Şimdi Ara

Draven'ı nasıl daha iyi oynarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mainim adc ama tamamen draven yapmak istiyorum bu zor ama hakkını veren abimizi nasıl daha iyi kullanırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Balta fırlatma kursuna git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-30 only draven yap
  • Jake the Dog kullanıcısına yanıt
    Boş yapıcaksanız veya post kasıcaksanız konu açmayalım oyunda yeniyim yardıma ihtiyacım var trollüğe değil!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli oynaman , pratik yapman gerekiyor başka türlü olmaz.
  • Sürekli oyuncaksyn mekanigini ögrenirsen gerisi gelir zaten
  • Pvp de al lockla mid ve solo bile oynayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draveni şu anki metada pek yaşatmıyolar early de kill alıp snowball olman şart. düşük ligdeysen oynarsın.
  • İlk önce açıyorsun botlarla oyunu ve 5-10 oyun sadece balta tutmaya çalışıyorsun. Minion keserek bunu geliştirirsin zaten ama normal felan girme sadece Botlara karşı oyna. Sonrasında işin sırrını çözersin yani baltanın senin hareket yönüne doğru düştüğü sırrını. Ondan sonra Normal oyun girip rakiplere karşı 20-30 maç attıktan sonra Draven oynamayı yüzde 20 bilen bir oyuncu olmuş olursun. Hadi kolay gelsin.
  • Hareket edersen draven hareket ettiği yöne doğru balta düşer . Örn: baltayı attın hemen arkaya doğru gitmeye başladın ve balta gittiğin yöne doğru düşüyor . Eğer hareket etmiyorsan olduğun yere yakın bi şekilde baltasını düşürüyor balta tutmak çok pratik istiyor öyle ki artık hem adamı kovalayıp hem balta tutacak kıvama geleceksin ki çok pratik gerekiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 7 Ağustos 2014; 9:55:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde konuyu ayrıntılı anlatmadığım içindir ki yeni aldığımı sandınız hocam draven ile balta çift balta ve w ile botda adc-jung-sup üçlüsünü almışlığımda çok ama neticede normal oyundu derecelide hatasız nasıl oynarım tf,early,mid,late?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal oyun spamla kapalı da bırakmıyorsalar bile takım kurucuyla spamlayabilirsin.
  • benim mainim draven balta düşürmeyeceksin bunun için sürekli draven kitle normal game girip veya botlarla balta düşürmemeye dikkat et pasifini biriktir earlyde sakın ölme pasifinle bir kill al farm yap gg
  • Ebedi ve kanasusamis çıktıktan sonra q + sağ tık yapman yeterli. Öncesinde ise q + sağ tık yapıp baltayı ikinci kez atman gerekebilir. Böyle vuran başka adc yok. Assasin tf de hemen kesmezse oyun gg oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına agresif bir support alman lazım ben karma terih ediyorum pasifi kasmak çok önemli biz duomla ilk 5 - 7 dk farma odaklanıyoruz hiç durmadan baçta atıp tutman gerekiyor pasif dolunca bir anda karma ile giriyoruz korkuyorlar anında ve direk ölüyorlar pasiften bonuz altınla onlardan item olarak öne geçiyoruz mekaniğine alışman gerekiyor mesela geride durup balta atıp anında geri dönersen balta sana geri gelir kendine göre taktikler geliştirmelisin özel oyunda karşıan çok dürten herolar seçip onlara karşı sadece balta tutma çalışması yapmanı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven'la bayadır oynuyorum ve en sevdiğim adclerden biridir.Eğer iyi olmak istiyorsan öncelikle smart castli oynamalısın.Ayrıca balta tutmayı daha hızlandırabilirsin.Örneğin balta attıktan sonra hemen w basıp baltanın olduğu yere gidebilir ardından yineden w basıp adama doğru baltayı yeniden fırlatabilirsin.Hem balta atışı hızlı hemde balta tutman kolaylaşıcaktır.Dravenda en büyük unsur baltadır.Sorun şudurki maalesef 1 balta bile kaçırmak gücünü ve verdiğin hasarı çok fazla azaltır.Oynarken sık sık W elinin Altında olsun.Unutma hız ve hasar dravenın en büyük iki özelliğidir.İtemleri zaten biliyorsundur.Ama hayalet dansçı almıyorsan mutlaka al pasifi iş görüyor dravenda.Son item olarakda donmuş balyoz önerebilirim.Yavaşlatma ve Q iyi iş yapacaktır.Farmını hep balta ile yap ve baltanı düşürmemeye odaklan.Arada bi rakibi dürt.Sorun yaşıycağın rakipler Varus,Caitlyn gibi uzaktan yüksek hasarlar verebilen şampiyonlar tarafından olacaktır.Özellikle caitlyn sırf seni counterlamak için yapılmış gibi.Ama draven hakkikten zor ama elin alışırsa mutlak başarırsın.

    Başarılar

    (Draven değil Dreyvvvın :D)




  • mydeath05 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bayağıdır smartcast kullanıyorum ve cidden rakip cait ise farm yapamıyorum ve 'ilk b atışımda şu a.m.k kılıcını alsamda dalsam' diye içimden geçiyo cidden sinir bozucu bi şamp ben counter yediğime göre supumun bişeyler yapması lazım değil mi? Yanımdaki sup Cait'e karşı nasıl oynamalı? 10 dk 75 farm yapıyorum genelde iyimidir? (pre değilsem genelde dk 3 den itibaren benim sup adama dalıyo yardımdı vs derken farm yapamadığım oluyo)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wildturtle'ın Draven'ını izle. Bir de wave control bilmen lazım. Draven düz farm yaparak deli gibi pushlayan bir hero, pushlamak istemezsin her zaman. Çift balta modunda düşürmeden ve koridoru ittirmeden, ayrıca skill shot yemeyecek şekilde düzgüm pozisyon alarak farmı öğrenmelisin.
    Koridorda zaten aşırı dominant bir ADC. Tek derdi tf'lerde balta hazır tutmak ve kite yapmak. Draven ile balta tutarak kiting yapan ADC Dia'ya kadar yükselir o kadar net.
  • Bende bir aralar diyordum en iyi adc diye ama high eloda yaşatmıyorlar diaya kadar rahat çıkarsın ama diadan sonra karşıdaki support işini biliyorsa dürtülmekten oyun oynayamazsın birde earlyde gank yiyip pasifin yarılandığı an draven çöpe dönüşüyor yan çok riskli pick başta feedlenirsen durduramazlar ama başta feedlenemezsen toparlaman baya zor oluyor birde junglerler draven görünce direk camp atıyor yanındaki supportun çok iyi wardlaması gerek
  • İki sup şeklide iş görücektir hocam.
    Örneğin defansif sup olup caiti harraslayarak seni harraslamasını önleyebilir.(bkz=Thresh,Braum)

    Yada bir ofansif supda işini görücektir.Seni healleyerek mümkün olduğunca seni koruyacak ve rakibide harraslayabilicektir.(bkz=Soraka)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.