Şimdi Ara

DR ve AV Plaka saçmalığı nedeni nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shkoksal

    Adam instagram profilinin başına dr veya av koyuyo ya, bu nasıl görgüsüzlüktür. Yüksek lisans yapıyorum ben de yükmühshkoksal yapayım oldu olacak...
    Sana bu engeli koyan herhangi bir şey var mı ?? Yazdın da yazamazsın mı dediler yaz
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Yazamazsın demezler, görgüsüz derler :) Tıpkı Dr ve Av yazanlar gibi;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shkoksal

    Yazamazsın demezler, görgüsüz derler :) Tıpkı Dr ve Av yazanlar gibi;)
    yahu bırakım bu işleri ya kişi kendinden bilir işi demişler. Herkesi aynı kefeye koymayın doktor olsam cerrah olsam bal gibide gider basarım parasını DR plaka alır sonunu da memlektımın rakamıyla bitiririm al sana özel plaka sen görgüsüz demişsin çokta umrumda ben ıstedıgım plakayı alırken millet ne der diyemi düşünücem. Bütün meseleniz bitti araba kullanırken belkı bırdaha gormeyeceğiniz adamın plakasına bakıp görgüsüz diye yorum mu yapıyorsunuz komiksiniz vallahi
  • Forumda ne çok doktor ve avukat çekemeyen varmış öyle..
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Yahu ben plakaya laf etmedim ki, instagram veya twitter profilin başına yazmak nedir dedim. Plaka da aynı gerçi.
  • Çekememe olayı maalesef eziklikten ötürüdür. Bu meslek sahiplerine karşı bazı hırslı vatandaşlar içinde kıskançlık, öfke vardır. Temel mesele de budur zaten.
  • Gerçekten konuyu okudukça hayret ettim.



    DR ve AV araç kullananlara nasıl hakaretler edilmiş.Bu meslekler ayrıcalıklı mesleklerdir arkadaşlar,okuması da çalışması fazlasıyla emek ister.Evet bizim ülkede farklı bakış açılarıyla yorumlayabilirsiniz ama sırf arabasının plakası DR veya AV diye bir meslek sahibini yargılayamazsınız.Tabi "görgüsüz" olan meslektaşlarımız var ve olacak ancak kalanını da bu şekilde yaftalamak çok yanlış bir tutum bana göre.Bu mesleklere yıllarını adamış insanlara arabalarının plakası DR veya AV diye yafta vuran sizler hakkında kötü düşünmeden edemiyorum kusura bakmayın.Bu iki mesleği edinen kişiler sizi ipten alır,bunu unutmayın.He olmazsa da ya tabutta ya cezaevinde olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    Dr plaka trafikte kaza anında falan acil müdahale durumumda yoldan geçen gelenin doktor olduğu belli olsun diye verilmiş herhalde. Avukatlık mesleği ise yalan dolan mesleğine dönecek neredeyse ama son zamanlarda yapıldı sanırım Av plaka olayı da. Trafikte avukat olduğu belli olunca ne olacaksa artık.
    Dr plaka sadece tıp doktorlarına verilmiyor, akademik kadrodaki dr ünvanlarına da veriliyor.
  • 8 yıldır (av) plaka kullanıyorum,bu mevzuyu ilk şimdi duydum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hey joe

    8 yıldır (av) plaka kullanıyorum,bu mevzuyu ilk şimdi duydum
    Avukatmısınız 😂😂😂😂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfdks

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    hocam benim yasadigim ilcede FAG var..



    hem de 16FAGxx



    birini durdurup diyecegim gardasim sen ne yaptiginin farkinda misin gardasim.
  • "PZV" ler ne yapsın
  • bir de öğretim görevlilerindeki meşhur FF plaka var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonmorhyne

    Yıllardır var bu mesele. AV plakalı aracı polis çevirmeden durdurmaz çünkü mahkeme izni olmadan avukatın arabası aranamaz. Dr plaka ise keza radara ya da trafik polisine yakalandığında doktor olduğu, acil hastasına gitmesi gerektiği VS anlatmak içindir. Ambulans a nasıl yol veriyorsan aynı mantık. Vatandaş hastaneye giderken trafik kural ihlali yapıp ceza yerse, ceza iptal edilir. Bizim hakim arkadaşların plakaları Hk, milletvekillerinden bazıları da TC dir. Bi de cCc plaka var.
  • Bir nevi ezik hissetmekten dolayı. Statüsü olan adam statüsünü makamını mevkisini kullanarak kendini kanıtlamaya çalışır, statüsü olmayan adam da sahip olduklarıyla malıyla övünür, onlarla kendini kanıtlamaya çalışır. Bizim milletin genel huyu kendini özel hissettirmek, adamdan saydırmak. Çoğu insanımızda böyle bir eziklik ve bastırılmışlık var. Bak ben burada bu işi yapıyorum ona göre haa herkes görsün.
  • Insanların fikrine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz, doktorum plakamda dr değil ama yapan çok arkadaşım var size ne oluyor ki heves etmiş almışlar. Ben size bir şey diyim o dr plaka alanların çoğu doktor değil haberiniz olsun sağlık personeli daha yatkin böyle plakalar almaya
  • nebel N kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim okuduğunu anlamada sorun mu yaşıyorsun? Kural ya da kanun olduğunu mu söylemişim? Ayrıca ne garezin var Dr plakalı araç kullanan adama? Görgülü ya da görgüsüz seni ne ilgilendirir? Özel plaka alma hakkı var, adam gidip AGA alıyo Bey alıyo bişey yok da bu kiminin nedeni ne? Saçma sapan yorum yapma.
  • Plakaya heves etmek için illa çeşitli mesleklerde olmanız gerekmiyor, neden bu akdar sorun edilmiş anlamadım. Örneğin ben de hep AA veya FU plaka almak istiyordum ama aracımı başka şehirden almak zorunda kalınca olmadı, ne yapalım...
  • Makam mevki koltuk delisi olupta insan olmayı hiç düşünmeyenleri plakası... Tabi genellememek lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.