon özelliği olmayan ve Graffiti alanı olan cihazlarında el yazısı tanıma çok başarılıdır. Hatta bende bir Palm Vx var, renksiz ekran vs. oldukça eski ancak elyazısı çok başarılı.

    Ancak işte artık o Palm OS işletim sistemi tedahülden kalktı malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.