Şimdi Ara

Don't Breathe (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gitmeyen arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir. Özellikle son yılları dikkate alırsak doğru düzgün ne gerilim izledik ne korku hep inli cinliydi. Bu film parasının hakkını veriyor. Son dakikaya kadar koltuğuma yapıştım resmen
  • Bbaştan sona mantık hataları dolu olan bir filmdi. Gerilimden beklenti nedir bilemiyorum ama arabadaki köpek sahnesi haricinde bir gram gerildiğimi hissetmedim. Belki de yorumlardan dolayı yüksek beklenti ile gittiğim içindir, ama neresinden bakılırsa bakılsın bu kadar çok mantık hatasını bünyesinde barındıran bir filme güzeldi diyemiyorum.


    O adam bodrumdaki kızı nasıl kaçırmış olabilir biri bana açıklayabilir mi?

  • Haklısınız düşündüğünüz de zengin birinin kızını kaçırıp,9 ay bir eve hapsetmeniz tabi ki imkansıza yakın.Ama film de takılınacak bir unsur olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok filmde bu tarz durumlar mevcut,bu filmde de vardı böyle mantıksızlıklar.

    Gerilim beklentisine gelirsek benim için gerilim kendimi karakterin oyerine koyduğumda bana hissettirdikleri diyebilirim.Kapana kısılmışlık hissi,kararsızlıklar,64 yaşında bir psikopatın başınıza bela olması gibi...

    Oyunculuklar ve yönetmenin becerileriyle film beni fazlasıyla gerdi.Conjuring,Insidious gibi son dönemlerin popüler serileri kadar.


    Film beni Insidious,Conjuring serileri kadar gerdi.(sinema da veya iyi bir ses sistemiyle izlenmesi gereken bir film kesinlikle.) Fede Alvarez kamerasını konuşturmuş.

    Benim için filmin tek eksiği karakterlerin derin işlenmemesiydi.Babası güvenlik görevlisi olan çocuğun yaşadıklarına değinilmesini çok isterdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 14 Eylül 2016; 0:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anexilea

    Bbaştan sona mantık hataları dolu olan bir filmdi. Gerilimden beklenti nedir bilemiyorum ama arabadaki köpek sahnesi haricinde bir gram gerildiğimi hissetmedim. Belki de yorumlardan dolayı yüksek beklenti ile gittiğim içindir, ama neresinden bakılırsa bakılsın bu kadar çok mantık hatasını bünyesinde barındıran bir filme güzeldi diyemiyorum.


    O adam bodrumdaki kızı nasıl kaçırmış olabilir biri bana açıklayabilir mi?


    Kesin ip var. Kafayı pek yormamak lazım vasatın bir tık üzeri bir film.
  • Filmi az önce izledik. Fragmanı izlerken abartıdan dolayı bir gülme gelmişti ama filmde hiç gülmedim. Gerilim hiç fena olmamış. Adamın karanlık ortamda soğukkanlı bir ucube gibi birden belirdiği sahneler epey iyi olmuş. Canım sıkılıyor bana gerilim lazım, diyen varsa ham yapsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ekim 2016; 1:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NSFW sahneleri var mı, varsa ne kadar izleyenler söyleyebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 16 Ekim 2016; 19:37:48 >
  • İçinde tabiki kan var ama olabildiğince az, yani insanüstü işkenceler vs. yok. Genelde kovalamaca üstüne kurulu bir film. Yalnız belirtmek isterim kısa sürelide olsa 18 yaş altındaki kişiler için uygun olmayan ve özellikle kadınları iğrendirebilecek bir sahne mevcut bilginiz olsun.
  • izlerken zevk aldım güzel gerilim vermişlar ama bi mantık hatası vardı

    en sonda polisler geldi ve evin altını illa gezdiler.kızın bağlı olduğu yeri ipi falan gördüler.adam orda kendimi sallanıyordu.burası bariz hata o olmuş.

  • Film baya iyiydi, göz kırpmadan izlettirdi kendini. Adam hem sayko hem sapık çıktı, köpekleri severim bu filmde uyuz oldum. Adamı deşip öldürseydi içimin yağları eriyecekti gene kurtulmayı başardı. Film teknik açıdan baya iyiydi, sinematografi ve ses miksajı başarılıydı. Bu filmi hırsızlara izleteceksin bak bakalım bir daha hırsızlık yapıyorlar mı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Ekim 2016; 2:38:56 >
  • Kesinlikle izlenilmesi gereken korku-gerilim filmlerinden birisi.
    Adam cidden pislik çıktı. Keşke öldürülseydi.


    Puanım 10/8.5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Ev İstilası'' türünün en iyilerinden hatta genel olarak en iyi gerilim filmleri arasına çok rahat girer. Film sizi hiç rahat bırakmıyor.

    Stephen Lang'da mükemmel bir tercih olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde gerilim iyiydi ama bir çok mantık hatası vardı.
    Ayrıca
    adam ölseydi keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel diye seyrettim ama pek beğenmedim. Bol bol mantık hatası var. Zerre korku ögesi yok. Aslında biraz daha iyi senaryosu olsa efsane filmlerden olabilirdi bence. Bu tarz senaryo hiç yok. Taraf tutacağımız birisi yok. İyi olarak lanse edilenler eve zorla girerek herkesin parasını çalan profesyonel hırsızlar. Zaman geçirmelik film.
  • Milletin emeğini çalan, denk gelsem acımayacağım bu hırsızlara mı acısam, yoksa yaşadıklarından dolayı kafayı yemiş ruh hastasına mı acısam beni ikilemde bıraktı doğrusu. Ben daha çok hırsızların şirin gösterilmesine takıldım kaldım.

    Beni aldı bi düşünce arkadaş. Yani en azından bu yönüyle beğendiğimi belirtmek isterim.

    Diğer yandan oyunculuk olsun, kalite olsun izlenebilir bir filmdi. İnsanı gerdiği doğrudur.

    Ayrıca filmin başrolündeki adamın Avatar'daki general olduğunu filmin ortasında sinirlendiği bir sahnede anladım. Bence oyunculuk iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle filmin başından sonuna kadar pür dikkat, sıkılmadan ve gerilim hatsafhada olarak izledim. İyi düşünülmüş bir filmdi ancak be güzel kardeşim hiç mi filmi tekrar izlemediniz mantık hatalarından geçilmiyor. Güzelim filme resmen gölge düşürmüşsünüz. Başlıyorum;

    1-Elemanlar hırsızlık yapmaya gidiyor güya ama evin içinde resmen tepinerek geziniyorlar. Tamam adam kör de sağır değil yahu.
    2-Bir sahnede pencereler parmaklı diye kaçamıyorlar ama hemen akabinde köpek çocuğu camdan aşağı atıyor.
    3-Ayakkabı kokusunu köpek burnu keskinliği ile alan adam, yanından geçen ve sertçe kendini duvara vuran çocuğun sesini almıyor.
    4-Kızı astığı sahnede kızın pantolonunu kesiyor lakin köpeğe tuzak kurduğu sahnede o yırtık gözükmüyor.


    Bariz hataları görmezden gelirsek sırf gerilimi için 5.9/10 veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 31 Ekim 2016; 22:43:54 >




  • Filmi mantık hatası bulmak için değil de, gerilmek için izlerseniz, oldukça iyi bir yapım bence. Sürekli, bir sonraki sahnede ne olacak diye merak ediyorsunuz. Bu yılın kendi dalında iyi filmlerinden biri bence.
  • ben beğenmedim.
  • mantık hatalarını görmezden gelirseniz, gayet güzel bir film olmuş.
    gerilim filmi arıyorsanız, izleyin pişman olmazsınız bence.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    düşüncelerimiz aynı olduğu için, ilk yorumunun üstüne bu yorum beklentilerimi çok yükseltti indiriyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

    Kendisi ve kızkardeşi için daha iyi yaşam koşullarına kavuşmak isteyen Rocky, erkek arkadaşı Money ve bir başka arkadaşı Alex ile birlikte çok zengin, ancak gözleri görmeyen bir adamın evini soymaya karar verir. Bu işin çok kolay olacağını düşünmüşlerdir. Ancak fena halde yanılırlar, nitekim bu kör adam çok tehlikeli bir seri katildir ve eğer evden bir an önce kaçamazlarsa kurban koleksiyonuna onlar da eklenecektir.





    ne atmışsın aga , seri katil , koleksiyoner falan düzelt bari içeriği.


    edit: oha yöneticiymiş neyse kötü bişey demedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 30 Kasım 2016; 1:23:22 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.