Şimdi Ara

Dragon Ball u özetliyebilecek biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben dragon ball animesini izleen birilerdenim 40. bolume falan geldim ama ozellikle geldigim bolumler asiri sıkıcı dragon ballı bitirip dragon ball z ye geçmek istiyorum dragon ball u özetleyebilecek biri var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Uzaydan tanrı yarısı bir yaratık geliyor. Bu yaratık gerçektende tanrıdan ayrılıp varoluyor, tanrının kötü düşüncelerini kendi bedeninden ayırması sonucu ortaya çıkıyor, ardından bu yaratık dünyaya gelip dünyayı yakıp yıkmaya başlıyor ardından Goku (animedeki velet) güç bela olsa da bu elemanı yenmeyi başarıyor fakat yeşil yaratık ölmeden bir yumurta kusup benim intikamımı bu yumurtadan çıkacak olan çocuğum alacak diyor.


    Ardından birkaç yıl geçiyor ve bir dövüş turnuvası gerçekleşiyor, yumurtadan çıkan eleman ve Goku turnuvaya katılıyorlar ayrıca tanrı denilen tipte katılıyor yine turnuvaya(aslında bu eleman uzaylı bir ırk fakat buraya daha sonra tanrı olarak atanmış) . Ardından Goku'nun öldürdüğü yeşil yaratığın yavrusu tanrıyı dövüşte yeniyor fakat finalde yine kritik bir dövüşün ardından Goku'ya yeniliyor fakat ölmüyor.


    + olarak Goku dediğimiz kuyruklu velet aslında başka çok savaşçı ve yağmacı olan bir gezegenin sakini. Bu gezegende yaşayanlar dış dünyada başka gezegenlere gidip yakıp , yıkıp, öldürüp, yağmalayıp geri gelen tipler. Fakat eğer yağmalanacak gezegen bu yağmacı gezegenin halkının standartlarına göre çok zayıfsa kapsül içerisinde kendi çocuklarından birini daha bebekken oraya gönderip çocuğun orada gezegeni yokederek tecrübe kazanmasını istiyorlar. Goku'da uzaydan daha bebekken dünyaya, dünyayı yok etmek üzere gönderiliyor ve gelirken aslın çok vahşi ve saldırgan biri.


    Fakat dünyaya düştükten sonra kafasını bir yere çarpıyor, darbenin etkisi ile saldırgan kişiliği yokoluyor ve dünyayı yoketmek yerine dünyadaki yaşlı bir adam olan Gohan adında bir dövüş ustası tarafından eğitiliyor. Fakat dolunay çıktığında bizim kuyruklu Goku devasa bir gorile dönüşüyor ve Gohan onu durdurmak için hayatını feda ediyor. Goku'nun öyüküsü de bu şekilde.


    Anime ilerledikçe güzelleşiyor mu hayır diyeiblirim. Sadece herşey muazzam derecede absürt bir ibçimde güçleniyor ve dünyayı, evreni hatta tanrının yarattığı boyutları yokedebilecek tiplerle Goku ve yedi sülalesinin savaşmasını izliyoruz.


    Son sezonlarda animedeki karakterlerin hepsinin yaşlanıp çoluk çocuğa karışması animeyi eskiden Tv'de izleyen bizler için garip bir manzaraydı onuda söyleyeiblirim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ocak 2022; 21:48:45 >




  • Star tv de dragon ball izlediğim günler aklıma geldi. Vay be yaşlanmışız...

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.