Şimdi Ara

Dota ya yeni başlıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce LoL oynamıştım (3 yıl). Zaman geçtikçe çok gereksiz değişiklikler oldu. Bende bıraktım (1 yıldır). Tavsiyeleriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle oyunun mekaniklerine alışmanızı tavsiye ederim. Dota 2 gayet basitleştirilmiş bir oyun. LoL ü de arkadaşların muhabbetlerinden ve 4-5 maç deneyimimle biliyorum az buçuk. Kesinlikle dotada daha fazla mekanik lazım. Dota çok daha geniş bir oyun ayrıca. Yani alışmanız biraz da uzun sürebilir.



    http://dota2.gamepedia.com/Dota_2_Wiki



    Bu siteyi de inceleyin merak ettiğiniz bir şey varsa. Çok şey öğrenirsiniz.



    LoLden çok daha fazla zevk alacağınız bir oyundur. Ama bir önerim de şudur, tam anlamıyla öğrendiğinizi düşünmeden ranked game atmayın ya da ranked game atın yeni hesap açarsınız. Ama oyunu bilmeden ranked atarsanız ve düşük dereceye düşerseniz oyundan zevk alma kısmını unutun.



    Önemli Not: DOTADA SURRENDER YOK.



    Kısacası acı da çekebilirsiniz. Başlamanızı önermem. Birçok insan hastahanelik oldu. Sinir tedavisi gören arkadaşlarım var. Psikolog, psikiyatrist çare olmuyor.



    İyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FeelsDendiMan kullanıcısına yanıt
    Surrender olmamasından mı kafayı yediler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fruit kullanıcısına yanıt
    tabiki tek neden bu degil ama oyun basi mid kavgasi verip mid or feed diyen gidemeyince feedleyen oyundan leave atarsaniz lp havuzuna dusme korkusundan mecbur 30-40 dknizi heba etme gibi bir durum soz konusu olabilir.

    cok fazla flamer , feeder , noob var her oyunda vardir ama derecelendirmeler cok farkli
  • Arkadaşlarınla falan oynarsan başlangıçta senin için daha iyi olur. Çünkü normal maçlarda bile hata yapılmasına hazmedemeyen insanlar çok var. Bu sayı Dota' da diğer oyunlara göre daha düşük ama yine de böyle bi' tiple karşıaşırsan canın sıkılmaz en azından. Bir de Dota oynadıkça daha çok zevk veren bir oyun. Alıştıkça daha bi farklı tat veriyor İyi eğlenceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.