Şimdi Ara

Doom'un yaratıcısı yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doom'un yaratıcısı yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu



    John Romero boş durmuyor. Oyun sektörünün emektarı, stüdyosu Romero Games'in yeni bir oyun oluşturmaya başlayacağını duyurdu. Unreal Engine 5'te geliştirilen oyun FPS (birinci şahıs nişancı) türünde olacak.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk duyurdu: Tesla otomobillere Steam desteği geliyor



    Sadece FPS oyunları geliştirecek



    John Romero Studio tarafından geliştirilecek olan FPS oyunu herhangi bir franchise'a ait olmayacak şekilde tamamen yeni olacak. Romero, projeyi kısmen finanse edecek olan henüz duyurulmamış bazı yayıncılarla şimdiden bir anlaşmaya varmış durumda. Oyun tasarımcısı ayrıca gelecekte stüdyosunun sadece FPS oyunları yaratacağını söyledi.






    John Romero'nun son projesinin son derece başarısız olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ekonomik ve taktiksel strateji oyunu olan Empire of Sin o kadar vasat çıktı ki Steam'de sadece %49 kullanıcı oyu aldı ve bu standartlarına göre çok düşük bir puan. Oyun büyük ölçekli iyileştirmeler gerektiriyordu, ancak durumu düzeltmeyen yalnızca birkaç küçük yama aldı.









  • john romero's about to make you his b.tch

  • Nerede o eski oyunlar... Painkiller zamanında iyiydi. Painkiller serisi devam etse keşke. EA eski özüne dönüp eski NFS oyunları gibi efsane olacak oyunlar yapsa keşke. The BFM2 yüzüklerin efendisi strateji oyunları yapardı EA eskiden... Ah ah, ne varsa eskilerde var...

  • Enis kirazoglu bunu beğendi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzer sözleri 22 sene önce Daikatana'da duymuştuk. Bu sefer üzmesin bizi. Doom'un yaratıcısı yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu 

  • Bu da habire Doom'un ekmeğini yemeye çalışyor, yaptığı çoğu iş fiyasko. Sektörde belli bir yer edinebildi John Carmack'a dua etsin.

  • Romero' ya da laf etmezsin be...

  • LeonGS35 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum , Doom ve Quake zamanlarından beri var olan bir fosil olmama rağmen bu adam benden daha da fosil. Normalde bu adam programcı ve en son oyunu 50 puanlı bir şey, vasat :)https://store.steampowered.com/agecheck/app/604540/
    Ha bir de Sigil adında bir rpg oyun vardı ama çıkartamadı sanırım ,şimdi Sigil 2 ve bir FPS oyunu üzerinde çalıştığı gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Temmuz 2022; 04:30:15 >
  • ben daha çok, john carmack ne yapıyor diye merak ediyorum.
    çünkü şu an ortada bir efsane var ise
    bu efsane john carmack ın eseri olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 21 Temmuz 2022; 10:16:4 >
  • Hiç bilmesem J.romero için yazılanlara inanabilirdim haber başlığına bakıp algılara kanardık ama kazın ayağı öyle değil tabi.

    Adamın başarılı bir işi yok, sektörde duayen filan'da değil kimsenin yukarıdaki algılara itibar ettiği yok. son tecrübesini yazmış olmaları da kendisi adına talihsizlik :))

    Wolfenstein, Doom, Quake vb mihenk taşlarının esas adamı john carmack'tır, ve id software'dir, firması değişime direndi ve akıntıya kapılarak büyük balık tarafından yutuldu.

    Son olarak haber alıntı ve çeviri olduğundan patates baskı olmuş, haberdeki yanlışlar olduğu gibi aktarılmış, sevgili editörlerin her zamanki kaza işleri yapacak bir şey yok, he deyip geçiyoruz.

    Editörlere allah zihin açıklığı ve kolaylık versin diyorum.

  • Daikatana vardı yıllar önce yaptığı.Ne kötü birşeydi o.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • John Romero 90'ların sonunda yaptığı Daikata için agresif ve boş iddialı reklam kampanyaları ile mezarını kazmış, oyun çıkınca da tüm oyun dünyasından tamamen silinmiştir. Bu adam programcı değil bir tasarımcı olarak iyi. John Carmack'ın yazılım bilgisi ve Romero'nun tasarım bilgisi birleşince ortaya Wolfenstein, DOOM gibi efsaneler ortaya çıktı. Halen de bunun ekmeğini yemeye çalışıyor Romero ama tırt. John Carmack gibi kendini geliştirmek yerine hep tek bir yerde sabit kaldığı için asla DOOM'un ötesine geçemeyecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.