Şimdi Ara

Dövüş Sanatına Başlamam Gerekiyor Ama Kendime Inancım Gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar son 1 , 2 yıl ciddi ciddi kolay lokma olmaya başladım geçen sene yaşamadığım kalmadı Allah'tan okulda dayak yemedim ama gelen geçen oyun oynuyordu ben ise donup kalıyordum gene dışarılarda gözüm döndüğünde kavga ettim evde 9 , 10 ay dumbelle kol ve omuz kası çalışıyordum 8 kilo çalışıyorum 10 kilo alıp biraz daha güce odaklancam ve dışarıdaki kavgada o an hiperotofi nin de rolunun olduğunu farkettim .

    Neyse konu o değil ben kendime güvenemiyorum da kendimi bilemiyorum da artık tepki vericem diyorum yine ben , ben oluyorum . dövüş sanatına başlamak istiyorum ancak fayda ediceğini düşünmüyorum . buralarda bir kickboxing , muay thai , MMA Clup diye bir salon var ücret 80 - 100 lira . eldiven , bandajlar parası için biryerde iş bulup onu aradan çıkarırıım ama genel olarak salona bakıyorum büyüğüde oluyor küçüğüde hocalar kendi çocuklarınıda sokuyor hangi sınıf ne kadar biliyor kimlerin ne öğrenmesi gerekiyor onu ayarlıyormu Kaç saat durunuyor , Partner tutup uygulamalı çalışma yapıyor mu . bilmiyorum burdan bakınca gereçkten çok basit görünüyor . sokakta ani kavgalarda arka dönüşlü tekmeler çok işe yarar ancak bunun kickbox'ta üzerine durmazlar MMA ya gitcem Murat Kazgan salonuna orda hem çok para alıp hem yaş ayrımı felan yaparlar . O Bazı övdüğünüz adamların zaten beyni parada ne öğretmekte ne geliştirmekte . Ben lisans , Maçlara çıkmak felan istemiyorum sadece sokakta ne olursa olsun cıvık kendini bir halt zannedenlere karşı donup kanmıyım o yeter bana .

    Dövüş sanatı insanı gerçekten değiştiriyormu hiç böyle durumlar yaşıyıp başlayan varmı ? . Shane Fazen i tanıyanlar vardır arkadaş galiba geçmişte çok olay yaşamış hırs yapıp başlamış , Şuan Muay Thai üzerine çalışıyor ne zaman baksam gayet rahat güzel salonlarda çalışıyor . Ben gitsem ben yine ben olup benden bir bok olmaz dermiyim evde durmakla birşey olmuyor .







  • Getirir. MT çalışırsan bir iki kavgaya girersen kimse sana yan bakamaz diyeyim. Boks ve KB için de geçerli. Sen düşünürsün ulan bu daha yumruk atmayı, savunmayı bilmiyo beni nasıl dövecek diye. Yapacağın her sporun cesaretine katkısı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir de . Ben sosyal de değilim gerçekten salonlarda neler oluyor ne kadar açıyorlar bir fikrim yok . 1 ay salon denemesi yapmak istiyorum kayıt olurken çok şey istiyorlar mı illa veli , rapor felan ?
  • 1) Kimseyle dövüşme
    2) MT yap. O yoksa, KB, Boks, Wushu Sanda da olur.
    3) Dövüşmek özgüven belirtisi değildir.
    4) Dersler en önemlisidir. MT seni zengin yapmaz, okul (veya ticaret) yapar. Altına BMW çekince özgüvensizsen de kimse fark etmez...
  • Arkadaş bu nasıl cevap zaten internet kısıtlı cevabı görünce bir anda heycanlandım , Yazıları okumadan pat diye ucuz cevabı koymussun benim ihtiyacım olmasa niye dövüşiyim zaten maçlara çıkıp lisans felan almak istemiyorum
  • Chief of Tabernacle C kullanıcısına yanıt
    Yahu sen ne anlarsın da gelmiş burada millete ahkam kesiyorsun çocuk?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Missandei

    Yahu sen ne anlarsın da gelmiş burada millete ahkam kesiyorsun çocuk?

    @missandei
    aha troll de geldi.
    yav he he.

    @rapqolik,
    kavga etme hacım.
    ben ettim, aynı anda iki kişiyi evire çevire de dövdüm, karakolluk da oldum, sağlam darbe de aldım.
    bıçak çekildi, şişe kırıldı.
    bırak, belalı ortamlara girme, belalı kişilere takılma.
    ancak en son çare olarak dövüşmelisin.
    dövüşmenin bir faydasını ben görmedim.
  • Yok benim bıçaklı bir ortam değil , En fazla hırs yapar 1 ay sonra teke teke davet eder daha sonra ise okul disiplini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.