Şimdi Ara

DOTA oynamak için ne gerekli(yardım lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dota oynamak istiyorum fakat en son patch nedir? ne yapmak gerekir bilemiyorum

    warcraft3 ü ve frozen throne yi indirdim fakat battle.net e tıkladığımda versiyon uyuşmuyor diyor. hangi versiyonu indirmem gerekli. bir de ilk alışma evrelerinde botlara karşı oynayabilir miyim?

    şimdiden teşekkür ediyorum yardım edebilen arkadaşlara



  • HoN varken dotaya özellikle dota1'e sarman hüsran yaratabilir.
    Atmosfer ses bir yana grafikleri gördüğünde bir anda oyunu uninstall edebilirsin 2003 oyunu ve grafikal anlamda çok daha ileri örnekleri var (hon, dota2, lol)
    Akademi olarak gir Heroes Of Newerth'e ustalaşınca geçersin dota2 ye dota yıllardır oynandığı için yenilere pek sıcak bakmaz heleki bizim türklerle falan bilmiosun diye kavga falan edersin.
    Hon'da hep senin seviyendeki adamlarla karşılaşırsın bir nevi oynamayı birlikte öğrenirsiniz, iyi olduğunu düşündüğün zaman dota2 çoktan betayı bitirmiş olur ona geçersin çünkü hon zor gibi görünsede dota oynamak yıllanmış oyuncularla oynanacağı için çok daha zor.
  • dota cok iyi strateji cok iyi taktik oyunudur. item ve hero bilgin cok iyi olması zorunludur. alıştırma olarak botlarla başlayabilirsin. en iyi secenek o zaten baska yok. battle.nete giremiyorsan garena deneyebilirsin. eurobattle deneyebilirsin. 3 4 ay kendini geliştirdikten sonra Dota 2yi beklersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.