Şimdi Ara

Dreamweaver da Start page'i nasıl değiştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açılışta index.asp sayfam ön tanımlı açılış sayfam. Ben başka bir sayfayı ön tanımlı açılış sayfası yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ?



  • Şimdi açılış sayfan ve Dreamweaver arasında pek bir bağlantı kuramadım. Nasıl birşeyden bahediyorsun? siteadi.com/index.asp değil de siteadi.com/default.asp mi olsun istiyorsun???
  • evet site açılınca ilk gelen sayfayı kendim belirlemek istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TradeMark

    Şimdi açılış sayfan ve Dreamweaver arasında pek bir bağlantı kuramadım. Nasıl birşeyden bahediyorsun? siteadi.com/index.asp değil de siteadi.com/default.asp mi olsun istiyorsun???

    hani set as start page vardı .Net te acaba dw da bunu nasıl ayarlayabilirim.
  • İyi de bu dreamweaver'ın yapabileceği birşey değil. Bunu IIS ayarlarından yapabilirsin. Şu an Windows kullanmadığım için izleyeceğin yolları söyleyemeyeceğim ama google'da "IIS changing default index" şeklinde aratırsan yolunu yordamını bulabilirsin.
  • dw de Files panelinde files sekmesinde görünen (site oluşturduysan) sayfalarının üzerine sağ tıklayıp set as home page seçerek yapabilirsin. html sayfası için denemiştim oldu. asp sayfası içinde olur diye düşünüyorum. bu şekilde deneyebilirsin. kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan5434

    dw de Files panelinde files sekmesinde görünen (site oluşturduysan) sayfalarının üzerine sağ tıklayıp set as home page seçerek yapabilirsin. html sayfası için denemiştim oldu. asp sayfası içinde olur diye düşünüyorum. bu şekilde deneyebilirsin. kolay gelsin

    Şimdi baktım yok gelmiyor öyle bi seçenek.( DW cs4 )

    Şu şekilde hallettim.Site açılırken ilk gelen index.asp sayfası önüne yeni bir sayfa koyarak burada dil seçimi yaptırmak istiyordum.
    ISS te tanımlı ayarlara baktığımda default.asp de ön tanımlı açılış sayfaları listesinde olduğunu gördüm. hemde index.asp ten önce listelenmişti. Acaba defaut.asp yapsam index.asp ten önce açılırmı diye düşündüm ve çalıştı.Hosting e de yüklediğimde aynı şekilde çalıştı.Böyle şimdilik. Yardım edenlere teşekkür.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.