Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Fps severler için tatmin edici olamadı fakat eski doom oyunlarını oynamış kişilerden güzel yorumlar aldı. Bence oyunun hakkı yenildi.oyunu keyifle oynuyorum ve bitmesine bir kaç bölüm kaldı sıkılmadan bam güm devam ediyorum. Senaryo aramayın,grafikler güzel,silah ve düşman çeşitliliği yeterli,vuruş hissi başarılı. Biraz mekanlar dar ve çevreyle etkileşim az. Zaten bu olumsuz durum doom oyunlarının hepsinde mevcut buna alışkın olduğum için beni çok rahatsız etmedi. Bu oyunda multide var,bu da oynanış süresine güzel bir artı. Ve şu an arkadaşın dediği gibi psn de 49 tl bu fiyatın hakkını veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünen varsa diyebilirim ki tam bir hayal kırıklığı single mod adına diyeceğim eski tad yok seslerden sinyallerden nereden ne çıkacağı hatta seslerin kesilmesiyle tehlikenin geçtiğini anlıyorsun çok ezbere olmuş.Grafik bazında çok iyi ama.
  • Yaz sezonu vakitsizlikten bir de ucuzlamasini bekledigimden bi turlu almadigim hatta buradaki yorumlara da bakip almamayi dusundugum oyundu forumda ps4pri hakkini 20 liraya bulunca dedim ne kaybedecegim aklimda kalacagina alayim iyi ki almisim nasil gömmüşler bu oyunu hala anlamis degilim!! uzun suredir boyle keyif almamistim doom1 2 oynamamis ergenler gelip doomdan bahsetmis resmen 10 sene oncesine goturdu 10 yas genclestim yemin ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom3 zamanında single bitirmiştim vay be nostalji oldu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ortasındayım, 3-4 gündür oynuyorum, müthiş zevkli ama acayip zorlaşmaya başladı. Herşeyi üstünüze atıyor oyun, kadinger sanctum bolumunde ust uste 3-4 defa ölünce easy'ye almak zorunda kaldım 😓

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berserk modu müthiş zevkli keşke daha çok kullanma imkanı sunulsaymış
  • Ultra Violence'ta bitirdim, son bölüm ve son boss çok sağlam kastı, BFG mermisini ayarlamayınca geçmenin imkanı yok ama sonunda hallettim. Uzun zamandır en keyif aldığım oyunlardan, olumsuz yanı bence ışınlanan yaratıklar ve ilk iki oyuna kıyasla daha dar mekanlar. Doom 1 ve 2'de yaratıklar orada oluyordu, tekrar tekrar ışınlanıp gelmeleri çok hoşuma gitmedi, Doom 3'te de böyleydi gerçi, biraz kolaya kaçmışlar. Yine de ilk iki oyunun ruhunu nispeten iyi yansıtmış bir oyundu, boss fightlar özellikle Duke Nukem 3d'den beri bir FPS'de en keyifli gelen dövüşler oldu benim için. Etraf zarar görmüyor diyenler de var da o kadar önemli değil canavarların kolları bacakları havada uçarken.
  • Oyun başta farklı gelmiş de olsa oynadıkça zevk aldım. Çok güzel bir oyun. Fakat oyunda gerilim korku unsurları uçup aksiyon olmuş. Ultra Violence da işkence çektik belki son bossta defelarca öldük ama değdi.
    Oyunun sonunda da diğer oyunun geleceğini anladık bence. Diğer oyunda aynı mekanikler olursa açıkçası moralim bozulur. Yeni şeyler eklemeleri lazım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceki hiçbir Doom oyununu oynamamıştım, internetten araştırdığıma göre serinin en eski oyunlarındaki yaratıklara sadık kalmışlar. O Revenant'lar, Hell Knight'lar falan çok eski hallerinin yenilenmiş versiyonları gibi, seriyi eskiden beri bilen kişilerin çok hoşuna gitmiştir eminim. Ben de hastası oldum resmen, sürekli aksiyon, tempo hiç düşmüyor baştan sona adeta shitstorm şeklinde geçiyor oyun müthiş müthiş

    Arada açıp sevdiğim bölümleri tekrar oynuyorum
  • hocam oyuna yeni başladım kaç saat sürer ? ve online ı zevkli mi yoksa hikayeden sonra satılırmı oyun
  • 1600 saat online oynamışlığım ve bir sürü yabancı dost edindim steamden :) Oyun her haliyle güzel
  • oyunu aldım önce bi 20gb indirdi oynamaya başladım konuşma sesleri falan gelmiyor yaratıkların sesi böyle yarım yamalak geliyor sanki o gaz veren müzikler yok bi indirme daha yapıyor 80gb civarı her halde bunu bekliyecem.. yuh ya 40 saat falan yazıyor
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Multisi "push-forward" diye tabir ettikleri sürekli hareket halinde kalmanı gerektiren arena tarzı (bkz;Quake) bir oynanışa sahip. Oyuncuların büyük kısmına bu tarz zor geldiği için multisi çok tutmadı. Şans faktörü azdır, yeteneği ve stratejik oyunu ( can, zırh, powerweapon noktalarını kollamak gibi) ödüllendirir. Multiyi hala oynuyorum ve oyuncu bulma sorunu PS4 için yok denebilir.
  • PC de Nightmare'de yaladım yuttum.
    Hatta bi üstüne de yardırdım da bi yere kadar, sonrası yemedi..(ikinci cehennem bölümüne kadar gelebildim)
    PS4'e demoyu indirim bi denim dedim en kolayda patatese döndüm

    Moral bozukluğundan pc de baştan sonra tekrar oynadım o derece
  • Pri hak satmayı düşünen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna sonunda başlayabildim.

    Sanırım PlayStation da oynadığım en hızlı oyun :) alışmak biraz zor olacak büyük ihtimalle, hatta daha ilk 5 dakikada hızdan midem bulandı :) tahminimden daha yaşlıyım galiba :)

    Platinium alanlara sorum var, oyunu normal zorlukta bitirmek yetiyor değil mi? Sonra sadece 1. Bölümü en zor seviyede bitirmek gerekiyormuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun 36 tl ye düşüp indirim görene kadar bekliyorum ama 2 aydır tık yok hay maşallah
  • Oyun 39 tl olmuş ama server doluluk oranları nasıl beyler ? Cevap veren olursa sevinirim.
  • Oyunu 29 liraya ps storede aldım muhteşem keyifli ama üçgen tuşu ne işe yarıyor bilen varmı 5 bölüm oynadım daha ne olduğu çıkmadı... Aksiyon düşkünleri kaçırmasın bu fiyata...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOOM - 4K Update | PS4

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.