Şimdi Ara

Downton Abbey (2010-2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ikinci bölüm çıktı ama altyazı yok daha.
  • Sıcacık bir dizi gerçekten. Yeni bölümü az önce izledim ve tekrar hayran kaldım.


    Kadın baş hizmetçi kanser çıkacak gibi gözüküyor. Aksi ihtiyar Carson'a çaktırmıyor, ama gelecek bölümde bayan Patmore'dan öğrenecek. "elden gitmez" diyordum, sanırım Dowonton Abbey satılacak. Crawley mirası da alabilir. Bakalım neler olacak.
  • Altyazı çıktı, 3. sezon, 5. bölüm.
  • 7 bölümü toptan izledik, gayet güzel gidiyor,
    Thomas fena faka bastı, bu sefer işi zor gibi, Mr.Carson'dan sağlam fırça yer dedim ama yine de Mr.Carson insaflı çıktı,


    Daha önceden benzeten oldu mu bilmem ama bu Thomas karakterini canlandıran şahıs'ın gözler falan John Travolta'yı anımsatıyor bana,
  • 3 hafta önce İngiltere'de 3. sezon finalini yapan, ve Ocak ayında PBS'te başlayacak olan ödüllü dizi Downton Abbey, 4. sezon onayını aldı. PBS tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, dizinin 4. sezon onayını alması zaten bekleniyordu.

    Downton Abbey'in yapımcılarından Gareth Neame; "İzleyiciler; daha fazla dram, komedi, aşk, nefret, kıskançlık, rekabet, hırs, umutsuzluk ve romantizm bekleyebilirler." derken, ITV'den Laura Mackie "Dünya çapında bir başarı elde eden Downton Abbey'in devamından heyecan duyuyoruz. Dizinin yaratıcısı Julian Fellowes ve ekibi, Gareth ve Liz Trubridge önderliğinde 4. sezon için heyecan verici planlar yapıyorlar." dedi.

    25 Aralık'ta Christmas özel bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 3. sezonuna 6 Ocak'ta PBS'te başlayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bolivya

    Daha önceden benzeten oldu mu bilmem ama bu Thomas karakterini canlandıran şahıs'ın gözler falan John Travolta'yı anımsatıyor bana,

    Bana da öyle geliyor.

    3.sezonu geç de olsa bitirdim. Önümüzdeki salı cristmas özel bölümü yayınlanacak. Güncele yetişmem bu açıdan iyi oldu.


    Senaristler Sybil'i harcadı! Hak etmiyordu ölmeyi. Ancak doktor'un "hamileliğinde sorun var" demesi bunu açıkça ortaya koymuştu ne yazık ki... Matthew sonunda Downton malikanesinin başına geçiyor. Bakalım işler tıkırında gidecek mi... Thomas paçayı iyi yırttı. Barnes garibim iyiliği tuttu yine, bu sefer Thomas kendisinden üst mevkiye yükseltildi. Adam şanssız doğmuş azizim. İlgili olaya karşı ikna edilen yeni eleman da baş uşak oldu. Lord Robert'ın bu olaya müsamaha göstermesine şaşırdım biraz... Edith, kardeşlerini kıskandığı için uygunsuz bir adamla evlenmeye karar verdi, ama en nihayetinde kendisine iyi bir ders oldu bence. Artık bu tür işlere temkinli yaklaşıyor, akıllanmış.


    Lady Grantham kestiği rol ile kendine hayran bırakıyor desek yeridir. Bu yaşta helal olsun. Laf sokmalar, komiklikler şakalar, kinayeler falan... müthiş. Beğenerek izliyorum.

    Bu arada dizi 4. sezon onayı almış. Eylül ayında başlar muhtemelen.




  • Yılbaşı özel bölümü güzeldi. İskoçya'ya götürdüler bizi.


    Bu senaristlerin garezi nedir arkadaşım. Sybil'den sonra Matthew de öldü. Matthew rolünü canlandıran Dan Stevens da bu trajediyi doğrulamış. Grantham ailesinin beli bir doğrulamadı hakikaten. Her şey iyi gidiyor derken hop bir yerden mutlaka arıza çıkıyor. Bakalım yeni sezon neleri getirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 30 Aralık 2012; 1:34:07 >
  • Dizi tamamen bitti mi acaba.
  • İndiriyorum diziyi ilk sezon indi ikinci sezon %50 haftasonu final arasında ufak bi göz atarım.İyi anlattılar burada da iyi yorumlar var.Severim böyle dizileri.
  • Dizi bittimi 4. sezon olacakmı, bilgisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mat35

    Dizi bittimi 4. sezon olacakmı, bilgisi olan var mı ?

    Olacak. Çekimler devam ediyor. Yeni sezonu sonbahar'da izlemeye başlarız.
  • En beğendiğim dizilerden biri, merakla bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Selfridge'de de biraz Dowton Abbey havası var, o dizi de 1900'lerin ilk çeyreğinde İngiltere'de geçiyor, bu diziyi de tavsiye ederim,

    http://www.imdb.com/title/tt2310212/
  • Yazın başlayacağım diziler arasında.
  • aşkı memnu havası var dizide birde roman okuyormuş gibi tad bırakıyor 10/9
  • Bir çok dizinin içinde reklamını gördügüm yapım

    Iron man 3'te bile bahsediliyor.

    Aile dramını bu kadar ilgi çekici kılan ne merak ettim.
  • Gerçekten harika bir dizi ve yeni sezonda iyi başladı, forumda bu kadar az kişinin takip etmesine şaşırıyorum gerçekten , imdb de 8.7 gibi bir puanı haketmiş üst düzey dizilerden biri izleyin izlettirin derim ben
  • 5. sezon onayı verildi. İngilizler seviyor, kanalın en çok izlenen dizisi konumunda...

    4 bitti sanırım.
    Drama severlere tavsiye ederim, kaçırmayın bence....

    @Zykon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 6 Ocak 2015; 15:55:47 >
  • Konuya 14 aydır mesaj atılmıyor oluşu gerçekten üzücü. Böylesine güzel bir dönem dramasını dizicilerin kaçırıyor olması beni şaşırtmakta.Biraz hızlı ilerliyor ama kesinlikle dizi iyi işleniyor. Zaten aldığı ödüller ortada...

    Christmas bölümünü de izleyerek güncele yetiştim.
    Altyazısı henüz çıkmadı ve ben artık bekleyemedim. Listening yapmak iyi geldi.


    Mary iki sezondur akıyor akıyor bir havalar ki sormayın. Harika bir karaktere dönmüş kesinlikle. Matthew'ın ölümünden sonra çok değişti. Tek gecelik ilişki falan hiç tarzı değildi aslında. Edith çok silik karakter olmuş. Kendi çocuğunu ailesine dahi kabul ettirmekten aciz bir kadından leydi olmaz. Mary altında da eziliyor. Gerçi onun altında ben bile ezilirim yahu. Nasıl bir ağırlık! Edith hep mutsuz olmamalı. Bence 6.sezonda biriyle evlenip yoluna devam etmeli. Onu anca bu şekilde mutlu yaparlar.

    Anna'nın hapse girmesine şaşırdım. Christmas bölümünde izlediğim kadarıyla şartlı salındı galiba. Ellerinde güçlü kanıtlar vardı bu şekilde salmaları biraz garip oldu. Aslında tam anlayamadım orayı. Neyse yeni sezonda göreceğiz. Hughes ve Carson'ın evlenecek olması geç alınmış bir karar. Bu ikili bunu önceden hak ediyordu. Daisy de yeni arayışlar içinde bakalım ne olacak.

    Tom, Amerika'ya gidiyor. Sibby de yanında... Downton'da fikirleri uyuşmamasına rağmen efendi kişiliği ile herkesin saygınlığını kazanmayı başardı. Sevdiğim karakterlerden biri. Yeni sezonda mutlaka görmeliyiz.


    Bu arada Fellowes başka bir dizi projesine başlayacağı için Downton Abbey'in 6.sezonu son olabilir.
    Henüz kesin değil tabii fakat 2 diziyi birden yürütemeyeceği kesin.




  • Dizinin 6.sezonda final yapacağı açıklandı. Tadında bitirecekler.
    Final sezonu her zamanki gibi sonbahar'da gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.