Şimdi Ara

Dosya Konusu - PC'de Kullanılabilecek En İyi Gamepad'ler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox ın gamepadı havada karada SONY nin gamedini


    Exc oyunlar için bileklerimiz ağrıyacak yapacak bir şey yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 30 Mart 2015; 23:30:28 >
  • istemsizce yakaladım :D 6.15 de ersinin karnı gurulduyor :D: D:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İzlemesi keyifli bir video olmuş.
    Eğer PC için gamepad tercih edecekseniz yazılım desteğini ön plana almalısınız.
    Sadece Xbox kontrolcüleri bu konuda rakipsiz.Maalesef çoğu oyun kullandığınız gamepad tanımıyor.
    Üstelik bazı oyunlarda tuşları değiştirme şansınız olmuyor.
    Emulator kullanırsanızda gecikme, takılma gibi sorunlar olabiliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • F710 da sinyal problemi yaşayanlar, kutudan çıkan uzatma kablosuyla kullansınlar. Sıkıntı büyük ölçüde çözülüyor. Yeni kontrolcü alacaklara incelemede olduğu gibi XO kontrolcüsünü öneririm, yaz sonu PC için kablosuz aparatıda satışa çıkıyor zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    F710 da sinyal problemi yaşayanlar, kutudan çıkan uzatma kablosuyla kullansınlar. Sıkıntı büyük ölçüde çözülüyor. Yeni kontrolcü alacaklara incelemede olduğu gibi XO kontrolcüsünü öneririm, yaz sonu PC için kablosuz aparatıda satışa çıkıyor zaten.


    Hatta sorun yaşamayanlar bile o kabloyu kullansın çünkü uzatma kablosuna taktıgımız usb pcye tak-çıkar yapa yapa bozuluyo.Usb gelecegine kabloya gelsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben nadiren kullanıyorum bilgisayarda ps 3 kullananlar için yazıyorum pc özel gamepad almayın ps 3 gamepad şarj kablosuyla kasaya takın ds 3 tools indirin xbox 360 gamepad gibi gösterin oyunun keyfini çıkarın bu :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwenwol

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alito<br><br>F710 da sinyal problemi yaşayanlar, kutudan çıkan uzatma kablosuyla kullansınlar. Sıkıntı büyük ölçüde çözülüyor. Yeni kontrolcü alacaklara incelemede olduğu gibi XO kontrolcüsünü öneririm, yaz sonu PC için kablosuz aparatıda satışa çıkıyor zaten.</blockquote><br><br>Hatta sorun yaşamayanlar bile o kabloyu kullansın çünkü uzatma kablosuna taktıgımız usb pcye tak-çıkar yapa yapa bozuluyo.Usb gelecegine kabloya gelsin.


    Çıkarmana gerek yok, sabit kalabilir her zaman. Benimki sürekli takılı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: qwenwol<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alito<br><br>F710 da sinyal problemi yaşayanlar, kutudan çıkan uzatma kablosuyla kullansınlar. Sıkıntı büyük ölçüde çözülüyor. Yeni kontrolcü alacaklara incelemede olduğu gibi XO kontrolcüsünü öneririm, yaz sonu PC için kablosuz aparatıda satışa çıkıyor zaten.</blockquote><br><br>Hatta sorun yaşamayanlar bile o kabloyu kullansın çünkü uzatma kablosuna taktıgımız usb pcye tak-çıkar yapa yapa bozuluyo.Usb gelecegine kabloya gelsin.</blockquote><br><br>Çıkarmana gerek yok, sabit kalabilir her zaman. Benimki sürekli takılı.


    Farklı pclere felan taşırken usb bir süreden sonra sallanıyo içi usb çıkarıp takcaklarına usbyi kabloya takıp kabloyu çıkarıp taksınlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • MS ve Sony kendi gamepadlerinide dokunmatik LCD ekran eklemeleri gerekir. Oyuna göre kısayol atacağımız veya Oyunun hub bilgilerini göreceğimiz, klavyede dahi varken gamepadlerede gelsin...
    [sizer=red]Dosya Konusu - PC'de Kullanılabilecek En İyi Gamepad'ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 31 Mart 2015; 1:46:40 >
  • steam controller ne zaman çıkacak hem uyum sorunu olmaz oyunlarda ama tipi bir acayip kullanışlı olacak mı göreceğiz
    [sizer=red]Dosya Konusu - PC'de Kullanılabilecek En İyi Gamepad'ler
    [sizer=red]Dosya Konusu - PC'de Kullanılabilecek En İyi Gamepad'ler




  • güzel bir inceleme olmuş benım gibi sadece pes atıp çıkariz diyenlere kontorland gıbı fx gıbı markaların 10 15 tl lık gamepad lerı yeterlı olucaktır ama logıtechte uygun fıyatlı olsun iş görsün diyenler için bende pc de sadece pes için gamepad arayanlardanım 10 15 tl lik

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • DS4 ile tam uyumlu, kopma ve LAG sorunu olmayan kaliteli bir bluetooth adaptör arayanlar için şiddetle tavsiye ederim; (ben 2 DS4 bağlı şekilde kullanıyorum)

    Logilink BT0015 USB Bluetooth V4.0 Dongle

    35,66 TL - kargo ücretsiz
    http://www.hepsiburada.com/liste/logilink-bt0015-usb-bluetooth-v40-dongle/productDetails.aspx?productId=bd600002&categoryId=319

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quar7

    Logitech F710 kullandım çok sorun çıkardı. Arkadaşım F310 sorun çıkartınca F510 kullandı o da sorun çıkarınca F710 verdiler. F710 kullanıyor yeni seri olduğu için sorunsuz sanırım ama ufak tefek sorunlar vardı ondakini denediğimde. Sorun ne derseniz, L ve R tuşları algılama sorunları çıkartıyordu. Fifa oynarken L2 takılıyordu sürekli adam değiştirme tuşu basılı kalıyordu. Her neyse. Xbox 360 Kontrolcü kullanıyorum, memnunum. D-Pad biraz garip. Xbox One Kontrolcü alabilirsem alacağım. En yeterli o olur sanırım. Logitech servisi sorunsuz, kablo bozuluyor değiştiriyorlar, L ve R tuşları bozuluyor değiştiriyorlar. Ben F710'u parçaladım kendi adıma demiyorum. Arkadaşım ve Gold adına diyorum. Çok uzun oldu...

    Logitech f710 da l2 ve r2 tuşunun kendi kendine basması kronik bir sorun.Ben de 2 tane var 2 sinde de aynı sorun vardı.Biri düzeldi sonradan.Forumlarda çok konu var bununla iligli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    MS ve Sony kendi gamepadlerinide dokunmatik LCD ekran eklemeleri gerekir. Oyuna göre kısayol atacağımız veya Oyunun hub bilgilerini göreceğimiz, klavyede dahi varken gamepadlerede gelsin...<br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=104325813&url=http://gearmedia.ign.com/gear/image/article/119/1197595/evo-1_1317419945-000.jpg" target="_blank" data-href="http://gearmedia.ign.com/gear/image/article/119/1197595/evo-1_1317419945-000.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://gearmedia.ign.com/gear/image/article/119/1197595/evo-1_1317419945-000.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>


    Dual Shock 5 için muhtemelen olur bunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Fare kullanmaktan bileğim çürüdüğü() için ve 10 liralık gamepadlerle hiçbir halt yapılmadığı için almışken tam olsun deyip Xbone kumandası aldım birkaç ay önce. Kumanda düşmanı olan bana kumandayı sevdirdi bu kadar net söylüyorum.

    Uzun süre kullandığım başka kumanda olmadığı için RT - LT tuşları hiç garip gelmedi aksine çok sevdim. Eksi olarak analog başlıklarının küçük olması(ki elim büyük olmadığı halde söylüyorum bunu) ve kutu içerisinden basit bir Micro-USB kablosunun bile çıkmamasını söyleyebilirim. Diğer tüm yönlerden zaten mükemmele en yakın ürün.

    Steam kumandası da sıra dışı yapısıyla ilgimi çekti, muhtemelen çıktığında onu da alacağım.

    Teşekkürler BSC, bilgilendirici video.




  • f310 sakın almayın f710 ile arasında ciddi kalite farkı var mesele sadece wireless ve titreşim değil..
    f 710 kullandım ağır ve büyük fakat kaliteli..eli büyükler alabilir ..
    xbox 360 denedim hafif geldi fakat güzel..
    ds 4 ten çok memnunum şu anda çok yumuşak ve analoglarda ds3 ile arasında ciddi kalite farkı var..ancak pc de tam uyumlu çalışmıyor..
    xbox 1 nasıl bilmiyorum..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xbox veya ps4 kolu dışında hepsi para tuzağı çöp inanmayın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • f710 kullandım. nano alıcı dedikleri o minik zımbırığı kaybettiğim için artık kullanamıyorum. (
    google taramalarında benim gibi aynı sorunu yaşayan birçok kullanıcı olduğu farkettim. bundan neden bahsetmediniz videoda? ve o nano büllük TR de bulunmuyor. ancak logitech ile irtibata geçip yenisini istemek gerekiyormuş. hiç uğraşamam. kolu direk attım bir kenara öylece duruyor.
    adam gibi usb alıcı yapmak varken ne diye öyle bir zımbırık geliştirdiler anlamadım. ama her aklıma gelişimde logitech mühendislerine bir selam gönderiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • güzel konu. mesajım bulunsun izlerim.
  • F710v

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.