Şimdi Ara

Donanım ayarlarınız değiştirildi. Değişikliğin etkili olabilmesi için restart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gece dizi izledikten sonra pc yi kapadım sabah açtığımda güncelleme yaptı ve her pc açtığımda resimdeki hatayı veriyor bu hatayı verirkende ekran bi kaç kere siyahlaşıp internetten kopuyor mouse duruyor 2 dk sonra tekrar eski haline dönüyor.

    Güncellemeyi kaldırdım yine düzelmedi ne yapmam gerek ?
     Donanım ayarlarınız değiştirildi. Değişikliğin etkili olabilmesi için restart


    sorunumu çözdüm dahili ekran kartım intelhd4000 in sürücüsünü kaldırdıktan sonra samsung update e 754mb boyutunda bir ekran kartı sürücü güncellemmesi geldi onu yükledikten sonra sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunabc -- 29 Ocak 2016; 15:27:35 >







  • Bu hatanın çözümünü bilen var mı?
  • TCBS T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yukarıdaki mesajda zaten sorunu yaşayan kişi bir çözüm sunmuş. Senin durumda benzerlik taşıyor.

    Sürekli bu hatayı alıyorsan, bilgisayarındaki bir donanım için yüklenen sürücü'de bir sıkıntı var. O donanımı tespit edip, yeniden ona netten sürücü yüklemelisin. Yukarıdaki arkadaşın durumunda ekran kararıyordu. Bu da ekran kartının sürücüsünde bir sıkıntı olduğuna dair bir işaretti.


    Sizde bilgiayarınızda bu hata gelmeden önce her hangi bir değişik durum olup olmadığını bulun. O durum zaten sizde hangi donanımda sıkıntı olabileceğini söyler. Sizde o donanımın sürücülerini yeniden yüklersiniz.

    Yada ben uğraşamam hata tespiti ile derseniz. Torrent sitelerinde 10-12gb belki biraz daha fazla boyutta olan, driverpack solution adlı porgramın imajını indirip, Daemon tools ile sanal sürüyüye gösterirsiniz. Sanal sürücüden programı başlattığınızda zaten otomatik olarak sistemi tarayıp güncel olmayan ve eksik sürücüleri tespit eder. Sizde hepsini seçersiniz ve kurulumu başlatırsınız. Bilgisayarı yeni kurmuş olanlar içinde sistemin ihtiyacı olan net framework microsoft visual c+++ direct x yandex chrome pdf okuyucu... vs. gibi programları da otomatik kurar. Bunu da sol taraftan gelişmiş ayarları açarak. Sağdanda programları tek tek seçip kurulmasını istemediklerinizi kaldırabilirsiniz. Velhasıl program ile sürücü kurulumu bitince bilgisayarınızı yeniden başlatırsınız. Sorunun gidip gitmediğini kontrol edersiniz. Yanlış yüklenen sürücünün güncel olma ihtimali de var tabi, o yüzden %100 sorununu çözer diye bir şey demiyorum. Önemli olan sorunlu donanım sürücüsünü bulmak zaten.

    Kolay gelsin.




  • evet denildiği gibi ekran kartı güncellemesi yaptım sorun düzeldi , teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.