Şimdi Ara

Dolandırıcı Gümüşçü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım ayın da bir gümüşçüden alışveriş yaptım 1380 TL. Ödemeyi ise kredi kartı ile yaptım. Şifreyi girdim bir hata oldu dedi bir daha girer misin dedi tekrar girdim ha oldu tamam dedi. Dükkandan ayrıldım çarşıda gezerken kartta ne kadar kalmış bir bakayım dedim baktım para bitmiş ayrıntılı şekilde baktım meğerse 2defa çekim yapmış geri gümüşçü ye gittim 2defa çekim yapmışsın dedim paramı istedim öyle bişi yok falan dedi dur olayı anlarız deyip post makinası müşteri hizmetlerini aradı orası da doğruladı biri kendi banka hesabına girmiş diğeri post makinesinde sıkışmış geri istedim şimdi veremem dedi post makinesinden bana geçecek sonra bende sana veririm dedi benim içim rahat etmedi bankaya gittim yardımcı olmadılar müşteri hizmetlerini arayın dediler aradım orası da doğruladı kod verdi bu kodu söyleyin adama dediler kapattılar. Adamı aradım tamam para bana geçsin verecem dedi. Aradan 1 1.5 ay geçti uğradım şu gün gel bu gün gel diye diye 3 ay oldu sürekli oyalayıp duruyor polise gidecem ses kaydı falan var dedim tamam sen gel diyor ya dükkanda olmuyor yada gün veriyor her aradığım da telefon ses kaydı alıyor çektiği 2.ci para da hesap hareketlerinde var. Şimdi aradım yine cuma gel al paranı dedi cuma da yalan söylüyor o adam eminim. Polise gitsem yardımcı olurlar mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu gibi durumlarda hata oldu yada iptal oldu derse fişi görmek iste yada telefondan uygulamadan bak para cekıilmişmi hani belki adam dolandırıcı degilde bilgisiz biride olabilir herşey olabilir.
    bana bi kaç defa bu post makinası işlem ortası şarjı bitti olmuştu bekledim açılında iptal fişi aldım.
  • Hocam para postta sıkıştı 3ay oldu o para kendi hesabına geçti 1380+1380 vermiyor parayı şerefsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avm nin birinde bana da oldu bu durum. Kadın kendi müşteri hizmetlerini vs aradı baya muhabbetten sonra müşteri hizmetleri 3 iş günü içinde geçer dedi 2. Günde geçmişti.

    Eğer 3 aydır parayı alamamışsan daha da alamazsın boşa uğraşma bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis bu ülkede böyle şeylere hiç birşey yapmaz boşa ümitlenme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icra takibi başlatın
  • Adama git 3 ay boyunca oyaladın para yarın 14.00 e kadar hesabıma geçmezse mahkemeye gideceğini söyle ve çık konuşmasına müsade etme veya ne derse desin kabul etme. Diğer gün saat 14.00 de ilk polise git sonra 14.00e kadar atmazsa eğer 14.00 de ara İkinci kere fazladan çekmiş olduğun 1380 TL iade etmediğin için mahkeme sürecini başlattığını belirt sonra aynısını sms ile at. Polise danışarak Mahkemeye de başvur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı alırım, yarısı benim ama?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 8 Şubat 2020; 0:2:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.