Şimdi Ara

dosya kurtarma sonrası .ajr gibi uzantılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konuyu doğru yere mi açtım, bilmiyorum
    bir müddet önce kafa atma sorunu yaşadığım hard diskimdeki verileri kurtarmak için profesyonel bir işletmeye gönderdim, elbette tüm dosyaların kurtarılabilmesini beklemiyordum ancak beklediğim bazı videoların olmadığını farkettim. (bazı videoları şu an hatırlamadığım bazı programlarla şifreleme eşekliğini de yapmış olabilirim, tam hatırlamıyorum, ama birden fazla videoyu birleştirip sıkıştırmanın bir yolu vardı, sanırım bazı videolarda onu yapmıştım, hem yerden kazanmak hem de sıkıştırılma çözülmeden içeriğin farkedilmesini ekstra bir basamakla engellemek için) Şimdi ne olduğunu tam hatırlamasam da kurtarılan bazı dosyaları media player'la açamıyorum, sıkıştırılmış dosyaları da winzip veya winrar'la açamıyorum. (biraz önce bahsettiğim şeyi yaptığımı zannettiğim winrar dosyalarının uzantısı .arj mesela)
    .arj'den başlayarak dosya uzantılarını söylesem bunları nasıl açabileceğimi bilen çıkar mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 10 Mart 2020; 0:18:27 >







  • Arj uzantılı dosyaları için; winarj uygulamasını bir deneyin isterseniz.
  • denedim, belki de dosya bozulmuştur, bilmiyorum ama programı kurup, ilgili .arj uzantılı dosyayı seçip, çıkarılacağı hedef klasörü belirtip "extract" dediğim zaman hiç bir hareket olmuyor (dünden beri saçma sapan bir sürü başka programları da güya denedim)
    çok uzun zamandır 64 bit kullanıyorum, ama bunu hangi programla sıkıştırmıştım, hiç hatırlamıyorum, hangi windows sürümü ve kaç bitti, onu da hatırlamıyorum, eski bir windows sürümü ya da 32 bit-64 bit'te bu işlemi yapmış olmak farkeder mi, sanırım dos komutları ile bu extract işlemini yapabilmek de mümkün bu uyumsuzluk varsa?
  • 7zip ile denemişsinizdir sanırım.. Diğer sıkıştırma programlarını bilmiyorum ama winrarda 64bit uygulamada sıkıştırılmış dosyalar 32bit uygulamada sorun çıkartıyor diye biliyorum.

    Söylediğiniz gibi, zip uygulamalarının dos versiyonlarını da deneyebilirsiniz.

    Nette nasıl kullanıldıkları ile ilgili bilgi vardır.

    Yada şu şekilde parametlerleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
    Örn: arj.exe /? yaptığınızda yüksek ihtimal, dosya çıkartmak için gerekli parametlerler hakkında bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.