Şimdi Ara

Doomhammer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Classic kartlara nerfler açıklandığında doomhammer bekleyenler de vardı aralarında ama gelmemişti ona nerf bildiğimiz gibi. Şimdi yeni metada karşılaştığımız rakiplerin yarısından fazlası shaman olunca, tekrardan gözüme batmaya başladı o yüzden bu başlığı açtım.

    Keşke gelseymiş diyorum! Gerçekten nerflenmesi gerekecek kadar dengesiz olduğunu düşünüyorum, siz ne diyorsunuz bu konuda?



  • Durabilitysi 6ya dusurulecek diye beklentim vardi ama gelmeyince bende sasirdim acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doom hammer eskiden de vardı, kimsenin aldığı yoktu; shamanı op yapan en son kart bence doomhammer.
    sadece şu trogglar bile bi nerf yeseydi yeterliydi.
  • Shaman'dan ziyade Doomhammer olarak değerlendirme yapmak gerekirse, klasik Overload mekanikleri dahilinde 5 manada 2 Overload için 2/8 Windfury Weapon, Rockbiter Weapon combosuna rağmen normal bir karttı zira 6. Turn'e 4 manayla girmek büyük riskti.

    Late game'de ise direk finisher olarak Rockbiter ile 10 vurabilmesi göze batsa da bu da çok uç bir durum değil, aksine Damage bazında neredeyse tüm sınıflarda mevcut Combolardan biriydi. Sıkıntı "Unlock Mana Crystals" mekaniğinin oyuna girmesi ve bu Expansion'la da birlikte iyice geliştirilmesinden doğdu.

    Benim gördüğüm politika, her dönem gelen kartlarla kombine şekilde bir sınıf aşırı olarak ön plana çıkarılıyor sonra da tek bir düzenleme ile pasifize edilmek de değil, resmen yok ediliyor. Bu bağlamda sıradaki sınıf Shaman'dır.

    İşin ironik olan kısmı; Shaman olsun, Druid ve Paladin olsun 3. planda kalan, oyunda rakip olarak görmek istediğimiz sınıflardı. 2-3 kart geliyor, eski kartlarla birkaç Combo...vs derken bizim bu pasif sınıflar birden metanın tekeli oluveriyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Çok op bir kart değil oyunun durumuna bağlı değişebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.