Şimdi Ara

dolby digitali kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende creative x-fi titanium PCİe mevcut.kartının dolby digitalini kullanabilmek için sadece optic kablo mu gerekli yoksa normal pc de kullanılan 5.1 ses sistemi de dolby kullanabilir mi?



  • Dijital ses sistemi gerekiyo malesef z5500 gibi

    Ama yaşasın megaworks
  • saol dostum.bende açıp kapadığım zaman seste değişiklik olmuor die kartı aldığım yere götürecektim:)
  • saolsun arkadaşım yardımcı olmuş ama insan biraz pimpirikli işte..ben derdimi tekrar uzun uzun anlataım.kartı alıp creative m5200 e bağladım.dolby digital ne gibi deiğişiklik sağlıyor diye açıp kapatıodum.arada değişiklik oluyordu ve bir anda arada fark olmamaya başladı.driverleri sildim,driver sweeper programıyla kaldırdım.yeniden yükledim ve deiğiklik olmadı.şimdi kartı alalı 30 gün olmadığı için değiştirme imkanım mevcut.eğer bnm kartta bir problem varsa derhal değiştirmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar.şimdiden herkese teşekkür ederim:)
  • quote:

    dolby digitalini kullanabilmek


    burada kastınız DDL yi açıp kapamak ise ve CREATIVE Speakers - Inspire M5200 5.1 kullanıyorsanız DDL yi açma kapama yapınca analog bağlı bu ses sisteminden alınan seste değişiklik olmaz.
    İlk seferde sürücü yüklemesi hatasıyla değişiklik olmuş olabilir. (yüklenen paket DDL yi açıp kaparken hataen CMSS vb. başka bir özelliğide değiştirecek şekilde hatalı yüklenmiştir, veya kurulmuştur.)

    DDL sadece kart tarafından üretilren analog çevresel sesi Dolby formatında sıkıştırmaya yarar. Bu sıkışık çıkış sizin ses sisteminiz için anlam ifade etmez.
    3 kablo (yeşil, siyah,turuncu kodlu) ile analog bağlıysanız zaten çevresel ses kayıpsız olarak m5200 e iletilecektir.
    Kaygılanmanızı gerektirecek bir durum yok.
  • .bu şekilde kullanıp kullanmamamkta kararsız kalmıştım ama artık kaygılarımın anlamsız olduğunu anladım.çok teşekkür ederim.bu yazıyı yazan elleriniz dert görmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.