Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
48
Favori
26.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lidar üst kapağının çizilmesi sonucu bugün biraz süsleme yaptım. kapağın üzerine de önce şeffaf kaplama yaptım ardından pandayı yapıştırdım.



    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • Arkadaşlar merhaba bende s7 ile l10s arasında kalmıstım l10s aldım forumda ne kadar s7 desemde :) son anda karar değiştirdim.kargodan dün gelmiş daha açamadım.hepsiburadadan almıştım.garantisini vs siteye giricemde bu robotun yedek parçalarını satan biryer yokmu resmi sitesindede bulamadım
  • Alprux A kullanıcısına yanıt

    merhaba. ürün çok yeni. muhtemelen L10s ultra ile ya da diğer modelleri ile pek çok ortak parçaları vardır diye düşünüyorum ancak satış sitelerine henüz girilmemiş. yarın dreame supporttan bi maile cevap bekliyorum. dreame türkiyeyi de infoya eklemiştim. beklediğim cevap gelsin onu da soracağım. nisan ayından sonra c1ekosistem bakıyormuş. muhtemelen şu an bu firmadan temin edilir ancak satış sitelerine de girilmesi lazım bu modelin. bu hafta net bi cevap alırız sanırım.


    ürün güzel hocam. inş uzun yıllar sıkıntısız kullanırız. s7den memnun olmayıp buna geçip memnun olan arkadaşın mesajını yukarıda paylaşmıştım. sürekli gelişen ürünler. günceli almakta fayda var bu tür ürünlerde diye düşünüyorum.



    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübüwww.c1ekosistem.com
    Yedek Parça
    https://www.c1ekosistem.com/yedek-parca






  • Merhaba.Kıl dolanma durumu nasıl acaba.Xiaomi S10t ile arasında kaldım.Kıl dolanma sorunu yoksa L10s pro alcağım.Teşekkürler.
  • Alprux A kullanıcısına yanıt

    Doğru karar vermişsiniz hocam, s7 alıp deneyip iade ettim ben hiç memnun kalmamıştım. S7 kadar abartılan bir ürün yok gerçektende gerek şarjı olsun gerek mopu gerekse de süpürme performansı olsun 5 gömlek üstte ls10 pro. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, aliexspresste var yedek parçaları hocam oradan bakabilirsiniz.

  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Dün ürünü kurdum,iyiki l10s almışım çok memnunum.ürün çok güzel çalısıyor.cıkan toza şaşırdım baya.bir sorum olacak eşimin telefonuna kurmak istyorum,oda kontrol edebilsin onu nasıl yapacağım?

    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • Alprux A kullanıcısına yanıt
    Eşiniz adına xiaomi hesabı oluşturup uygulamada profil kısmında paylaş bölümü var ordan davet gönderip eşiniz daveti kabul edince oluyor ben öyle yapmıştım mi Home uygulaması için konuşuyorum dreame Home uygulamasını henüz denemedim
  • romeomustdie_ R kullanıcısına yanıt
    Bende mi home kurdum kendi telefonuma.eve geçince deneyeceğim.onada mihome uygulamasını kurup öyle hesap oluşturucam.sonra davet edip yapıcam herhalde.teşekkürler
  • Alprux A kullanıcısına yanıt
    Evet aynen
  • romeomustdie_ R kullanıcısına yanıt
    Hocam birde robot türkçe konuşabiliyor mu? Ayarlardan bulamadımda.
  • Konuşabiliyor ilk kurduğumda benim de ingilizce gelmişti dil paketi indirmiştim tam hatırlayamadım şu an ama yine profil>ayarlar girip buraya baktınız mı?

    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • romeomustdie_ R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler apple uygulamasında farklı yerdeymiş ama buldum.çok sağolun


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • Alprux A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim benim de apple dediğim gibi unutup yanlış yere girmişim 😅
  • rolyef R kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. bizim evde dolanacak kadar uzun saçlı insan yok, evcil hayvan da kuş hariç yok. yardımcı olamıyorum ancak gören arkadaşlar cevap verir umarım. fırça yapısı sebebiyle fırçasında toplanan pek bir şey olmuyor. 3-4 günde bir süpürme yaptırıyorum ben çıkan toza inanamıyorum halen.az önce yine süpürdü alt üst katı şaşırdık yine. halı performansı vs de gayet iyi. ancak illa fırçalı başlık isteyene robot kafaların videosunda uygun fırça modeli belirtilmişti. robotobzor.com un sitesinde de incelemesinde söylenmişti fırçalı başlık kullanılabilir diye. aliexpressten yedek parça alırsam bu başlıktan belki alırım denemek için ilerde.


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü




  • Alprux A kullanıcısına yanıt

    2 yolu var hocam, kendi profilinizi her iki telefonada kurabilirsiniz ki ben öyle yaptım ya da arkadaşların dediği gibi eşinize ayrı bir profil oluşturup robotu onunla paylaşabilirsiniz.

  • rolyef R kullanıcısına yanıt

    Kauçuk ana fırçada dolanma sorunu olmaz neye dolanacak, 2in1 yani hem kauçuk hem kıllı olanlarda dolanma sorunu olur o yüzden de böyle çözümler üretiliyor. Üretilmese bile sık temizlikle sorun olmuyor yani tam ev temizliği sırasında ne kadar saç tüy ip vs olabilir ki ana fırçanın dönmesini engellesin. Takılmayın böyle şeylere.


    L10s Pro varken S10t sadece saçı kopartıyor diye tercih edilmez. Siz beni dinleyin L10s Pro tercih edin, bol bol kulağımı iyi şekilde çınlatırsınız.



    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübüRobot Kafalaryoutube
    Malum ülkemizde hakkıyla robot süpürge inceleyen sayısı çok az, hal böyle olunca ve son dönemde fiyatıyla ve özellikleriyle Dreame L10s Pro gündemde olunca bize ne zaman gelecek videonuz soruları çok sık gelmeye başlamıştı. Süreç biraz uzun sürse de sonunda sizi video ile buluşturuyoruz, inanın büyük emek veriyor normal bir kanal şu robotu 2 günde inceleyip montajlayıp yolluyor, 2 günde batarya bitirme ve full doldurma testlerini anca yapabilirler ama yapmadan kağıt üstünde ne yazıyorsa söyle geç kafasındalar. Biz bu değiliz, olamayız. Denemediğim gözlemlemediğim hiçbir kağıt üstü veri veya bilgi beni alakadar etmez, en kral firma gelsin şunu şunu söyle boşver deneme desin yollarım robotunu geri hiç umurumda olmaz. Biz hobimizi icra ediyoruz, hobimizi sizlere daha hoş göstermek adına 3-5 kuruş kazanabilirsek onlarla da ekipman alıp daha kaliteli ses-görüntü vb. için kullanmaktan başka derdimiz yok kısaca... Çok uzattık, iyi seyirler... Sorunuz olursa çekinmeden yorumlardan bize ulaşabilirsiniz ama öncesinde lütfen abone olun. Abone olup siz emeğimize saygı gösterin ki biz de her yorumu cevapsız bırakmamaya devam edebilelim. Satış linklerimiz ; Hepsiburada : https://app.hps.im/d7ct/jatpb0nb Orjinal web sitesi : https://www.dreameturkiye.com/robot-supurgeler/dreame-l10s-pro?ref=robotkafalar (Satış yok) Trendyol NF Bilişim : https://www.trendyol.com/koleksiyonlar/dreame-l10s-pro-k-cad40168-c067-4eff-bc1d-df4052588c7d Not : Distribütör garantili yazan tüm satışlar Dreame Türkiye garantisi altındadır. Ürün satın alırken bizim faydamız olduysa emeğimize saygı için bu linkleri kullanırsanız seviniriz, bu linkler harici bir yerden alacaksanız sipariş notunuza bizim yönlendirmemizle aldığınızı yazarsanız firmalar bizi tanır, size de bize de faydası olur... Dreame Kurulum linki : https://youtu.be/voQZDK1txrE?t=134 Dreame Uygulama Detayları : https://youtu.be/voQZDK1txrE?t=1548 Bize destek olmak için Youtube'dan Ailemize KATILIN : https://www.youtube.com/channel/UC_hs1LfnFqxeO9Hd70sfPQQ/join Bizi tüm mecralarda takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler https://www.facebook.com/RobotKafalarTR #DreameL10sPro #robotsüpürge Zamanlama ; 00:00 - 02:32 Giriş 02:33 - 02:56 Kutu içeriği 02:57 - 03:31 Kurulum 03:32 - 12:20 Alt üst ölçüler vb inceleme 12:21 - 13:33 Batarya 13:34 - 17:02 Haritalama 17:03 - 21:05 Emiş güçleri ve DB 21:06 - 26:28 Kamera 26:29 - 34:02 Paspas 34:03 - 36:00 Uygulama detay 36:01 - 38:37 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=5YV6DZxuFmw
  • Sarf malzemeleri için Dreame Türkiye ile yazıştım, yedek parça için numara verdiler, verdikleri numara C1ekosistem in numarası.


    www.c1ekosistem.com
    İletişim
    https://www.c1ekosistem.com/iletisim




    robotyedek.com sitesi ile yazıştım. Yedek parçaları beklediklerini ancak halen gelmediğini belirttiler. Ellerinde yalnızca filtre varmış. Yan fırçada siyah ve beyaz renk olarak varmış. Filtre ve yan fırçanın Xaomi 1C ve Mop 2 Pro + modelleri ile aynı olduğunu belirttiler.


    robot süpürge yedek parça ve aksesuarları
    DREAME UYUMLU arşivleri
    https://www.robotyedek.com/kategori/dreame-uyumlu/




    roborge.com sitesi stoklarında bulunmadığını, ilerleyen süreçte geleceğini ancak net bir durum bulunmadığını belirtti. Güncelleme olursa yazarım yine.


    roborge.com - robot süpürge adına aradığınız herşey !!
    Dreame Robot Süpürge Yedek Parçaları - Roborge.com
    https://www.roborge.com/dreame-robot-supurge-yedek-parcalari




    Bunun dışında aliexpresste bulunabilir. İlk mesaja da eklerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 24 Mayıs 2023; 17:4:44 >




  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Youtube'dan sormuşlardı hemen bu mesajı iletelim...

  • dün kabaca 100 m2 alt katı süpürtüp moplattım. uygulamadan baktığımda temizlenen alanı 57 m2 görüyorum.

    1 oda (az nemli)+1 salon (az nemli)+hol (en ıslak)+mutfak (orta nemli) olarak temizlendi. halıları kaldırdım, yalnızca mutfağın yarısında vardı halı. yani nerdeyse tüm yerler moplandı. bunların dışında 1 oda daha vardı hiç girmedi oraya zaten.

    giden su haznenin yarısı gibi. gayet yeterli bence.


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü




  • Robot Süpürgeler ana konuya yazdığım durumu burada da paylaşmak istedim.


    Uzun araştırmalar sonucu ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüğüm için Dream L!0s pro ALDIM. Bugün geldi, açtım kurulumu yaptım. Mopları ve yan fırçayı takmadan hızlı haritalama yaptırdım. Haritalamaya başladı, neredeyse sonuna gelmişti ki "Lazer mesafe sensörü" hatası verdi. Bir kaç defa açıp kapatarak tekrar denedim ama önce saçma hareketler yapıp. olduğu yerde ileri geri dolanıp tekrara aynı hatayı verdi. Sensörleri daha hiç kullanılmadığı için tertemiz. Ne oldu bilmiyorum. Yarın tekrar deneyeceğim. Olmaz ise ne servisi falan arayacağım. Umarım basit bir şeydir. Değilse istemeye istemeye iade edeceğim sanırım. Bu durumla karşılaşan kimse var mı? İnternette Lazer sensörlerini nemli bir bezle silin çözümünden başka bir şey yok ne yazık ki.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.