Şimdi Ara

DOSYA YÜKLEYEREK VE REKLAM TIKLAYARAK İNTERNETTEN PARA KAZANMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  DOSYA YÜKLEYEREK VE REKLAM TIKLAYARAK İNTERNETTEN PARA KAZANMA


    Arkadaşlar lütfen önyargılarla yorum yapmayalım.

    Öncelikle baştan söyleyeyim olay son derece basit..

    Şöyle ki:
    Ara sıra gelen anketleri doldurarak veya gelen mailleri okuyarak çok büyük paralar olmasa da harçlık nevinden para kazanabilirsiniz.

    mail okuyarak para kazandıran siteler için tıkla >>

    Ayrıcahttp://www.scoop.it/t/internetten-para-kazanmal-y-m dan internetten para kazanmanın diğer yöntemleriyle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.




  • Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    Biz insanlar maalesef çok çabuk sıkılan bir yapıya sahip varlıklarız. Bu nedenle hayatımızda sürekli değişiklikler yapmanın peşinde koşarız. Bazen sosyal ortamımızdan, bazen okul hayatımızdan ve bazen de iş hayatımızdan çok sıkılırız. Bu dönemlerde de bir şekilde bir şeyleri değiştirmek isteriz. İş hayatı bakımından ise; genelde rahat, sürekli değişikliğe açık işleri tercih etmekteyiz.

    Bu konuyla ilgili olarak sizlere bu yazımızda geze geze para kazanacağınız 7 güzel iş fikri sunmaya çalışacağız.



    Gezerek Çalışılacak İşler

    Pazarlama

    Bilindiği üzere pazarlama sektörü her zaman yeni müşteriye ihtiyaç duyduğu için; çalıştığınız firmanın büyüklüğüne göre kimi zaman bulunduğunuz şehrin tamamını, kimi zaman bir bölgeyi, kimi zaman tüm ülkeyi, kimi zaman ise dünya ülkelerini gezip, satmanız gereken mallar için yeni pazarlar arayabilirsiniz. Böylelikle belki de hem işinizi yapacak ve bununla birlikte dünyayı da gezmiş olacaksınız.

    Tur Rehberliği

    Hepimizin özendiği mesleklerden birisi de tur rehberliğidir. Tur rehberlerinin işi gezmektir. Hem gezer hem de para kazanırlar. Yazımızın konusu olan geze geze para kazanma işini en net şekilde yapan meslek grubudur.

    Gemide Çalışmak

    Özellikle uluslar arası ticaret yollarında yolculuk yapan gemilerde çalışıyorsanız; dünyanın neredeyse denize kıyısı olan çoğu ülkesini gezeceksiniz demektir. Gemide çalışan personelin hem maaşları yüksek hem de iş olarak biraz daha rahat işe sahiplerdir. Gemilerin bazı kentlerde verdiği molalar sayesinde bu kentlerde gezme imkanı bulunmaktadır.

    Garsonluk

    Eğer garsonsanız ve uzun deniz yolculukları yapan cruise gemilerinde çalışıyorsanız; hem çalışıp hem de dünyanın çoğu tatil beldesini gezme imkanına sahip olabilirsiniz. Böyle bir gemide çalışmak için biraz yabancı dil bilip ilgili girişimleri yapmanız yeterli olacaktır.

    Müfettişlik

    Genelde müfettişlerin iş hayatı da denetleme yaptıkları kurumların bulunduğu illere gitmek ve burada ilgili denetleme işlemlerini yapmakla geçmektedir. Tabii ki bu durum sayesinde bu mesleği yapan kişilerin irili ufaklı bir çok gezi yapma imkanı sağlayacaktır. Biz her ne kadar iller kapsamında konuşmuş olsak da; uluslar arası şirketlerde çalışan müfettişler dünya genelinde denetleme yaptıkları için ülke ülke gezmektedir.

    Tekne Turları Düzenleme

    Her ne kadar bir tekne kullanabilecek yeteneğiniz olmasa bile bu konuda organizasyonlar düzenleyebilir, anlaşacağınız bir tekne sahibi ile ortaklıklar kurabilir ve bu işi meslek haline getirebilirsiniz. Bu sayede görmediğinizi sahilleri görebilir ve geze geze para kazanmanın tadını çıkarabilirsiniz.

    İngilizce Öğretmek

    Son yıllarda İngilizcenin dünyanın küresel bir dili haline geldiği bir gerçek. Ancak halen İngilizce bilenlerin sayısı yeterli düzeyde değil. Özellikle Suudi Arabistan ile Güney Kore ‘de İngilizce öğretecek insanlara ihtiyaç duyuluyor. Bunun için İngilizce öğretecek seviyede dil sahibiyseniz; bu ülkelere gidebilir ve burada İngilizce öğreterek para kazanabilirsiniz.




  • İnternetten para kazanmak için Google kazançları digital eğitim kitabını öneriyorum.Bu kitap sayesinde satış ortaklığı sisteminden ciddi olarak para kazandım , kazanmaya da devam ediyorum. Konusu hakkında yazılmış ilk Türkçe kaynak olma özelliğini taşıyor ve gerçekten kazandırıyor. Her ay düzenli olarak internetten para kazanmak için, banka hesabınıza nakit para akışını otomatikleştirmek için kesinlikle deneyin. Pişman olmayacaksınız. Emin olun bu kitaptaki çok değerli bilgilere sahip olan herkes bu işi çok rahatlıkla yapabilir. Önceleri ben de internetten para kazanma konusuna ön yargıyla yaklaşan biriydim. Şimdi bizzat para kazanan biri olarak fikirlerim tamamen değişti arkadaşlar. Üstelik çok detaylı bir anlatıma sahip, kafanızda soru işareti kalmıyor. Kitapta anlatılan adımları uygulayarak birkaç saat içinde para kazanmaya başlıyorsunuz. Çok yerden araştırabilirsiniz bu konuyu ama en doğru yanıtı Google kazançları kitabından alacaksınız. Kimse böyle bilgileri bu fiyata paylaşmaz. Kısa bir süreliğine 6 adet bonus hediyesi de var . Buradan inceleyebilirsiniz.Üyelerin kazanç kanıtlarını görmek için tıklayınız.http://www.xticaret.com/xticaret/?12_97082_=&ref=fDH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İNTERNETTEN PARA KAZANMA ÖĞRETMENİM GOOMASS


    Çoğu işini internetten, oturduğu yerden halledenler için hayat ne kadar kolaylaşıyor değil mi? Gününüzün kaç saatini internette geçirdiğinizi hiç düşündünüz mü? Banka işlemlerinizi ,fatura ödemelerinizi internet aracılığıyla yapıyorsunuz. Alışverişlerinizi çarşı pazar gezmeden, yorulmadan, internetten yapıyorsunuz. Gazete satın almak yerine haberleri internetten okuyorsunuz. Arkadaşlarınızla internet aracılığıyla iletişim kuruyorsunuz. Artık herkes az ya da çok internet kullanıcısı oldu. Değişen dünyaya ayak uydurmak şart oldu.

    Peki bu kadar sık kullandığımız interneti nasıl kendi faydamız için kullanabiliriz. Bu konuyu hiç araştırdınız mı?

    Artık internette chat yapmaya, oyun oynamaya, film izlemeye, gazete okumaya daha az vakit ayırıp biraz da interneti nasıl faydalı bir şekilde kullanabilirim diye düşünün. Mesela internet üzerinden para kazanmak ister miydiniz? Cevabınız evetse dünyada milyonlarca kişinin yaptığı gibi siz de internetten para kazanabilirsiniz ve bu kazancınızı otomatikleştirebilirsiniz.

    Peki bu işi yapabilmek için yeterli bilgiyi nasıl öğreneceksiniz? Yazının devamı içinhttp://netparakazanci.blogspot.com.tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Para Kazandıran Anket Siteleri isim Listesi

    i-say
    Swagbugs
    Global Test Market
    Populus Live
    Crowdology
    Mintvine
    Prolific Academic
    Mysurveys
    Panelbase
    Onepoll
    Pinecone
    Newvistalive
    You Say Pays
    Toluna
    Yougov
    Valued Opinions
    Panel Opinion
    Surveys Friends
    Vanson Bourne
    Pureprofile
    Vivatic
    Opinion Outpost
    Opinion World
    Justtheanswer
    Mindmover
    inboxdollars
    Surveysavvy
    Focusline
    Opinion Router
    Focus4people
    Research Opinions
    İndiefield
    Focusforce
    Surveyspot
  • Herkese selam arkadaşlar...

    Son zamanlarda internetten para kazanma işini düşünüyordum ciddi ciddi ek gelir için.
    yaptığım araştırmalarda reklam tıklayarak para kazanma olayının olduğunu fark ettim ve birçok siteye üye olup deneme şansı yakaladım .
    öncelikle zaman ve/veya para harcamadan para kazanmak diye bişey yoktur bunu belirttikten sonra bu sitelerden para kazanılır mı konusuna gelelim. aslında biraz sabırla kazanılmaz diye bişey yok sadece yapmanız gereken reklamlara tıklamak ve açılan sayfadaki sürenin bitmesini beklemek dolar üzerinden belirtilen miktarda parayı kazanmış oluyorsunuz.

    tek başınıza kazanmak zordur üye yaptığınız arkadaşlar ve satın aldığınız referansların tıklamasından da alacağınız yüzdeyle daha fazla para kazanmanız mümkün.

    benim naçizane tavsiyem paranız biriktiğinde hemen çekmeyin referans satın alın böylece kazancımızı katlamış oluruz.

    şimdi size üye olduğum ve güvenilir olan sitelerden bazılarının linklerini verecem kendi referans linkimi burdan girip üye olursanız bana da katkı yaptığınız için çok sevinirim...


    http://www.probux.me/?ref=redkid09

    https://www.neobux.com/?r=redkid09

    http://www.clixsense.com/?10355167

    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=redkid09

    Herkese bol kazançlar...




  • 🔗 Forum Siteleri Açarak İnternetten Para Kazanma

    🔗 Resim Yükle, Paylaş ve Kazan

    🔗 Myiyo İle Para Kazan ( Anket Sitesi )

    🔗 Netlioo İle Yatırımsız Para Kazan

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Anket Sitelerin Listesi

    🔗 SEO Yaparak İnternetten Para Kazanmak

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Platformlar

    🔗 İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Ve Para Kazandıran İşler

    🔗 Ptc Sitelerin Listesi

    🔗 Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanmak

    🔗 Para Kazanmak İçin Bu Tuzağa Düşmeyin 〈〈PTC-Paid To Click siteleri〉〉

    🔗Youtube'den Para Kazanmanın İncelikleri

    🔗 İnternette En Popüler Para Kazanma Yolları | Evde Ek İş

    🔗 Evden Yapabileceğiniz Para Kazandıran İşler

    🔗 〈Güncel〉 İlginç Online Para Kazanmanın Yolları !!

    🔗 Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    🔗 Cep Telefonundan Para Kazanmak

    🔗 Soru Cevap ᐅ Youtubedan Nasıl Para Kazanılır- Youtube Telifsiz Müzikleri Nasıl Bulunur.?



    》 》 》 》》 》》 REKLAM 《 《《 《《《《

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları - Withknown

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları ~ Quora

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları | Trink24 ™


    》 》 》 》》 》》 BONUS 《 《《 《《《《

    🔗 Arama Motorlarına Kayıt ✎

    🔗 Ücretsiz Kayıt yapılacak 50 Arama Motorunun Listesi

    🔗 Organik Hit Arttırma Yöntemleri

    🔗 432 Adet Yabancı Ücretsiz Dizin Gönderme Sitelerin Listesi

    🔗 ➧Mp3 Upload Siteleri

    🔗 Faydalanabileceğiniz Site Adresleri




  • Bitcoin kazanmak isteyenler içinwww.bedavabitcoin.tk veya imzamdaki siteyi tavsiye ederim.
  • İnternet üzerinden oturduğunuz yerden sadece online olarak masa başında ve hiç bir ek ödeme yada sermaye olmaksızın sadece reklamları tıklayarak reklam başına 0,01$-0.1$ a kadar ve bir anket başına ise 0,85$-3.45$ a kadar kazanma imkanınız var. Yapmanız gereken tek şey şuhttp://www.clixsense.com/?7297234 linkten üye olup reklamlara tıklamak anket doldurmak. Bol kazançlar. Üye olduktan sonra her türlü sorunuzu yanıtlar size destek olurum. Aşağıda kazancımı gösteren resimde bulunmakta isteyen incelesin. DOSYA YÜKLEYEREK VE REKLAM TIKLAYARAK İNTERNETTEN PARA KAZANMA




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.