Şimdi Ara

Donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de bir asus notebook var ve vista home premium (32-bit) yüklü bazı dosyaları açtığımda bilgisayar programa çift tıklar tıklamaz donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor mouse falan her şey donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Mesela nss denen nokia tlf için programda oluyor damnation adlı oyunun bir cra*k inde oldu başka cra*k denedim açıldı ama arkadaşımın bilgisayarda o crackle de oyun açılıyor başka örnek vermek gerekirse teknogods adlı programı açmaya çalışınca anında donuyor veya neorage-x emulator programında da oluyor ama başka programlar sorunsuz açılıyor.
    Updateler tamamı yüklü. Driverlar yüklü ve ekran kartı driverını sildim yükledim. Dosyalarda kesinlikle hata sorun yok, yüklemede de yok. Arkadaşımın pc de aynen denedik ve hiç bir problemle karşılaşmadık. Virüse karşı birkaç programla taradım ancak bir şey bulamadılar ve bilgisayarda virüs varmış gibi olağandışı durum yok.
    Sizce sorun ne olabilir bir bilginiz var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler







  • dizüstünüzün tam donanım açılımı nedir.belki de kullanmış olduğunuz programlar için cihazın performansı donanımın zayıflığından dolayı düşüktür.
  • T9400 işlemci ati m3650 ekran kartı 320 gb hard disk 4 gb ram ama sorun performans da değil yani alt tarafı bir program açacak yani crysis falan hepsini gayet güzel oynadım bitirdim.
    Program veya oyun hiç açılmadan donuyor girdikten sonra değil çift tıklar tıklamaz.
    Programlarda vista ile uyumsuzluk falan da söz konusu değil başka bilgisayarda denenmiştir. (uyumluluktan xp fln seçince de değişen bir şey yok.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.