Şimdi Ara

Donmalar Kitlenme ve açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows XP işletim sistemi kullanıyordum bilgisayar çok ağırlaşınca dedim tamam artık format zamanı geldi. Elimde de windows 7 vardı hazır format atıyorum dedim win 7 yükliyim. Sorunsuzca yükledi bir kaç saat çok güzel kullandım ama ardından internet sayfalarında gezinirken sayfa kitleniyor yanıt vermiyor. O sırada hiç bir işlem yapmaya izin vermiyor.

    Sadece internet sitesi değil windows içinde dolaşırkende donmalar yapıyor yani windows gezgininde diyim. Ama işin ilginç yanı oyun oynamaya kalktığımda oyunlarda en ufak bir takılma donma sorunu yaşamadım. Daha sonra XP'ye geri döneyim dedim format attım ve xp'yi yüklemeye başladım ve kısır döngü muhabbeti var duymuşsunuzdur ilk dosyaları yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor ve işlem en başa dönüyor. Boot olarak hard diski gösterdiğimde de hata veriyor hiç açılmıyordu. Diğer hard diske kurup bu sorundan kurtulmuştum. Ancak aynı takılmalar XP'de de oldu hatta film izlerken oyun oynarkende takılmalar malesef oluyordu. Bende tekrar windows 7'ye geri dönüş yaptım çünkü çekilmez boyuttaydı takılmalar.

    Dün film izlerken bir anda takılıp kaldı bilgisayar ve bu sefer kendini kurtaramadı bende reset yaptım ancak açılışta 0xc000000e diye bir hata verdi. Windows açılış dosyalarının hasar görmesinden kaynaklanıyormuş. DÜn bir türlü açmayı başaramadım ama az önce bilgisayarı hiç bir işlem yapmadan açıyım bakalım ne olcak dedim ve bilgisayar açıldı. Tabi bu sayfaya girerken klasik donma olayını yaşadım. Arkadaşlar ben RAM diye şüpheleniyorum ancak Ram gidik olsa oyunlarda da takılma yapmaz mı yani bir türlü sorunun kaynağını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.







  • Birde sorun power supply'dan kaynaklanıyor olabilir mi öyleysede nerden anlayabilirim test edebilceğim bir program var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.