Şimdi Ara

Dreambox için Çanak sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum hepimiz az çok LCD sahibiyiz. Ben de 42 inç bir Full HD LCD var.Bununla birlikte kullanmak için dreambox 500s yada HD için 800HD modellerinden birini almak istiyorum.Fakat çanak sistemi ve kurulum (HD için özellikle) nasıl hangi yöntem ile kurulması gerektiği hakkında daha fazla bilgi hiçbir yerde bulamadım. Birden fazla çanak mı yoksa motorlu bir çanak mı, yada daha komplike bir sistem mi?

    İçimde 800HD almak yönünde daha fazla bir istek var. Buna göre fikirlerinizi ve yardımlarınızı (Maliyet ve perfonmans açısından) bekliyorum.



  • kesinlikle iyi bi karar eternet girişinin olması ileriki zamanlarda birçok kanalı izleme fırsatın olur . gerçi şimdide var ama . henüz yaygın değil parası çok gelmiyorsa hiç ona buna bakma 800 hd al kuruluma gelince digerlerinden hiçbir farkı yok çok basit forumda bu konu hakkında baya bi bilgi var tabiki motorlu bi çanak daha iyi olur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zawazingo -- 16 Şubat 2009; 16:41:00 >
  • 8000 HD çok aşırı ileride mutlaka ama şu an için çok çok erken. İlgin için sağol.
    quote:

    Orjinalden alıntı: skb

    http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=197
  • çanak sistemiyle hd nn alakası yok uyduların yayınlarına göre hd kanllar var hd cihaz ve hd tv varsa yayınları izlersin .... yayınlar şifreli ilse serverin desteklerse izlersin .... çanakla alakası yok yani
  • Biliyorum. Geleceğe yönelik olmak üzere HD den bahsetmiştim. Tüm HD cihazlar aynı HD kalitesini vermiyor ayrıca. Almışken daha kaliteli bir HD cihaz almak için 800 HD düşünmüştüm. Ben çanak sisteminden bahsederken malum kanallar ayrı ayrı uydularda ondan dolayı sordum. Yinede cevabın için sağol.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nihat1551

    çanak sistemiyle hd nn alakası yok uyduların yayınlarına göre hd kanllar var hd cihaz ve hd tv varsa yayınları izlersin .... yayınlar şifreli ilse serverin desteklerse izlersin .... çanakla alakası yok yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deepblueseven

    Biliyorum. Geleceğe yönelik olmak üzere HD den bahsetmiştim. Tüm HD cihazlar aynı HD kalitesini vermiyor ayrıca. Almışken daha kaliteli bir HD cihaz almak için 800 HD düşünmüştüm. Ben çanak sisteminden bahsederken malum kanallar ayrı ayrı uydularda ondan dolayı sordum. Yinede cevabın için sağol.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nihat1551

    çanak sistemiyle hd nn alakası yok uyduların yayınlarına göre hd kanllar var hd cihaz ve hd tv varsa yayınları izlersin .... yayınlar şifreli ilse serverin desteklerse izlersin .... çanakla alakası yok yani




    Motorlu çözümü mantıklı, ancak farklı uydularda izlemek istediğiniz muhtemel seri kanal geçişinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Her uydu içinde ayrı ayrı çanak takmak mantıklı olmayacağına göre multi lnb sistemler yani tek çanakta birden fazla lnb bağlanabilen sistemler daha iyi bir çözüm olacaktır. Buradan hd kanalların bulunduğu uyduları görebilir ayarlatmak istediğiniz uyduları kendiniz seçebilirsiniz. Bir yanlış konusunda uyarmak isterim. Drambox 800HD ürününün malzeme, işçilik ve görüntü kalitesi üst düzeyde değildir. Daha düşük fiyatlara daha kaliteli HD receiver'lar bulmanız mümkündür. Özellikle görüntü kalitesi açısından (şimdilik) çok fazla şey ummamanızı öneririm. DMM cihazlarındaki en büyük özellik (maliyete katkısı büyük!) sürekli geliştirilen bir cihaz olmasıdır.




  • ben dreambox'u motorlu çanak ile kullanıyorum. Ben de çok ama çok araştırdım.PM atarsan konunun prof'larına seni yönlendirebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.