Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vegeta in ulaştığı form çok büyük ihtimalle master ssj blue. Mangada gördüğümüz için cok şaşırtıcı gelmedi. Ama vegetayla özel bir form gormek isterdim bu adam çok ezildi seri boyunca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 123-124-125-126 Spoiler

    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)


    122. Bölüm mükemmeldi 2 hafta beklememize deydi.
  • Bir şey dikkatinizi çekti mi? Goku Aşırı İçgüdü formundayken sadece savunma yaparsa yani saldırılardan kaçarsa hiç yorulmuyor ama saldırıya geçince stamina'sı hemen tükeniyor. Ayrıca Kefla ile kapismasinda fark ettiniz mi bilmiyorum ama Goku aşırı içgüdüdeyken yumrukları çok güçsüz kalıyor.

    Şimdi benim teorimi size açıklayayım.

    Bildiğiniz gibi Goku'nun aşırı içgüdüde iki tane aurasi olacak. Biri mavi diğeri kırmızı. Kırmızıya aşırı içgüdünün saldırı tarafı diyenler var ama bence Goku aşırı içgüdüdeki saldırı açığını kapamak için 100x Kaioken kullanıncak. Sonrasindaysa bitmek bilmeyen bir staminaya sahip olacağını düşünüyorum.

    126.bolumde Vegeta(Master Blue) - Goku(Aşırı içgüdü + 100x kaioken) olarak göreceğimizi düşünüyorum.

    Sizin de teorilerinizi duymak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    Gokunun MNG de defansta vegetanin ise atakta ustalasacagi teorileri var. Bence oldukca mantıklı. Ama benim düşüncem göre vegeta MNG hiç kullanamayacak. Vegeta Master blue formu geliştirip blue 2 formuna sahip olacak. Goku da bu forma ulasamiycak mng de ustalasicak. Boylece birbirlerine denk güçte ama farkı formlara sahip olacaklar ki olmalı bence. Kendine özel bir forma sahip olmayan tek saiyan vegeta. Goku MNG, gohan mystick, trunks rage. Hepsinin kendine has formu varken vegetanin da olacak sonunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vegeta nın yeni formu hiç özel durmuyor. Mavi biraz daha parlak mavi oldu.. Farklı renge bürünseydi keşke..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goku zekice dövüştü bu bölümde. Vegeta'nın formunu beğenmedim, daha şekilli olabilirdi tabi
  • Bence de hayal kırıklığı oldu MNG ayarında bir şey beklerken en fazla Goku 100x kaiokene eşit oldu. Bir gün Vegeta'yı da MNG görmek isteriz.
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    İyi de UI form sadece Super Saiyan God formuna erişenlere daha doğrusu God olanlara özel değil mi? Bence mantıklı olan Vegetanın kendi yöntemiyle güçlenmesi.
  • Vegetanin formu bence güzel. Ssj blue 2 diyebiliriz sanırım yada süper vegeta blue. Dahada geliştirecektir formunu. Gokuyla yolları ayrılsın bir yerde yani goku ne yapsa hep aynısını tekrarladı vegeta bu zamana kadar. Kendi formunda ustalassin daha iyi. Bu Bolum gerçekten çok hoşuma gitti. Daha önceki karşılaşmaların aksine hurra hurra girişmek yerine akıl oyunlariyla yapılmış ataklar izledik bu bolum. Gohanla no 17 iş birliği, toppoyu köşeye sıkıştırmalari iyiydi. Gokunun mayın tuzakları, 6 lı kienzan tekniği ardından anlık isinlanmayla jireni ring dışına atışı çok iyiydi. No 17 ve goku kesinlikle savaş dahisi bu bölüm daha net anlaşıldı. Jiren vegetanin dediği gibi gerçek bir canavar . Süper vegeta blue + kaioken 20x goku yinede jirene yetmez Jiren hayla fullguc değil. Vegeta formunda bir tık daha iyi olmalı gokuda mng formuna gecmeli işte o zaman jireni al aşağı edebilirler. Lakin 7 dakika kaldı önümüzdeki bölümler güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dbs'nin yayın saatine 1 nisandan itibaren gegege no kitaro isimli başka bir anime geçecekmiş. kaynak olarak bir gazete gösteriliyor. Tamamen mi biteceği yoksa ara mı verilecek tam belli değil. çelişkili ifadeler var farklı kaynaklarda. bu verdiğim kaynakta ara verecek gibi belirtmiş ama bitme ihtimalini de göz önüne almak lazım. Ayrıca 1 nisan şakası da değil bu olay. bahar anime sezonunun başlangıcına denk gelen bir tarih ve doğruluğu sağlam gibi gözüküyor.
    https://twitter.com/Herms98/status/954086203044675584

    Bir de toriyama'nın manga için veliaht seçtiği toyotora bir röportajında manganın animeyi geçeceğini söylemişti. animeye ara verilmesini buna da yorabiliriz. manganın güç turnuvasının en başında olduğunu göz önüne alırsak uzun bir ara bizi bekliyor olabilir. eğer tamamen bitirmezlerse aralıktaki 20. filmden sonra anime yeniden başlar gibi geliyor bana. aylık yayınlanan manganın güç turnuvasını geçip hikayeyi ilerletmesi için bayağı bir zaman gerekiyor zira.

    Ek: ara verilirse turnuvanın sonunun pek iyi bitmemesi ihtimal dahilinde. ne de olsa insanları merakta bırakmak lazım:) ayrıca aynı kaynak önümüzdeki süreçte dbs'nin yayın saatinde 25 şubatta tokyo maratonu ve 11 martta nagoya maratonu olacağını belirtti. yani bu iki ara haricinde büyük ihtimalle ara olmayacak ve tahminen 25 marttaki 131. bölüm ile turnuva sonuçlanacak yani önümüzde 8 bölüm var.

    Ek2: dbs için kullanılan resmi diyebileceğimiz hesap da animenin mart ayının sonunda biteceğini söyledi. Ayrıca aralıkta film olacağını ve dragon ball serisi ile alakalı gelecekte daha fazla şey geleceği belirtilmiş. Bu açıklamadan db super'in tamamen biteceği anlaşılıyor. Yeni bir isim altında anime gelir mi belli değil açıklamaya bakılırsa.
    https://twitter.com/DB_super2015/status/954290724060643328



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 19 Ocak 2018; 17:10:17 >




  • Yabancı forumlarda araya gireceği daha kuvvetli ihtimal olarak gösteriliyor. Zamanında Kai'de yaptıkları gibi uzun süreli bir ara da olabilir. Ama geri döneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Keza istedikleri başarıyı yakalamışlarken tamamen bitirmeleri olası görünmüyor.
  • Dragon ball super bencede bitecektir ama farklı bi isimle uzun bir süre sonra tekrar başlayacaktır. Eğer başlarsa tahminim son gokunun gençliğiyle ilgili bir temas, bir olay olacaktır. Endingdeki çocuk gokunun bir anlamı olmalı. Paralel evrenlerle ilgili bir olay bekliyorum veya geçmişin değiştirildiği başka bir paralel evren.

    Turnuvayada gelince dragon ball turnuvaları genellikle son bulmamakla meşhur :) Her zaman turnuva sonuca ulaşmadan bir olay patlak verir burdada böyle bir şey bekliyorum. Zaten ısrarla jirenin vegeta ve gokuyu ring dışına atmaması yeterince şüpheli bir durum. Bu 2 kişiyi döverek zorlayarak güçlendirmeye çalışıyo gibi duruyo. Eğer bu teorim doğruysa ortada dalacakları başka bir düşman var demektir, ama bu kişide grand priest olursa çok beklenen bir şey olur.
  • animenin super adı altında tamamen biteceği kesinleşti artık. çeşitli kaynaklarla yapılan röportajlar, animenin yapımında çalışanların vs twitleri derken durum apaçık ortaya çıktı. Ayrıca animeyi yayınlayan Fuji Tv'nin temsilcisine devam animesi yapılıp yapılmayacağı sorulduğunda bu konuda henüz bir karar verilmediğinden söyleyebileceği bir şey olmadığını ancak bu konu hakkında bir karar verilirse basın açıklaması yapılacağını belirtmiş. Yani super olarak yolun sonu geldi. Tabi dragon ball'a ileride yeni bir anime gelceğinden benim şahsen şüphem yok ama ne zaman olur orası bilinmez. 2018 içinde olmayacağı kesin gibi film yüzünden. Umarım 2020'ye falan kalmaz.

  • Eğer okuduklarım doğruysa, ilerleyen bölümlerde gohan elenecek ve vegetto vs jiren izleyecez.
  • Bence meleklerden birsey beklemeyin. Melekler çok farklı seviyede özellikle grand priest. Savas alanını bizzat kendi yapan, bütün savaşçıları bu savaş alanına ışınlayan hatta belirli kodlarla ucmayi yasaklayan , oksijen miktarını ayarlayan bir varlık grand priest. Ölumluler çok aciz kalıyor grand priest e göre. Yıkım tanrıları aşılabilir bak yıkım tanrıları sadece olağanüstü yıkım gücüne sahip, grand priest daha çok mistik gizemli güçlere sahip. Zamana mekana mutlak hakim yani nasıl savaşılabilir böyle bir varlıkla? Çok ama çok saçma olur bu adama yumrukla girisseler. Bu seviyede birinden daha güçlu bir kötüde çıkmaz çıksa bizim savaşçılar baş edemez bu kadar saçmalamazlar. Turnuvada yaşanicak en büyük sürpriz 11.evrenin zaferi olur. Turnuva sonuçlanacaktır yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu uzun kulaklı dsypo mudur nedir amma da abartmışlar ha. Gohan ile golden frieza birleşiyor yine yenemiyor. Gohan ın daha güçlü bir rakip için kendini feda etmesini isterdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyspo bence abartılmamis. Hit gibi birisiyle kafa kafaya dovusmus hatta baskın gelmiş biri dyspo. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Ball Super mart ayında 131. bölümde final verecektir. Toei nin 50. yılına özel Ge Ge Ge Kitaro (Toei Animation'un yayın haklarının elinde olduğu en eski serilerden biri) 1 nisan itibariyle DBS nin verildiği zaman aralığında yayına sunulacaktır. (Pazar günü 9:00)



    Dragon Ball Super'in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama: "Bizi hep desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Dragon Ball Super Animesinin Evrensel Hayatta Kalma hikayesi Mart ayının sonunda doruk noktasına ulaşıyor, bu yüzden sonuna kadar bizi desteklemeye devam edin! Aralıkta yeni film de yayınlanacak! Dragon Ball serileri devam edecek, takipte kalın!"



    Animan'ın Discord Grubunun duyurularından alınmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Gohan'dan yeni power up bekliyordum, ters köşe yaptılar. Hayal kırıklığı neyse.

  • Dyspo bence de abartılmamış, hatta bana göre daha güçsüz kalmış. Hit gibi birini time skip özelliğini açamadan dalan yerden yere vuran bir karakter,
    bence gohanı, friezanın içine hapsettiği alanda yerden yere vurması lazımdı. Ultimate Gohanın Dyspoya gücü yetmemeliydi. Gohanın Dyspo kadar hızlı olmadığını hepimiz biliyoruz bence dbs'nin güç dengelerini iyi şekilde uygulayamadığı, aktaramadığı bir başka dövüşü izledik bu kadar. Dövüşü izlerken eğlenceliydi ama bittikten sonra insan bunu düşünüp "bir dakika" diyo. Manga bu durumu düzeltecektir diye tahmin ediyorum.

    Ama bölüm yinede güzeldi. Frieza vs Dyspo bence bölümü kurtardı.

    Gohanın eleneceğini tahmin etmem güzeldi :) Sadece bu bölümde beklemiyodum.

    Önümüzdeki bölüm Toppo akacak gibi gözüküyor. God of destruction hali çok ürkütücü ve god of destruction konseptine uygun gözüküyo. Ama bana 9. evrendeki bir yiyecekle güçlenen kurtu hatırlattı, sonu ona benzemez heralde.




  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.