Şimdi Ara

DPF SORUNU VE UYGUN FİYATLI ÇÖZÜM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar faydam olur dusuncesiyle yaziyorum 20 bin km once ilk dpf tikanikligi sorunu yasadigimda ( artik dpf kendi kendini temizleyemez hale geldiginde 3000 devir uzeri 10 15 dk kullanim yetmedigi zaman) özel bir vw servisine gidip 400 tl bayilarak ozel sivi ile dpf sokulmeden temizlik yaptirmistim . Bu egzozdan bembeyaz duman cikma muhabbeti.

    Derken 2 3 bin km kendim rejenarasyon yaparak 20 bin km yaptim ama dun gene temizlenemez hale geldi.tam 100 km rejenerasyon icin ugrastim ama nafile. Sanayide cig sut emmis ustalar 800 lira ceken bile oldu( sadece sivi ile temizlemeye ve sokmeden) gene bu sekilde uygulamaya sabit 400 civari soylediler. Napiyosunuz ilac sadece 80 lira dedigimde (wurth un dpf temizleyici sivisi )320 de iscilik abi diyolar.

    Sinirlendim ve 5 6 tane parcaci gezdim marka vermiycem reklam sanilmasin 25 tl ye turk mali bir dpf temizleyici buldum.ayni wurth gibi dpf nin ustteki sensorunu sokerek icine uyguladik .arac 1.2 tdi polo 170 bin km .duzgun bir usta buldum ve civata sokme takmaya ilac sikmaya 10 lira para aldi . Toplam maliyet 35 tl. Bu isi yapan yerlere 400 500 800 gibi paralar kaptirmayin arkadaslar. Gene Ayni bembeyaz duman cikti baya bir sure, hatta eskisinden daha bile fazla. En iyi marka kullanilsa 100 tl arkadaslar. Bugun sanayideki uckagitcilara karsi baya bir doldum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dpf dolmuş ise araç çekmez. Ayrıca egzoz sistemine sökmeden motorun önünden sıvı vererek dpf temizlenmez. Ayrıca dpf kolay kolay tıkanmaz ya motoru düşük devirde kullanıyorsun yada aldığın yakıt kalitesiz. Zaten dpf dolmadan otobana çıkıp 4. Viteste 2500 devirde 15 dk kullan temizlenir. Ama açılamayacak kadar çok dolmuş ise egzoz sistemi sökülmeden temizlenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursagsli

    Dpf dolmuş ise araç çekmez. Ayrıca egzoz sistemine sökmeden motorun önünden sıvı vererek dpf temizlenmez. Ayrıca dpf kolay kolay tıkanmaz ya motoru düşük devirde kullanıyorsun yada aldığın yakıt kalitesiz. Zaten dpf dolmadan otobana çıkıp 4. Viteste 2500 devirde 15 dk kullan temizlenir. Ama açılamayacak kadar çok dolmuş ise egzoz sistemi sökülmeden temizlenmez

    İste hocam sen dusun sokmeden yapilan isleme bile 800 diyen kanibozuk adamlar var sanayide.katiliyorum sokulerek yapilan tabiki en iyisidir. Ama maliyet meselesi.sivi ile yapilanda baya ise yariyor ama, sokulerek yapilan islem kadar olmasada ..araba dakikalarca beyaz duman atiyor.bilgisayarda 35 gr gozuken kurum 0 landi.Dpf 100 bin kmlerden sonra artik cok cabuk dolar hale geliyor hocam sirket arabalarindan biliyorum 0 km alinan arabada 150 binlere kadar kolay kolay sikinti cikarmaz ama sonrasi ya sokulecek yada hep sikinti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takıp
  • Dpf li araba almam herkes dertli bu konuda, en güzeli dizel euro4 motorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dci motor kullanın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolu86

    Dpf li araba almam herkes dertli bu konuda, en güzeli dizel euro4 motorlar.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.