Şimdi Ara

dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler, 2milyonumu alan kişi anlaştığımız şeyi bana vermeyip zehir içti.büyük ihtimal rk olacak.bu sayede izin kaybettirmeye çalışıyo.
    peki ben yeni rk karakterini nasıl bulabilirim.elimde ona ait bi hotmail adresi var.mailden arama yapabilirmiyim?
    nasıl olcak.paradan ziyade dolandırılmam asabımı bozdu

    "bu konu niçin silindi anlamadım,tekrr açıyorm o yüzden"



  • Konun hakaret içerdiği için silinmişti. Arkadaşla anlaştığınız şey vip olsa gerek. Buralarda kural dışı olmasına rağmen "Para karşılığı vip olmak istiyorum?" diye aranıp duruyordun geçenlerde. Sadece bir mail adresiyle bir şeyler başarabileceğini sanmıyorum. Oyun içerisinde anlaşmaya dair PM'ler filan varsa (bir ihtimal) oyun yöneticileri yardımcı olabilir. Derdini oyun forumunda anlatmayı dene bir de.
  • Gözcülere mesaj atmayı deneyebilirsiniz, ancak yasak olan bir şeyi yaptıysan sana hiçbir şekilde yardımcı olmayacaklardır üzgünüm ki. Keşke referanslarını araştırsaydınız...
  • para karşılığı vip almak istemişsin bu konuda yardımcı olmayacaklardır üzgünüm...
  • @gijal "vip olmak için aranıp duruyodun" derken sanırım haddin olmadan iyi oldu bu dolandırılmayı hakettin demek istedin. burdada popmundonun pek çok konusu tartışılıyo o yüzden benden derdimi burdan paylaşabilirim diye düşündüm.yinede gösterdiğin yol için teşekkürler.
    benim amacım paramı geri almak değil.oyun parası değerli olmadığı için o paraya vip istiyodum ve bunun için anlaşmıştık.daha çok teknik bu konuydu.açacağı yeni karakteri bulmak istiyodum ve bu mümkünmü değilmi öğrenemedim.oyundaki dayılara sorsam onlarda vip yasak diyip derdimin vip olamama olarak algılayacaklar.
    (konu dışı ama, oyun parasıyla,kontorle vb vip alımları suçsa vip sayfasında başkasına seçeneğinin niçin aktif olduğunu anlamış değilim:S ben başka karakteri vip yapacaksam ondan karşılığını almış olmam gerek)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.