Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
13.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbattal95

    Oyun bitince diyorsunuz da oyun bitmiyor ki spoiler de vermek istemiyorum

    Bende bitti usta. Bende ona hayret ettim yahu. Bu işin spoileri falan yok. Önemli bir nokta çünkü. O yukarıdan boşluğa atladığımız yerdeki bossları temizledim. Sonra Hayaleti öldürüp koltuğuna oturdum sonra oyun bitti. Ben bir yerlerde yanlışlık mı yaptım yoksa. Anlamadım valla bu işi.
  • Sana bir tane godblade mıdır tam olarak hatırlamıyorum öyle bir bıçak veriliyor onu kullanmaj gerekiyor yukarıda o tahtın olduğu yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbattal95

    Sana bir tane godblade mıdır tam olarak hatırlamıyorum öyle bir bıçak veriliyor onu kullanmaj gerekiyor yukarıda o tahtın olduğu yerde


    Bende öyle yaptım işte. Başka türlü oyun devam etmiyordu. Kendime saplayınca görev tamamlandı dedi ve oyunu bitirdi. Eski kayıt verileri silindi yeni oyun başlatabilirsiniz dedi . Bende neye uğradığımı anlamadım. Oyunun gidişatı hakkında bilgi vermiş oluyoruz ama benim başıma geldi başkalarına gelmesin bari.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 2 Şubat 2016; 8:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benim beyin iyice gitti artık.beni bilgilendirin arkadaşlar sormak istediklerim var.
    1.ejdarhayı hakladık oyun bitti zannettik bitmedi şehrin göbeğinden ucuruma atlıyoruz baya yerler var girilecek her neyse çoğuna girdim en son boss a felan gelmedim yalnız 1 ejderhaya denk geldim o yerde hayvani büyüklükte mavimsi alev atan ejderha bu abimizin göğsünde taşı yok vurulcak her neyse ama 2 can barını indirdim şerefsiz kaçtı.merak ettiğim aynı yere 1 2 gün sonra girsem oyun günü olarka tekar gelecekmi ?
    2.si mavi görevli olan yer hatunun yanına ışınladığımız.bu yerde daha önce ben baya boss kestim ama tekrar aynı yere geldiğimde bu defa sırtlan gibi bir boss geldi ve lvl i baya yüksek ben 49 lvl im 1 tık canı bile inmedi en güçlü skillerimi harcadığım halde.ben bunu daha sonra kestim diyelim tekrar başka bir boss gelme şansı varmı daha yüksek değişik ?
    3.sü 1tane yer var haritanın en üst sağ köşesinde The Blightred Manse ben buraya giricem ama beni kovalıyorlar armor setim yok diye ve bu setide gran soren den alıyoruz görevle ama gran soren e artık giremiyorum kapı kilitli netten araştırdım bu seti black cat ten al felan demişlerde baktım orada yok ?ben o görevi nasıl alıcam arkadaş ?
    4.sü Witcwood da golemlerleri nasıl uyandırıcam arkdaş şerefesiz kapının önünde dikilmiş geçemiyorum uyanmıyorda bunları nasıl uyandırıcam ?

    5.si oyun bitti dediğimde kral a bir haller oldu hain gibi birşey olduk bundan sonrası varmı ?

    6.sı gezerken ejderhanın birine denk geldim onunda 2 3 can barını indiridm uçtu gitti görev başarısız dedi acaba blli bir süre içindemi öldürmem lazım ?

    son olarakta açılmayan bir dolu mağara kapısı var vs vs başka kapılarda var.bunları nasıl açıcaz arkadaş.

    hadi bana diyor şu şu yaratıktan 10 tane 20 tane kes yerini göstermiyorsun netten bir harita buldum hangi yaratık nerede gösteriyor gayette iyi ama belli başlı görevlerin hiçbir yerini göstermiyor arkadaş.

    şuan elimdeki bütün görevlerin yerini gösterdiği yer The Ruins of Aernst Castle yi gösteriyor kırmızı işrateli oalrka değil parmağı direk oraya yönlendiriyor.

    şuan hiçbir halt yapamıyorum yaptığım sadece mavi işaretli görevleri yapmak ve gran soren deki deliğie atlamak başka yapabildiğim birşey yok.

    şimdilik bu kadar arkdaşlar şu oyunu yalayıp yutmuş biri yardımcı olursa valla çok sevinicem ya.




  • ondan sonra oyuna girdin mi peki normal zaten o olay olmasa olmazdı ben ilk bitirdiğim zaman 1 ay sonra fark etmiştim bunu :( ondan anlıyorum sizi ama oyun bitmiyor her şeyi envantere gönderiyor sadece tabi pc de kalp topladığım için ve o kalpleri gidip adada can olarak kullandığım için bitirmedim daha ama ps3 de öyleydi yani :)
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt

    chamber of lament özel bir oda öldürmen zor o ejderhayı ve o ejderhanın göğüs taşı yoktur doğru ama onun mor bölgeleri var oraları halletmen gerek yoksa öldürmen baya zahmetli oluyor ve o ejderhayı öldürsen bile onun yeni nesil hali geliyor o odaya.

    her hangi bir yerde oluşabilirler ve rastgele gibi baya sinir bozucu ama bir deneyip öldüğüm zaman kalp kullanıp deniyorum da deniyorum eğer öldüremeyeceğim kanaatine kapılırsam oradan kaçıyorum hemen.

    ben yapmadım herhalde o görevi öyle bir görev hatırlamıyorum çünkü kusuruma bakma.

    o golemler selena yı kurtardığımız bir görev sırasında canlanıyor görevin adını hatırlamıyorum maalesef :(

    neden ejderhayı öldürdün gibi bir muhabbet geçiyor orada ama devamını yazsam mı bilemedim ağır spoiler olabilir :(

    yani kaçmadan öldürmen lazım yoksa kaçıyorlar ejderhalar

    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama benim yapmadığım görev grupları var pc de ps3 de yapmıştım ama görevlere yeni eklentiler olabilir ondan biraz afalladım o armor set e ihtiyacımızın olduğunu söylediğin görevde.

    ve ayrıca öldüremiyorsanız kaçın benden söylemesi o mavi görevlerde mavi yere doğru kaçmanız benim tavsiyem olur.




  • mbattal95 M kullanıcısına yanıt
    eyv kardeşim çok saol.genelde ilk başlarda çok sıkıntılıylı hiçbir boss kesilmiyordu neredeyse şimdi kolay kolay ölmüyorum hatta hiç ölmüyorum zaten belli oluyor boss ların kesilip kesilemice çıkıyorum ozamanda o yerden.

    aklıma gelmişken onuda sorayım.o mavi görevli yerde hatunun hemen yanında kitap var rest felan diyor acaba girdiğimiz yerdeki boss ları felanmi restliyor ?

    neyse hocam şuan pek vaktim yok olduğunda tekrar uzun uzun yazarım.
    ayrıca yaz hocam spoilr olsun farkemez bana.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    aynen orası rest noktası ve yeniliyor herşeyi ayrıca da yüksek level pawnları almak için onlara arkadaşlık isteği göndermeniz ve o kişinin kabul etmiş olması yeterli friends listesinden beleşe seçebilirsiniz bir de o heartstonelar gerçekten çok işe yarıyor
  • gece 12 den bu yana oynuyorum yatmakta istmeiyor canım ama işe gidicem için yatıcam şimdi :)
    5 6 tane boss kestim ben hayatımda bu kdar boss çeşidi olan oyun görmedim arkadaş kes kes bitmiyor :)63 lvl oldum canım sıkıldıkça değişik karakter deniyorum okçu oynuyordum şuan büyülü okçuya geçtim :)

    şuana kadar oynadığım en iyi bu tarz oyun diyebilirim sykrim witcher dan bana göre çok çok daha iyi bir oyun witcher da bile bu kadar zevk almamıştım oynarken :)

    parasının hakkını son kuruşa kadar hak ediyor kesinlikle.

    her boss u kestiğimde anında save yapıyorum malum bizim burada hergün elektirikler gidiyor ve genelde geceleri gidiyor 1 saat bir boss la uğraş ondan sonra son can barında elektirikler gitsin deliririm kesim geçenlerde 7 8 defa gitti 1 gün içinde kafayı yedirti bana resmen.

    neyse size kolay gelsin ben yatar




  • yanlışlıkla 69 lvl de oyunu bitirdim iyiki bitirmişim şimdi tekrar başladım bu defa olmayan görevler oldu aynı lvl den başladım oyuna tekrar sanırım 200 lvl böyle olucaz :)daha girmediğim baya bir yer varamış yapılmayan görevler açılınca baya iyi oldu sanki yeni oyun oynuyorum :)şuan görevleri çok kolay geçiyorum mavi görevlere hazırlık oluyor lvl imde yükleselecek baya oraya varana kadar.
    yalnız bütün itemleri atmış ama silahları atmamış anasını satayım ezik bir silahla devam ediyorum ama ne hikmetse ilk oynadığımda bana kutudan 1 tane silah vermemişti şimdi maşallah her kutadan silah elbise çıkıyor bayda iyi neredeyse eski silahımla aynı seviyede.silahlarıda bir lvl 3 yapamadım arkadaş içimde uhte kaldı valla tam lvl 3 yapıcam 1 tane eksik eşya var bir bakıyorum daha iyi silah vermiş hadi bu defa onu lvl 3 e kasayım diyorum bir türlü yapamadım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Team NINJA

    yanlışlıkla 69 lvl de oyunu bitirdim iyiki bitirmişim şimdi tekrar başladım bu defa olmayan görevler oldu aynı lvl den başladım oyuna tekrar sanırım 200 lvl böyle olucaz :)daha girmediğim baya bir yer varamış yapılmayan görevler açılınca baya iyi oldu sanki yeni oyun oynuyorum :)şuan görevleri çok kolay geçiyorum mavi görevlere hazırlık oluyor lvl imde yükleselecek baya oraya varana kadar.
    yalnız bütün itemleri atmış ama silahları atmamış anasını satayım ezik bir silahla devam ediyorum ama ne hikmetse ilk oynadığımda bana kutudan 1 tane silah vermemişti şimdi maşallah her kutadan silah elbise çıkıyor bayda iyi neredeyse eski silahımla aynı seviyede.silahlarıda bir lvl 3 yapamadım arkadaş içimde uhte kaldı valla tam lvl 3 yapıcam 1 tane eksik eşya var bir bakıyorum daha iyi silah vermiş hadi bu defa onu lvl 3 e kasayım diyorum bir türlü yapamadım

    :):) Oysaki çok bağlanmıştım bu oyuna. Oyun bitince ve kayıt silindi yeni oyun açabilirsin deyince hiç denemeden direk sildim oyunu. Dragon's dogma macerama son vermiş oldum böylelikle. Daha da oynamayı düşünmüyorum. Skyrim'i bile merak edip oynamayan ben, buna çok emek verdim 2 hafta boyunca. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. :)




  • Fournival'ın davasında takıldım kaldım. Sadece masum olduğu yönünde kanıt getirdim, sahte kanıt getirmedim ama hala suçlu bulunuyor. Pawnlarım bile suçsuz bulunacak diyordu ona güvenip 1 tane kanıtın peşinden koşmadım.
  • ben 2. defa bitirdim istersen save i atarım sana :)

    sabah kadar mavi ejderha ile uğşratım 3 bar canımı ne kaldı kaçtı yine şerefsiz :)ant içtim kesecem bu gece onu kafaya taktım bu saate kadar uyutmadı ben namussuz

    boşluktan atladığımız yerde açılmadık 3 5 yer daha var bir türlü tutturamıorum uçarken arkadaş deli oldum oralarıda temizledikten sonra mavi görevli yerlere gidicem en güzel yerde bence orası sürüsüne berebet boss var orayı komple temizlemem lazım yoksa kafayı yerim ne gibi boss lar var diye
  • Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında Steam de 60 tl değil miydi..ben mi yanlış hatırlıyorum..şu anda 98 tl yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: molmehmet

    Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında Steam de 60 tl değil miydi..ben mi yanlış hatırlıyorum..şu anda 98 tl yazıyor

    aynen fiyat çıkmış.ben bitirdim oyunu 164 lvl e geldim görev mörev kalmadı gezilecek açılacak giyilecek itemde kalmayınca artık bıraktım sildim oyunu..


    hayatımda oynadığım ne iyi bu tarz oyun ne witcer ne sykrem den bu kadar zevk almamıştım ve pc dede çok iyi iş çıkarmış bakalım cabcom sözünde duracakmı 2.oyun gelir inşallah.hiç düşünmeden alıcam oyunlardan bir tanesi oldu benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Team NINJA

    quote:

    Orijinalden alıntı: molmehmet

    Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında Steam de 60 tl değil miydi..ben mi yanlış hatırlıyorum..şu anda 98 tl yazıyor

    aynen fiyat çıkmış.ben bitirdim oyunu 164 lvl e geldim görev mörev kalmadı gezilecek açılacak giyilecek itemde kalmayınca artık bıraktım sildim oyunu..


    hayatımda oynadığım ne iyi bu tarz oyun ne witcer ne sykrem den bu kadar zevk almamıştım ve pc dede çok iyi iş çıkarmış bakalım cabcom sözünde duracakmı 2.oyun gelir inşallah.hiç düşünmeden alıcam oyunlardan bir tanesi oldu benim için.

    Bunu bitirdiysen hemen mad max'e başla. Ben onu oynuyorum şuan. O da beni çok sardı. Gerçekten güzel oyun. :)




  • o tarz sarmıyor hocam beni.
    araba yarışlı elinde silah cod tarzı dövüş futbol gta bu tarz oyunlar beni sarmıyor.

    bana skyrim witcher resident evil 123 outlas gibi bu tarzlarda oyun olacak :)
  • Arkadaşlar bu oyunda mod kullanmak yasalmıdır? İnternette ENB diye bir texture mod gördüm ve görüntüsü baya hoşuma gitti.Steamden aldığım bu ve benzeri oyunlara oyunun grafiklerini daha iyi seviyeye getirecek hatta oyundaki bazı eksiklikleri (inventory ve eşyalar arası güç farklarının ayrı bir pencerede gösterilmesi gibi) giderecek modlar yapmak steam hesabımı ve oyunu sıkıntıya sokar mı?
  • BIYIK_USTA B kullanıcısına yanıt
    kullan hocam birşey olmaz.

    bu arada fiyatı 40 tl ye düşmüş haberiniz olsun alacka olanlar için.

    voidu da 40 tl şuan
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Mesajı biraz geç farkettim.Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.Buarada fiyat iyiymiş

    Sormak istediğim birlaç şey daha var aslında.


    Şimdi ben bu kırmız dragonu yendim ve heryer dragonlar ile doluştu.Bundan sonra ne yapmam gerek bilgisi olan varmı?Haritayı boş boş geziyorum ve karşıma çıkan dragonlara saldırıyorum fakat hepsi ile 1-2 çatışmaya girdikten sonra kaçışıp duruyorlarBunlarla nasıl savaşacağım?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.