Şimdi Ara

Driver Sorunu - Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 yıllık olan Toshiba Satellite L750-1LT model bilgisayarımda son bir hafta içinde bir sorunla karşılaştım. Malum bu üniversitelerin tatil olmasından sonra online eğitim sistemine geçiş yaptık bu videolu görüşme uygulamalarından biri olan Zoom'u ben de indirdim. Ardından web kameramın çalışmadığını fark ettim ki normalde çalışıyordu. Sonra en basit şekilde format atmayı denedim ayarlardan yapmaya çalıştığımda bilgisayar sürekli hata verdi, ben de Windows 10 iso aracını kullanarak format attım fakat bu sefer hem kameram hem de mikrofonum çalışmıyor. IObit Driver Updater programından tüm driverları güncelledim fakat nafile. Bu yazıyı yazmadan hemen önce bilgisayarı tekrar sıfırladım şuan hangi adımları izlememi önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetehunD -- 2 Nisan 2020; 9:11:17 >



  • Eski bilgisayarlarda Windows 10 yükseltmeden önce, tüm donanım sürücülerinin bir yedeğini almanız gerekir.

    Donanımınız için Windows 10 sürücüsü yayınlanmasa bile, Windows 7/8 artık ne kullanıyorsanız, eski işletim sistemi için yayınlanmış sürücüleri "uyumluluk modunda" Windows 10'a yüklemeniz ve aygıtları Windows 10'a tanıtmanız mümkün oluyor.

    Avermedia'nın çok eski bir USB TV kartını bu yolla Windows 10'da çalıştırıyorum. Normalde Windows 10 için yayınlanmış bir sürücüsü yok.

    IOBit veya başka bir firmanın "otomatik driver bul" tarzı yazılımlarını asla kullanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.