Şimdi Ara

Donanimhaber'e guvenip birsey almak ve para sacmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • agir konusucam bastan uyarayim. buradakilerin cogu ergen, cabuk gaza gelen ve herseyin ekran karti, islemci, hiz oldugunu dusunen tipler. arada bilincli, akli selim kisiler de var ama bir elin parmagini gecmez. servis, satis sonrasi hizmet, parca kalitesi, markanin vizyonu, teknolojiye yaptigi yenilikler kimsenin umurunda varsa yoksa battlefield kasar mi? crysis'i high da oynar miyim? ssd takabilir miyim? anne, babaniza, emeginize aciyin bari kici kirik bikac oyunu oynamak icin hayvani paralar oduyorsunuz. bana giren cikan yok ama bu forumun laptop bolumu gencleri tuzaga dusuruyor. incelemeler, gruplar vs..oyle bir bilinc olusuyor ki x oyununu oynamak icin 3 milyarlik bir modeli almak zaruriymis gibi bir sonuc cikiyor. daha 10 yil oncesine dek pentium 4, 56k modemlerle half life oynamak luksken son model teknolojilere sahip olmanin bu kadar elzem oldugunu bilincaltina islemek emperyalizme hizmet etmektir. biraz daha paranizin kiymetini bilin. olculu, mantikli alisverisler yapin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kalbimi kırıyorsun yusuf ben haricim değil mi?

    Bak 4 cigabayt ekran kartı olan yeni bir dizüstü çıkmış istersen yardımcı olabilirim.
  • Evet de ya tamamen oyun oynamayacagiz o zaman. Zaten zar zor para toplayan gidip 3000 lira veriyorsa bf4 oynamak icin, onun cahilligidir ne diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanımhaber sitesinin kullanıcılarından kaynaklı bir şey. Sitenin kendi pahalı dizüstü satmak için uğraşmıyor, para ile adam tutup da burada sırf fiyat performans ürünü dizüstü alın diye yorum girdirmesi gibi bir şey de olmaz.
    Pahalı ürünler incelendiği gibi Casper'ın ürünlerinin de inceleme videoları var. Yani sadece en pahalı ürünleri alıp bunu alın demiyorlar. Ama forumun bu bölümünde takılan kitle biraz daha oyun düşkünü ki her şeyi oyuna göre değerlendiriyor. Şu aralar ben de bir dizüstü alacağım ve araştırıyorum. Linux kullanıcısıyım ama yine de mesela modelin Windows oyunlarını oynatma performansını inceliyorum. Belki hiç işime yaramayacak bu ama yine de kullanıcının donanımı ile ilgili bir beklentisi oluyor, bir şekilde tatmin etmek istiyor bu duygusunu.
    Şimdi burayı böyle pahalı dizüstü merakından temizlemek için bölüme girişleri sınırlamak, konu ve yorumları moderasyondan geçirmek gerekli ki, doğru bir şey değil. Arayana pahalısı da var ucuzu da, arayan ikisini de bulur; tercih kendine kalmış.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.