Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşların kaygısını anlıyorum fakat gereksiz agresifleştiklerini düşünüyorum. Zamanla görülecek şeyler bunlar henüz ne gördünüzde yargılıyorsunuz. Ayrıca hardcore oyuncu mantığı yorumlardan anladığım kadarıyla bilinmiyor. Battlefield oynayan hardcore oyuncu Call of Duty oynayan casual oyuncu ya da bir oyunda çok iyi olmanız sizi hardcore oyuncu yapmaz. Hardcore oyuncu tabiri caizse oyunu oynarken sömüren, tüm detaylarını çözmeye özen gösteren, eline verilebilecek her türde oyunu burun kıvırmadan oynayabilendir. Aslında anlatmaya kelimeler yetmiyor ama bahsettiklerimde kendini bulanlar olacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • video 1 kaç dakka daha uzasaydı gökhan reyiz bayılıcaktı az kalsın :D zaten joyistikleri görüyosunuz derken demek istediğini iyi anladık
  • Bu elemanda iyidir karşılıklı iyi depişilir arkadaşla ayrı bir şevk verir
    http://www.youtube.com/user/AliceBloodyGaming

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kal of dati
  • umarım forum bu yükü kaldırabilir
  • Şu grafiklere şu oynanışa bir bakın. Harika yaa.. Cod serisi ilk günkü gibi halen heyecan veriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vidyoyu izledim, tüm yorumlarıda okudum.
    Anladığım;
    -Nur hanım iyi bir seçim olmuştur, ilgi çekmiştir.
    -Profesyoneller eğlence sektörünün sadece ergen zihinlere ve/veya antisosyal kişiliklere bağlanmaması gerekecek kadar önemli olduğunun bilirler.
    -Bir bayanın modern dünyada hayatın her alanında olması gayet doğaldır ve olmalıdır.
    -Multiplayer oyunlar güvenliksiz dünyamızda yegane sosyalleşme biçimleridir ve özellikle desteklenmelidir.
    -Hardcore vs Core karşılaştırması saçmadır. Ancak, oynayan yüzdelik dilimlerin istatistiklerini doğru okuyarak bir sonuca varılabilir ki genelde Hardcore standartları daha zorlayıcıdır.
    -Ve son olarak COD-AW gayet başarılı bir oyun FPS severler için.
    Teşekkürler

    HANERKE (T6R)
  • Klasik olarak ilk önce videoyu açmadan önce ana sayfada haberin kapak fotoğrafına baktım.Gökhan ve tanımadığım bir kadın var.Aralarında da bir yazı... "İşin Bilenleri Konuşuyor" yazıyormuş.Nasıl gördüysem "Işın Bilenleri" konuşuyor diye okuyorum.2 saatir kapaktaki kadını Işın Bilenleri diye biri sandım.

    Yani anlayacağınız millete abazalıkları için kızmayın.Ben daha videoyu açmadan kafayı çizdim.Millet 40 dakika izledi bile.
  • Dünya kadar malın olacağına diye başlayan bir kızılderili atasözü vardı o aklıma geldi. Arkadaş kimdir necidir diye google amcaya danıştım twitter youtube gibi yerlerde pek oyunla alakalı elle tutulur bir şey göremedim. Twitter hesabını görünce de acaba yanlış bir yere mi girdim diye bir an tereddüt ettim. BSC'ye pek gitmemiş sanki. Kimse burada terbiye öğretme niyetinde değil orası ayrı istediğin gibi konuşur istediği gibi söver sayar ama ben bu kadar oyun bilgisi ile BSC'de işe alındığını bileydim şimdiye kadar CV yi gönderirdim. Ama işte yine ilk kurduğum cümle aklıma geliyor vazgeçiyorum.
  • biz sadece eski bsc yi istiyoz be gokhan abi!!!!!!!!!!!!!!
  • ''Metal geyir Solid'' çok anlamlı :D bide hardcore oyuncu olcak ''Kall off Tuti'' HAHAHA hllsprdvm
  • Her şeyden önce iyi akşamlar arkadaşlar.

    Yeni editörünüzün işi hem kendisi hem de BSC için hayırlı olur inşallah. Ancak kafama takılan ve sitem olarak da nitelendirebileceğiniz bir kaç noktaya değinmek istiyorum.
    Birincisi bana göre oyun sevdalısı ile oyuncuyu(profesyonel olarak) birbirine karıştırmamalıyız. çünkü ben 30 yaşındayım ve yaklaşık 2000 yılından bu yana oyunlar ile ilgilenmekteyim. 14 sene içerisinde sadece bir bilgisayar oyuncusu olarak(Pek sevmesem de konsol oyunculum vardır),yaklaşık dört bin oyun oynadım ve oynadığım her oyunun save dosyalarını, çıkış videolarını ve müziklerini saklarım (Bir nevi arşivcilik de denilebilir). Ancak ben kendimi profesyonel bir oyuncu olarak nitelendiremiyorum. Sizler oyun editörleri olaral call of duty serisinin iki dönüm noktasından yani call of duty 2 ve call of duty 4-modern warfare 1 olduğundan bahsederken yedinci oyunu ile seriyi tanıyan biri kişiyi nasıl oluyor da bu kadar kolayca sıkı bir call of duty oyuncusu olarak nitelendirebiliyorsunuz.
    Bir diğer sitemim ise şudur, bence BSC Türkiye deki en iyi oyun sitesi ve bunu tam olarak olmasa da her platforma ait oyunlar hakkında az ve ya çok bilgi sahibi olup oyun oynayacakları yönlendirebilecek bilgi birikimine sahip editörleri sayesinde sağlıyor. Şimdi ise siz sadece bir kaç oyun oynamış bir kişiyi BSC deki editörle denk olarak görmeniz bence üzücü. çünkü eğer sizin editör seçim kriterinizin sadece birkaç oyun oynamış (ya da bu oyunları çok iyi oynamış) kişiler arasından seçmek ise sadece site kullanıcıları arasından çok daha iyilerini bulacağınıza eminim.
    Kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu ama bence önce de yazdığım gibi bence arkadaş sadece oyun oynamayı seven birisi olabilir, bir editör değil. Çükü bana göre editörlük sadece bir monitörün karşısına geçip oyun oynamak değildir, oyunu her yönü ile benimseyen (senaryosu, hikayesi, geçmişi, yapımcısı, yayımcısı... ) ve bunları diğer insanlara onların kararlarını etkileyebilecek ve onları hayal dünyasına sokabilecek şekilde aktaran kişidir ve o konum o kadar kolay elde edilemez.
    Herkese tekrar iyi akşamlar.




  • kesinlik le bsc kalitesini aşağı çekmiş editörlerin eskisi kadar iyi seçilmiyor malesef
  • İyi iyi gençler dns aramaz gayrı. : )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Her şeyden önce iyi akşamlar arkadaşlar. <br><br>Yeni editörünüzün işi hem kendisi hem de BSC için hayırlı olur inşallah. Ancak kafama takılan ve sitem olarak da nitelendirebileceğiniz bir kaç noktaya değinmek istiyorum. <br>Birincisi bana göre oyun sevdalısı ile oyuncuyu(profesyonel olarak) birbirine karıştırmamalıyız. çünkü ben 30 yaşındayım ve yaklaşık 2000 yılından bu yana oyunlar ile ilgilenmekteyim. 14 sene içerisinde sadece bir bilgisayar oyuncusu olarak(Pek sevmesem de konsol oyunculum vardır),yaklaşık dört bin oyun oynadım ve oynadığım her oyunun save dosyalarını, çıkış videolarını ve müziklerini saklarım (Bir nevi arşivcilik de denilebilir). Ancak ben kendimi profesyonel bir oyuncu olarak nitelendiremiyorum. Sizler oyun editörleri olaral call of duty serisinin iki dönüm noktasından yani call of duty 2 ve call of duty 4-modern warfare 1 olduğundan bahsederken yedinci oyunu ile seriyi tanıyan biri kişiyi nasıl oluyor da bu kadar kolayca sıkı bir call of duty oyuncusu olarak nitelendirebiliyorsunuz. <br>Bir diğer sitemim ise şudur, bence BSC Türkiye deki en iyi oyun sitesi ve bunu tam olarak olmasa da her platforma ait oyunlar hakkında az ve ya çok bilgi sahibi olup oyun oynayacakları yönlendirebilecek bilgi birikimine sahip editörleri sayesinde sağlıyor. Şimdi ise siz sadece bir kaç oyun oynamış bir kişiyi BSC deki editörle denk olarak görmeniz bence üzücü. çünkü eğer sizin editör seçim kriterinizin sadece birkaç oyun oynamış (ya da bu oyunları çok iyi oynamış) kişiler arasından seçmek ise sadece site kullanıcıları arasından çok daha iyilerini bulacağınıza eminim. <br>Kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu ama bence önce de yazdığım gibi bence arkadaş sadece oyun oynamayı seven birisi olabilir, bir editör değil. Çükü bana göre editörlük sadece bir monitörün karşısına geçip oyun oynamak değildir, oyunu her yönü ile benimseyen (senaryosu, hikayesi, geçmişi, yapımcısı, yayımcısı... ) ve bunları diğer insanlara onların kararlarını etkileyebilecek ve onları hayal dünyasına sokabilecek şekilde aktaran kişidir ve o konum o kadar kolay elde edilemez.<br>Herkese tekrar iyi akşamlar.


    Editörlere değinmişken; dediğiniz dönem Amiga dergisi ve C64 dergisi dönemiydi. Bu dergileri bayiilere geldiği gün deli gibi arkadaşlarla mecidiyeköy-şişli-nişantaşı- teşvikiye dolaştığımızı biliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Birde herkesin cebinde disket çılarsa amiga kaset çıkarsa com 64 muhabbetlerine başlanırdı :) hatta bir com 64 dergisi meşhur “kafa ayar prıgramı”nı hediye veriyorduhey gidi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

    Sırf iyi bi call of duty oyuncusu olduğu için mi işe aldınız yani? Bence canlı yayınlarınızda seyirci artışı olması için aldınız
    Umarım diğer oyunların videolarında, incelemelerinde, canlı yayınların da yer almaz... Acemi birine o sorumluluğu vermezsiniz umarım.

    hahaha hocam çok haklısınız
  • Böyle bir şeyi beklemiyordum açıkçası. Olmadı bu. Sağda solda bulunsun, abazaları çeksin, takipçimiz artsın diye alındığı güpegündüz ortada olan, BSC'nin kalan kalitesini de yerlere düşürecek ve tanıdığım çoğu asil üyeyi buradan soğutacak bir "ortam kızı" gelmiş. Pit10 beni andı. Baştaki "Bknz. kolumdaki dövmeye dikkat" duruşu, Gökhan'ın yavşaya yavşaya konuşması, tikiconcon tavırlar, yorumlardaki bazı hilkat müsvetteleri harbi harbi insanlığa olan inancımı sarstı. Güne böyle başlamak istemezdim açıkçası. Kadını reklam olarak kullanmaya gidecek kadar düştü mü burası? Ecnebinin "gamer gurl" furyası burayı da sardı demeye mi getiriyorsunuz? Hani şu kontrolcü kablosunu kemirerek "selfie" çeken tayfadan bahsediyorum? Kadın oyuncu çok aradıysanız boşuna uzağa bakmışsınız, Beril Sergün gibi gerek hitabet, gerek inceleme yeteneği, gerek sergilediği içtenlikle aileden görünen sıkı oyuncu kategorisinde en başlara koyabileceğin bir editörümüz vardı zaten. İlgi açlığından kıvrananlar için ayırdığınız başka kontenjan varsa ciciş kardeşleri de alın. İzleyeniniz çoğalır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • hayırlı uğurlu olsun işinizde başarılar dilerim .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim.

    Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir.

    Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.

    hocam nurun twitter'ına baktım da öyle küfürler etmiş ki! ben erkek olduğum halde utandım dediğiniz gibi sırf hit uğruna çıkartmışlar, forumdakilerin oyunlar hakkında daha fazla bilgisi olduğuna eminim




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.