Şimdi Ara

DreameBot D10s: Yüksek performanslı robot süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DreameBot D10s: Yüksek performanslı robot süpürge
    DreameBot D10s, evinizin temizliğini baştan sona yönetmek için özelleştirilebilir işlevlerle donatılmış etkili bir robot süpürge. 5.000 Pa emiş gücü ve gelişmiş LDS haritalama özellikleri, tüm evinizde ve zemin tiplerinde otomatik temizlik imkanı sunar. D10s, hassas bir tamponla nesnelerden kaçınıp etkili bir şekilde evinizi dolaşır ve temizler. Üstelik Siri, Alexa ve Google Asistan ile entegre çalışarak sesli komutlarla kolayca kontrol edilebilir.



    Çok Yönlü Temizlik Performansı



    DreameBot D10s, çok yönlü ev temizliği için özel olarak tasarlanmıştır. Kılsız kauçuk fırçası, halıların derinliklerine inerek tozları yok eder, sert zeminlerdeki kirleri temizler ve saçların dolaşmasını engeller. 5.000 Pa güçlü emiş özelliği, evinizdeki temizliği fark edilir şekilde artırır.



    Akıllı Haritalama ve Navigasyon



    LDS haritalama özelliği, D10s'in evinizi tanımasını ve etkili bir temizlik planı oluşturmasını sağlar. Bu özellik, robotun engelleri güvenli bir şekilde aşmasını ve evinizde verimli bir şekilde dolaşmasına olanak tanır.



    DreameBot D10s: Yüksek performanslı robot süpürge



    Kesintisiz Temizlik İmkanı



    D10s, 5.200 mAh batarya kapasitesiyle 280 dakikaya kadar kesintisiz temizlik sunar. Şarjı azaldığında şarj istasyonuna döner, şarj olur ve temizliğe kaldığı yerden devam eder. Ayrıca, zeminlerinizin kir durumuna göre üç farklı su akış seviyesi ile paspaslama yapabilir, böylece temizlik seviyesini kişiselleştirerek kontrol edebilirsiniz.



    D10s, 5.000 Pa emiş gücü ve 5.200 mAh batarya kapasitesini paspaslama özelliği ile birleştirerek güçlü ve verimli bir robot süpürge sunuyor.



    DreameBot D10s: Yüksek performanslı robot süpürge
    11,299 TL'lik liste fiyatıyla satışa sunulan Dreame D10s modelini Mediamarkt'ta kampanyalı satış fiyatıyla 8,849 TL'den satın alabilirsiniz. Ürünü satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.



    DreameBot D10s Teknik Özellikler:



    Emiş Gücü: 5.000 Pa

    Çalışma Süresi: 280 dakika (Sessiz modda süpürme ve paspaslama)

    Batarya Kapasitesi: 5,200 mAh

    Toz Haznesi Kapasitesi: 570L

    Su Tankı Kapasitesi: 235 mL

    Ses Düzeyi: 60 dB

    Ağırlık: 3.6 kg









  • düz paspasdan ziyade harektli dönen paspaslı modeller bence tercih edilmeli sonuç itibari ile alma amacı temizlik değil mi ?

  • NOT : YORUM PİŞMANLIK İÇERİR



    Yaklaşık 2aydır kullanıyorum , deneyimlediğim kadarıyla çekimi çok güzel (diğer markalarla karşılaştırma imkanım olmadı) Robotun bakımlarını hergün yaptığım halde kauçuk fırçayı kıl kesmiş. Servis fırçanın garanti kapsamında olmadığını ve 600tl karşılığında yeni fırça gönderebileceklerini söyledi. GALİBA ROBOT ÇALIŞMADAN ÖNCE EVDEKİ BÜTÜN KILLARI TOPLAMAMIZ GEREKİYOR . Yani kısacası her ay o kauçuk fırçayı kıl kesecek . Almayı düşünen arkadaşlara kısa bir bilgi olsun .

  • Bunun plus olanı istasyonlu nasıl acaba? Yorumlarda genel olarak çoğu kişi memnun. Hepsiburada çok acayip fiyat politikası izliyor, 2 gün önce 18000 tl idi bugün 15000 tl düştü. Fiyat analizine baktığımda çok dalgalı 1 gün içinde 5000 tl düşüp 2 gün sonra 3000 tl yükselip 1 hafta sonra da 4000 tl fiyat düşüşü olmuş hep. Alacağım bu cihazı ama pek bir inceleme video da görmedim. Tanıtım videoları var sadece kararsız kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2 aydır kullanıyorum. Mop eskidigi için yeni mop arıyorum bulamıyorum. Şu an bu markayı aldığıma çok pişmanım. Üstelik muhatap da bulamiyorum. Media mark biz yedek parça satmıyoruz diyor, servis biz arızaya bakıyoruz yedek parça işi bizim işimiz değil diyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.