Şimdi Ara

DREAMBOX 500 scart to DVI kablo bağlantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rez

    uskan arkadaşım bana göre scart to scart ile scart to component arasında çok aşırı fark yok



    Arkadaşım nasıl olmaz ben evde scart to compenent bir bağlantı ile izliyorum. Görüntü bariz bir şekilde daha iyi. Nedenine gelince scart-scart bağlantısı analog bir bağlantıdır, Scart-component ise dijital. Yani yuv üzerinden cihazınızı bağladığınız zaman cihazınızın progresive scan özelliğinide açmış olursunuz ki bu daha iyi görüntü demektir. BEnce dreambox'ı olanlar kesinlikle component bağlantıya geçsinler.
  • @hitaf73
    Kullandığın "scart to compenent" kablonun bir resmini koyabilir misin ? Ayrıca , net üzerinden alınabilecek bir link'te verirsen sevinirim.
  • Arkadaşım ben şöyle yaptım. Medimarktta satılan scart to yuv adaptör aldım. Yaklaşık 25 YTL civarı Hama marka. Ondan sonra kaliteli herhangi bir kabloyla lcd'nin arkasına bağlantı yapabilirsin. İlla yuv renklerinde kablo olacak diye bişi yok. Daha sonra dreamboz'tan yuv çıkışı seç hepsi bu. Eğer adaptörü temin edemezsen parasını gönder ben sana alıp kargolarım.
  • Şimdi siz SCART to DVI bir kablo buldunuz ve SCART tarafını DM500'e DVI tarafını da LCD TV 'nize mi bağladınız. LCD TV'ye bağlanıyorsa LCV Monitöre de bağlanır mı? Yani evde TV yok bilgisayarın monitöründe DVI girişi mevcut, bu girişi kullanarak monitöre görüntü verebilir miyiz? Eğer bu işlem olursa boşuna DM800 'e para vermeme gerek kalmayacak. Verilecek cevapları merakla takip ediyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutgenccik

    Şimdi siz SCART to DVI bir kablo buldunuz ve SCART tarafını DM500'e DVI tarafını da LCD TV 'nize mi bağladınız. LCD TV'ye bağlanıyorsa LCV Monitöre de bağlanır mı? Yani evde TV yok bilgisayarın monitöründe DVI girişi mevcut, bu girişi kullanarak monitöre görüntü verebilir miyiz? Eğer bu işlem olursa boşuna DM800 'e para vermeme gerek kalmayacak. Verilecek cevapları merakla takip ediyorum...


    Merhaba,

    Bende sizin gibi LCD monitör'e Scart to dvi ile bağlamak istiyorum, bu şekilde görüntü almam mümkün mü? Birisi yardımcı olursa sevinirim.

    İyi Günler...
  • arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi oluyorum ancak Dreambox 500s uydu cihazımı Samsung T190 lcd monitöre bağlamak istiyorum.Monitörüm vga+dvi destekliyor.Scart to VGA mı yoksa Scart to DVI mı almam lazım ? ne şekilde yapmalıyım ve hangi aparatlar lazım bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.