Şimdi Ara

Domino's Pizza Tüm Orta Boy Pizzalar %50 İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hala Dominos'un iğrenç pizzasına para mı veriyorsunuz. Çok ciddiyim %75 indirim yapsalar dönüp bakmam.
  • Ben dominos kadar kazıkçı bir firma görmedim. Şimdi almaya gidersin special pizzalarda indirim yok der benim tansiyonu yükseltir. Artık litlle ceaser's yiyorum. geçen ilk siparişe sufle yazmışlar. siparişi verdim ama 20 tl üzeri siparişlerde geçerliymiş. Mağaza görevlisi hata bizde sufleyi gönderiyoruz ve ilgili departmana 20 tl ve üzeri olması gerektiği notunu ilanlara koyması gerektiğini bildireceğiz dedi. Bende teşekkür edip kapattım. Dominos olsa 20 tl ve üzeri sipariş verirseniz göndeririz başka türlü olmaz derdi. Artık dominos benim için bitti...
  • şarküteriye gidilir, 5 liraya sucuk salam zeytin kaşar karışımı alınır, daha sonra mahallenin fırınına gidilir, abi bunları pizza gibi pişir denir, 1 lirada fırıncıya verilir, 6 liraya mis gibi karın doyurulur :)

    bence yüzde 50 indirimli hali bile pahalı bu pizzaların, ortaboy pizza 10 lirayı geçmemeli.
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt

    aynen katılıyorum miss gibi ohhhh dumanı tüte tüte ye sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuseyr

    şarküteriye gidilir, 5 liraya sucuk salam zeytin kaşar karışımı alınır, daha sonra mahallenin fırınına gidilir, abi bunları pizza gibi pişir denir, 1 lirada fırıncıya verilir, 6 liraya mis gibi karın doyurulur :)

    bence yüzde 50 indirimli hali bile pahalı bu pizzaların, ortaboy pizza 10 lirayı geçmemeli.

    Yalnız burada para verilen asıl şey, her şeyin pişirilip, 30 dakikada kapıya getirilmesi. Söylediğin şeyi fırıncı hizmet olarak sunsa, 25-30 lira ister ki şu piyasada şarküteri mamulleri + fırın hamuruyla odun ateşinde pişen pizzaya cazip bile sayılır. Odun ateşi dışında pişenler zaten pizza bile değil İtalya standartlarına göre. Odun ateşinde pizza yapan tek kurumsal firma da bildiğim kadarıyla Pizza House. Onların da fiyatları malum. :)
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    orası öyle tabi hocam, ben kendi adıma yorumladım durumları, zamanı olan kişi için de mantıklı geliyor bana.

    odun ateşinde pişen pizzanın tadı gerçekten bambaşka oluyor, iskenderunda avm içinde bir pizzacı var odun ateşinde yapıyorlar, ordan ilk pizzamı yediğim zaman bugüne kadar yediklerim pizza değilmiş diye düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.