Şimdi Ara

Dövme düzeltirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşımızın ve yapan arkadaşın azizliğine ugradık bi hevestir 18 yaşına girince yaptırmıştım aslında şekli seçerken hiçte böle durmuyordu ancak arkasındaki gölge vs gitti boyaları döküldü yaklaşık 3 sene oldu yaptıralı ve artık hani biri gördüğünde göstermekten kaçar olmuştum hazır üniversitenin tatile girmesiyle elden geçirelim dedim izmirdeyim coşkun şakreye gittik o ilgilenemedi haliyle yanındaki ustalardan biri baktı kafanda bişi yokken bi fikir veremem dedi bi kaç resim gösterdi bende cumartesi günü iş çıkışı düzeltirmek için tekrar bi randevu alıcam ama daha tam olarak nasıl bişi yani bi ekleme yapabilirmiyiz yoksa dahada b*k etmeden aynı şeklin çizgilerini arka karartsını ve yırtık yani o çizgilerinimi belirginleştirmelimiyim bide kafamda bu son dediklerimi yaptıktan sonra adamın sırtına kanat çizdirsem hani farklı bi hava katabilirmiyiz biraz kararsızım uygunsuz yorumlar göndermezseniz sevinirim
     Dövme düzeltirme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kanat kol bölgende iyi durmaz gibi geliyo bana
  • Varmı önerebilceğiniz bişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövme siteleri var oraya gir resimleri araştır.Bence başka bir dövmeciye daha git sonuçta fikir vermeli diye düşünürüm.Bu dövmenin üstüne hangisi olur onların bilceği iş.
  • Var mı fikri olan arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla dövmeyi çok anlayamadım ama koldan çıkan bir adam var anladığım kadarıyla. eğer dövmeyi seviyorsan konuş mevcut durumu daha iyi hale getirsinler. adamı düzeltip daha 3 boyutlu bir hava vermeye çalışsınlar.

    eğer bundan da sıkıldım diyorsan aklıma bir fikir geldi. saçma gelebilir ama eğer dünya dışı varlıklara inanıyorsan vücut zaten biraz yamuk. alien temalı bir şeye dönüştürebilirsin. mesela "paul" diye oldukça komik bir alien filmi vardı. Linkte resimleri bulabilirsin. ona benzeyen bir şeyler olabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.