Şimdi Ara

Dr. Fireball Modifikasyon Projelerinden Örnekler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
19.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Dr. Fireball Modifikasyon Projelerinden Örnekler...





    18 Ağustos 2003 Tarihinde Ankara'da kurulan Fireball Ultimate Computers, Ankara'da bir ilk gerçekleştirmiş ve büyük bir eksiklik olan 'Extreme Computer' alanında son kullanıcı ihtiyacını karşılamaya yönelmiştir.

    Fireball Ultimate Computers; Titan Cooling, Data Coolers, eDimensional, Enermax Computer, Scythe, MGE XG Company, Revoltec, Sharkoon,Arctic Cooling, LC Power, Ac Ryan, Xigmatek, Lian Li, Qpad, Cyber Snipa, Alphacool, Thermalright, Arctic Silver, Recom, Revoltec, Be Quiet, Newance, AXP, Trojan gibi alanında 1 numara olmuş markaların Türkiye TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜDÜR. Ayrıca XFX ve NZXT Power Distribütörüdür.

    Bu bağlamda yine sizler için Türkiye'de ilk defa modifikasyon projelerinizi yaptırabileceğiniz hizmeti sizlerin ayaklarına getirdik.

    Bu hizmetimizi sizlere en iyi şekilde verebilmek adına bu projenin başına yine sizlerden biri olan ve Türkiye'nin saygın bilgisayar dergilerinden BYTE Dergisinin düzenlediği 2007/2008 Modifikasyon yarışmasının Hard Mod dalında 1. seçilen Suat (SaSuTa) KIRBIZ'ı geçirdik. Kendisinin oluşturmuş olduğu "Fireball Mod Team" Kasa ve PSU modifikasyon projelerinde sizlere en iyisini vermeyi ilke edinmiş bir Modifikasyon ve Overclock Takımıdır.


    Proje ile ilgili düşüncelerinizi ve yaptırmak istediğiniz projeler için: modifiye@firebal.net ile irtibata geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,
    Fireball Ultimate Computers



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. FireBall -- 15 Temmuz 2008; 11:41:51 >







  • Hepsi Süper sizin gibi firmalara herzaman ihtiyacımız var kalite ve saygının adı Firebal....
  • Buraya kasamızı verip onlarmı yapıyor modifiyeyi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hondaa_civic

    Buraya kasamızı verip onlarmı yapıyor modifiyeyi?



    Evet siz bize kasanızı gönderiyorsunuz. Takım kaptanımız nasıl bir proje olacağı konusunda sizinle irtibata geçiyor ve duruma göre projeye başlanıyor.
  • hmm istanbulda yeriniz varmı?
  • Malesef Dr. Fireball hizmetimizin merkezi Ankara'dadır. Diğer illere ise kargo ile hizmet vermekteyiz.
  • bunlar gibi kasalar yaklaşık kaça patlıyor peki
  • kasalarınız çok güzel iyi düşünülmüş bi hizmet ama bence fireball gibi bi site için çok az ürün çeşiti var bence genişlese daha iyi olur fiyatlarda biraz yüksek gibi ama fiyatı kabullensek bile tam olarak istediklerimiz yok .
  • Ewt fiyat konusunda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim
  • Hayal gücü olupta el becerisi olmayanlar için çok idael bir durum bence.Herkez mod işini beceremez.Elinde malzemesi olamayabiir.Malzeme için harcayacağı parayı bu işi iyi yapan birilerini verir.Tertemiz kasasını kullanır bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

    Ewt fiyat konusunda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim

    Evet bende merak ettim doğrusu.. Fiyatlarınız hangi aralıklarda acaba?
  • fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim
  • Ben Kendi şahsım adına fikrim şu

    Tabiki Fireball herkez biliyor ama mod demek bence kendi bir şeyleri üretmek parçada olabilir düz bir aliminyuma şekil vermek kadar sıradan şeylerde olabilir, yaptıktan sonra tamam bunu ben yaptım demek ve içindeki o haz tarif edilemez bence

    tabiki çok güzel çalışmalarınız var sonuna kadar taktir ediyoruz kimsede bundan şikayet etmez zaten etmezde her zaman güzel örnekler ve yol göstermek gibi bir misyonunuz olmadıgı halde bunada zaman zaman şahit oluyoruz ama

    hazıra konmak demiyelimde sipariş verip yaptırmak bence içimizdeki hevesi ve aldıgımız hazı azaltıyor

    Tüm Saygılarımla
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 22 Ocak 2012; 20:57:09 >
  • Olay polemiğe dönmüş yaw :)
    Merak etmeyin arkadaşlar kasanızı zorla alıp modladıklarını sanmıyorum , korkmayın.
    Kendi kasanızı kendiniz modlarsınız yine , karşı koyan olmaz herhalde

    Gelelim benim derdime , 600 watt recom almak istiyorum ama sanalmarketimde sizin sitenizdekinden daha ucuz.
    powerı oradan alıp size mi modlatayım , nasıl bir çözüm önerirsiniz.
    Oradan alıp hizmet bedelini ödeyerek size modlatsam garanti dışı kalırmı ?
    Sadece fanını aşağıdaki fanla değiştirtmek istiyorum , herhangi bir sorun çıkarmı , önerirmisiniz ve fan dahil ödemem gereken tutarne olur?
    Çok teşekkürler ,
    Saygılar .

    http://www.sanalmarketim.com/urun/9f7c15b96180a17cd2aec1ceeffb856f/?liste&ref=%2Ckeywords%3Arecom&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=200300221




  • zaten pc modifikasyonda garanti die bişe yok ne kullanırsan kullan garanti dışı olur çünkü biz buna mod diyoz kendimiz yapıyoz emek ve işçilik gosteriyoz sadece kalıbı kullanıyoz ve sergiliyoz yapan yapsın hazırı kullansın ama bi konu açıp bakın nasıl demesin bu forumdaki emek ve işçiliğin üstüne geçmesin !!!
  • Niye bu kadar gerildiniz arkadaşlar ya Çok abartmışsınız bazı şeyleriSanki gören ocağınıza incir ağacı diktiler sanıcak İsteyen kendi yapar isteyen başkasına yaptırır... Herkesin düşüncesi kendine ben kendim yapma taraftarıyım ama Güzel fikirleri olupta deneyimi, tecrübesi, zamanı, cesareti olmayan arkadaşlar çekinenler paraları varsa zevkine göre bu ve bunun gibi yerlerde yaptırabilirler... Bu ne beni nede sizi ilgilendirir... Sonuçta arabalara baktıgımız zaman çogu modifiyeleri profosyoneller yaparlar her araba kullanıcısının bu tür bilgileri bilmesi gerekmiyor... Bu bir zevk meselesidir kimisi kendi yapmayı onunla uğraştıgı zamanı sever kimisi oturup izlemeyi sever... Tercih meselesidir yaptıranlara saygı duyalım lütfen Herkes senin benim gibi günlerce oturup üzerinde uğraşmak zorunda değildir


    Saygılar..




  • Gerçektende germeye gerek yok.İsteyen kendisi uğraşır yapar.İsteyen Dr.Fireball'a verir yaptırır.tercih meselesi.Ama ben bir ara Firebal dan aldığım Psu fanını değiştirmeyi düşünmüştüm.Ama ürün garanti dışı kalıyormuş.Ama bu şekilde Firebal a verirsen adamlar kendi sana yapıp gönderiyor.Dr. Fireball bence olmalı.Garanti dışı kalacak ürünlerimize onlar el atabilir.Ama kendi modmuzu kendimiz yinede yapalım.Kendi düşüncelerimizi ve fikirlerimizi tabikide gösterelim.
  • Anladım senin dediğini ileriyi görerek konuşuyorsun.Artık fazlada yapabileceğimiz birşey yok.Dr.Firebal'da olmalı bence Fireball dan alışveriş yapan biri olarak.Ama bu tip bir davranış gösteren olursada Fireball bu konuda hemen çıkmalı demeli ki kardeşim sen yanlış yapıyorsun bunu biz yapyık ama sen yapmışssın gibi yazmışsın o zaman burada Firebal'a iş düşüyor ki yaparlarda bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 27 Haziran 2008; 10:39:41 >
  • Modifikasyon: Varolan bir objeyi isteğe göre farklılaştırmak diye kısaca tanımlayabiliriz.

    Bunu PC kasalarına uygularsak; PC kasasına kişinin kendi zevklerine göre kesme, biçme, eğme, bükme, boyama ve hazır mod ürünlerini kullanarak değiştirmek diyebiliriz.

    Şimdi bu tanımlamalar ışığında eğer kişinin el becerisi ve yeterli bütçesi varsa en önemlisi de zamanı varsa kendisi yapabilir. Çünkü bu bir hobidir fakat pahalı bir hobidir. Kesinlikle kişilere indirgeyemeyiz, bu modifikasyonu kişi kendiside yapabilir, profesyonel bir firmaya da yaptırabilir.

    Oto modifiyeside kişisel olarak başlayıp tamamen bir sektör halini almıştır. Bu olay PC sektörü içinde geçerlidir ve önümüzdeki yıllarda türkiyede bir sektör halini alacaktır. Bu işi profesyonel olarak firmalar yaptığı sürece de kimse tekil kişilere kasalarını gönderip modlatmayacaktır. Çünkü biz FİREBALL olarak yaptığımız modifkasyonlarda kendi ürünlermizi hiç bir zaman GARANTİ KAPSAM DIŞI BIRAKMIYORUZ. Bu bir kasa da olabilir bir PSU da olabilir. Eğer garanti kapsam dışı bırakmayı göze alabiliyorsanız kendiniz modlayabilir veya 3. tekil kişilere modlatabilirsiniz.

    Bizim bu hizmeti vermekteki en büyük amacımız yeterli hayal gücü ve bütçesi olupta zamanı olmayanlarında yer yüzünde sadece kendisine has kasalara sahip olmalarını sağlamak ve bu hizmeti verirken garanti koşullarının da devam etmesini sağlamaktan başka bir şey değildir.


    Bu açıkalamlar sonucunda eğer aldığınız bir ürünün garantisi sizin için önemli değil, el beceriniz, yeterli zamanınız ve bütçeniz varsa kendiniz yapabilir ve bu işten zevk alabilirsiniz.

    Modifikasyonu seviyor fakat zamanınız yoksa, el beceriniz yeterli değilse ve en önemlisi aldığınız bir ürünün garantisini hiçe saymadan modlatmak istiyorsanızda Dr. Fireball ile iletişime geçebilirsiniz.



    Dip not:
    ermanunal01 : Bir insan böyle bir hizmetten neden bu kadar rahatsız olurki diye epey üzüldük fakat satıştaki arkadaşlardan biri sizin haftalarca ve ısrarla "bu fiyata bulamazsınız , bu fırsat kaçmaz" gibi ifadelerle Fireball a CARBON kaplama satmaya çalıştığınızı söyleyince işin rengi birden değişti. Keşke de alsaymışız (!)
    Fakat , merak etmeyin forumdaki ticaretinize ve harcanan emeklere saygısı olan bir firma olarak herhangi bir şekilde işlerinize engel olmak gibi bir niyetimiz yoktur , olamazda. Lütfen rahat olunuz .




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.