Şimdi Ara

Doruknet'ten hosting aldım fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doruknet'ten hosting aldım fakat ücreti gönderemedim 95 dogumluyum ptt den upt ile gönderemedim adresime felan borç gelir mi tc felan yazdım



  • pardon arkadaşlar havale ne upt ne bana vezneden upt formu verdiler giriş yaparken 18 yaşından küük dediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaRaHaN40

    pardon arkadaşlar havale ne upt ne bana vezneden upt formu verdiler giriş yaparken 18 yaşından küük dediler

    Merhaba;

    Size herhangi bir borç gelmeyecektir, rahat olabilirsiniz. Çünkü, tam olarak satın alacağınızı taahhüt etmemektesinizdir. Her hosting sağlayıcısında butür sistemler bulunmaktadır.

    İsterseniz hosting konusunda size biz yardımcı olmak isteriz. ProIrc Hosting (http://www.proirc.org/ ) olarak banka havalesi kabul etmekte ve ödemenizi ATM'ler aracılığıyla yapabilmektesinizdir.

    Bilginize...




  • Teşekkürler arkadaşlar siteyi kurdum yalnızwww.omerkarahan.org yazınca değiilde ww.omerkarahan.org/wordpres yazınca wordpress geliyor onu naıl anasayfaya alabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaRaHaN40

    Teşekkürler arkadaşlar siteyi kurdum yalnızwww.omerkarahan.org yazınca değiilde ww.omerkarahan.org/wordpres yazınca wordpress geliyor onu naıl anasayfaya alabilirim

    Merhaba;

    Dosyaları ve kurulumu ana dizine taşımanız gerekmektedir. Yani, ilk olarak tüm FTP dosyalarını ana dizine kopyalayacaksınız ardından da database ayarlarını düzenleyeceksiniz. Sonrasında ise sorun giderilmiş olacaktır.

    Daha kolay bir yöntem olaraksa, yönlendirme yapabilirsiniz ancak bunu tavsiye etmemekteyim. Google açısından doğru bir adım olmayacaktır diye düşünmekteyiz.

    Konuyla alakalı web hosting sağlayıcınızdan ayrıntılı bilgi de talep edebilirsiniz anck bu konu hosting firmanızı doğrudan ilgilendiren bir konu değildir, yardımcı olmazlarsa kızmayınız çünkü destek alanına giren bir konu değildir maalesef.

    Bilginize...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.