Şimdi Ara

Donanım Haber forumu baskı altında kalınca konu siliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet maalesef durum bu şekilde. Onyo markasının insanları nasıl kandırdığını burada dile getirdim ve firma saçma sapan tezlerle bunu çürütmeye çalıştı. Bende firmanın bu vukuatının ilk olmadığını linklerle birlikte ortaya koydum. Bu arada firma beni aradı ve tehdit etti. Ayrıca o yazıyı forumdan kaldırtırız diye hava atmıştı. Ne yalan söyleyeyim inanmamıştım. Donanım Haber yapmaz demiştim ama ne şekilde korkutuldular ya da menfaatlerine olacak bir teklif aldılar bilmiyorum ama açtığım konuyu yayından kaldırdılar.

    İnternet sadece Donanım Haber forumundan oluşmuyor. Benim enerjimde öyle kolay kolay bitmeyeceğine göre bu firmanın yaptığı yanıltmaları başka platformlarda dile getirirken yanına donanım haber forumunun da bu firmanın destekçisi olduğunu söylemek farz oldu.

    İster hesabımı kapatın ister banlayın bu saatten sonra forumunuzun benim gözümde hiçbir değeri yok.



  • Donanımhaberden bir açıklama bekliyoruz.
  • Onyo tabletlerini kaliteli sanıyordum, bilgilendirme için teşekkürler
  • açıklama Bekliyorum Donanım Haber
  • Donanımhaber bu iddaaları acilen yanıtlamanız lazım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Arkadaşlar konu yanlış yere açılmış olduğu için şu anda tamamen tesadüf eseri konuya rastladığımı belirtmek isterim. Firmalar ile ilgili olarak forum anlaşmamızın 16. maddesi gayet açıktır;

    http://resim.donanimhaber.com/m_34494164/tm.htm

    16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.


    Gördüğünüz gibi kurallarımız dahilinde firmalarla ilgili olarak bu tip konulara izin veremiyoruz. Zira zaman zaman açılan bu tip konularda bizim forum olarak herhangi bir işlemde bulunma yetkimiz yok. Ek olarak tarafların yazdıkları bilgilerin doğru olup olmadığını da bilemeyiz. Bütün bunları göz önüne alınca bizlerin taraf olup bu konulara izin vermemiz takdir edersiniz ki uygun olmayacaktır. Yine bilmenizi isterim ki firmalar kendileri ile ilgili bu tip konular açıldığında savcılığa başvurarak bu yazıların kaldırılmasını isteyebilmektedir.

    Sizlere tavsiyem, bu tip durumlarda çözüm mekanizması olarak işleyebilen ve şikayetlerinizi yazabileceğiniz şikayet sitelerini kullanmanızdır. Bu şekilde firma ile de iletişim kurarak, çözüme dair adımlar atabilirsiniz.

    Forumumuz ile ilgili bu tip sorunlarınızı dile getirmek için lütfen alttaki linkten ulaşabileceğiniz "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" bölümünü kullanınız.

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

    Yapmış olduğum bu açıklama neticesinde bizlere anlayış göstereceğinizi umuyorum.

    İyi forumlar dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.