Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
9.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özellikle forum için konuşuyorum, site çok yavaş ve 15 senedir durmadan çöküyor be Mesut hocam. Çökmeden, sorunsuzca 1 hafta geçirebildiğimizi hatırlamıyorum ben. Türkiye' nin teknoloji alanında en büyük sitesine yakışmıyor bu durum.

    Bir de neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bazen site bilgisayarı aşırı zorluyor, işlemci kullanımı tavan yapıp bilgisayar anında fan açıyor. İ7 4702-MQ işlemciyle bunlar yaşanıyorsa, biraz daha düşük işlemcilerle insanlar neler yaşar tahmin edemiyorum.

  • Tüm kullanıcı kitlesine hitap etmeli.
    Mesela ben bir ürün alıcam genelde donanımhaber.com değil forum.donanımhaber.com'a bakıyorum. Çünkü incelemeleriniz google da zor çıkıyor. Ayrıca ilk incelemeler donanımhaber de çıkmıyor genelde diğer siteler daha az detayla daha hızlı çıkarıyor.

    En azından türkiyede marka değeriniz artar herhangi bir vatandaş da telefon almadan önce Mesut Çevik ne demiş Erdi Özüağ ne yorum yapmış mutlaka bakar.
    Ancak suan sadece teknolojiden anlayan kitle takip ediyor ve genelde onlar da kendi kararlarını kendileri veriyor.

  • Bilgisayar da pek fazla bir problemle karşılaştığım söylenemez yavaşlık konusu haricinde.

    Fakat teknoloji donanım ve diğer bir çok alanda böylesine kapsamlı, sağlam konular içeren, dopdolu bir forum sitesini cep telefonlarında kullanmak gerçekten eziyet olabiliyor.

    Adı üstünde Donanım... Diğer uygulamalardan diğer forum sitelerinden kat kat stabil çalışması gereken bir site..

    Ama mobil uygulama (Android) bence çok yeteriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçeneklerden dah fazla seçenek seçilmeli ben iki şık işaretlemek istiyodum mesela

    test sayfası gibi anket sayfası yapmışsınız lütfen degiştirin şu içerigi

  • Teknoloji videolarında süreyi biraz azaltın ve gereksiz konuşmaları atın kısaca özet geçin işimize yaramayacak konulara değinmeyin ve aynı şeyleri tekrarlamayın.



    Sitede yönetimden çok şikayetçiyiz. Özellikle otomobil ve mobil bölümünde çok yararlı abilerimizi kaybettik nedeni onlara yapılan seviyesizce trollce yorumlara dayanamamaları bunları şikayet etseler bile yöneticilerin umursamamaları, kendilerini tutamayıp seviyesizlere hakaret ediyorlar çoğu bu yüzden ban yedi yada terketti forumu bu böyle devam edemez ki zaten sizde yararlı üyelerin gidip, troll yararsız şahısların siteyi istila etmesinde korkmaya başladınız bu konuda biraz bunu gösteriyor.



    Foruma adam gibi programcı alın ve iyileştirin dh de geçirdiğim zamanın çoğunda ya çökme yada donma yaşıyorum siteyi beğeniyorum ama çok hatalı ve dağınık yapıda iyi bir cilalanması gerek...



    Reklamlar olmalı fakat onlarıda düzenleyin mesela ben foruma girerken reklam geç geç geç demiyeyim.



    Erdi ve mesut bey canlı yayını arttırsın mesela 1 hafta erdi diğer hafta mesut yayın yapsın ama her hafta 1 kerelikte olsa 30 dk yayın yapın o bile yeter.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: herakles24

    seçeneklerden dah fazla seçenek seçilmeli ben iki şık işaretlemek istiyodum mesela test sayfası gibi anket sayfası yapmışsınız lütfen degiştirin şu içerigi


    pardon mesut bey cevap vermişsiniz zaten

  • Merhaba,
    -Ana sayfa tasarımı yenilenmeli, çok eski görünüyor. Modern bir tasarıma geçiş yapılmalı.
    -Bir an evvel mobil uygulama geliştirilmeli.
    -Videolar tarafında alternatif kaynaklara yükleme yapılmalı. Kendi sunucunuz ile olmuyor bu iş, youtube gibi bir nimet varken bunu kullanmanız ilginç.
    -Video oynatıcıya sinema modu eklenmeli, bu sayede videoyu tam erkan yapmak yerine sayfanın enine biyük bölümüne genişlemesi gerek.
    -En çok beğenilen yorumun en üstte çıkartılması geri gelmeli.
    -İncelemeler belli bir standarta oturdu, ancak sadece mobil ürünlere yöneldi donanım haber, diğer alanlarda nerdeyse hiç videolu içerik üretilmiyor.
    -Abartılı reklamlardan bir an önce kurtulunması gerek.
    -İncelencek içerikler tarafında çok geriden geliyorsunuz, diğer siteler haftalar önce incelemişken siz çok sonra inceliyorsunuz.
    -Galeri haberleri yapmayın, bende dahil olmak üzere bir çok kullanıcı bundan nefret ediyor.
    *Şimdilik anasayfa için söyleyebileceklerim bunlar, forum tarafınanda da böyle bir konu açılması gerek. En azından neyi ilk halletmeniz gerektiğine oradan karar verebilirsiniz.

    Ekleme-
    Artık forum ve anasayfa için konuşmak gerekirse üyeler bilinçlendi, ad*block kullanıyorlar. Sizde bunu bilerek kullanmayanlara ölüm diyorsunuz resmen. Özellikle forumdaki reklamlara artık bir atılmalı. Duyuru bölümünün üstüne ve altına reklam alınmamalı. O kocaman vodafone reklamlarından gına geldi artık. Ve en önemli site tasarımını bloklayıcılarla uyumlu yapın, reklam engellenince reklam bölümü sırıtmasın, onun yerine haberler vs. geçsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 15 Ağustos 2015; 16:14:57 >




  • "Teknoloji Çöplükleri" yazi dizisi gibi ilginc konular üzerine yazi dizilerine baslamistiniz. Bu tip paylasimlarin artmasini temenni ediyorum.

    Ayrica video incelemelerin kesinlikle bir özet yaziyla beraber verilmesi gerektigini düsünüyorum. Bu durum belki videonun tiklanma sayisina falan darbe vurabilir ama bunu videoya tiklandigi taktirde acilan bir alt kisim gibi yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 15 Ağustos 2015; 23:31:26 >
  • açıkcası donanımhaber son zamanlarda içerik yönünden olsun yapmış olduğu programlar olsun bi gerileme dönemine girdiği bariz bir şekilde anlaşılıyor. rakip bazı sitelere bakıldığında onlarda durum tam tersi sürekli bir yenilenme ve ilerleme durumu söz konusu bence buradaki en büyük faktör donanımhaberin okuyuculardan ve kullanıcılardan uzaklaşmış olması ve şirketlerin istediklerini daha çok yapmaları yüzünden olduğunu düşünüyorum ve çözümün üyelerle daha interaktif bir şekilde iletişime geçilmesi gerektiğini düşünüyorum bunlar canlı yayınlar iş haricinde günlük hayatınızdan yada ofis hayatınızdan kısa videolar şeklinde sadece kamera karşısına geçip işte şu telefon şukadar gb, şu işlemci, hız tesleri şöyle demeyle artık işler yürümüyor insanlardan uzaklaşmayın daha yakın olmaya çalışın ve sosyla medyadan daha çok faydalanın derim ben nacizane fikrim burdaki en büüyk etken mesut çevik ve erdi özüağın artık birer aile olmaları ve sorumluluk sahibi olmaları büyüzden de artık istedikleri saatte istedikleri şeyleri yapamıyorlar.





  • foruma bi el atılması lazım, daha sosyal bir yapıya geçilmeli

  • ad block la sizin site sayesinde tanışmıştım zamanında , ama ankete göre hala bi reklam sorunu var anlaşılan . Ana sayfa az çok kullanışlı ancak eski bir tasarıma sahip biraz daha modernize edilse fena olmaz, diğer nokta ise genel olarak sitenin yavaşlığı haftada en az bir kere siteye giremiyorum ya da çok yavaş girebiliyorum bildim bileli bu sorun var artık çözüm bulsa sizde rahatlarsınız biz de rahatlarız

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz.
  • -''sık sık güncellenen haber sitesi'' sloganına uyulması gerek.

    -yazılı haberlerdeki yazım yanlışlarının en aza indirilmesi gerek.yazan kişi yayına koymadan önce son bir kez okusa birşey kaybetmez.

    -bazı incelemeler çok hızlı gelirken bazılarını beklerken unutuyoruz.

    -sesli reklamlar korkulu rüya gibi.reklam duruyorsa dursun ama sesi kapatılsın.mouse la reklamın üstüne geldiğimizde sesi açılsın.

    -video incelemelerde sorduğumuz sorulara cevap alamıyoruz.

    -anasayfa daha derli toplu,daha sade ama daha modern olmalı.mesela android lollipop'la gelen materyal tasarım anlayışı gibi

  • Eskiden burası donanım haber'di.Günde en az 3-4 konu olurdu.Şimdi mobil haber

    Çok fazla mobil kısma kaydınız.Ayrıca sayfalarda aşırı derecede reklam mevcut.A-D-B-L-O-C-K'suz gezmek imkansız şu forumda

  • Sizden tek birşey istiyorum, üyelik tarihi'nin Nick'in altında yer alması..

  • Forum çok yavaş sitede öyle.CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN CİTİZEN.

    Ve bazı editörler Apple fanboyu özellikle ekrem71 tarafsız haber yapın şirketler babanızın şirketi değil.Taraflı haber okumak istemiyorum keza incelemelerde.


    Bir digeride forum yönetimi ve kurallar değişmeli çok saçma sapan şeyler yüzünden üyeler ban yiyor DH'den soğuyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekranın etrafına reklam koyun eyvallahda bir konuya vs. tıklayınca reklam sayfası çıkıyor bekletiyor çok can sıkıyor.
  • Mesut abi haberler çok aşağıda kalıyor. Onları siteyi açar açmaz görebiliceğimiz şekilde yapsanız daha iyi olur. (Mesela Sdn gibi).

  • Adım başı reklam kardeşim 2 haber okuyalım diyoruz zehir ediyorsunuz.

  • mesut hocam sen site çok hızlı diyordun geçen de hepimizin 16GB belleği ve 1080P+ monitörleri yok, 2GB belleğin 1'ini zaten Windows dolduruyor geri kalanı da DonanımHaber, bir de 18.5" 720P monitörde reklamlarla iç içe giren haberler var tabi (:

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.