Şimdi Ara

Drogba: Anelka bizi uyardı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Drogba: Anelka bizi uyardı!



    Drogba: Anelka bizi uyardı!

    Chelsea'nin yıldız futbolcusu Didier Drogba, Nicolas Anelka'nın kendilerini uyardığını söyledi.
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin yıldız futbolcusu Didier Drogba, Nicolas Anelka'nın kendilerini uyardığını söyledi.

    Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir'e konuşan Drogba;

    "Aslında şimdi Şampiyonlar Ligi'ni konuşabileceğimiz bir zaman değil. Kötü bir Tottenham maçı oynadık. Ligde yoğun bir trafiğimiz var. Pazar günü de Arsenal ile karşılaşacağız. Şampiyonluk yarışı devam ediyor. F.Bahçe'yi ismen biliyorum. Çok fazla izlemedim. Şampiyonlar Ligi özetlerinden tanıyorum. Bir de kura çekimi sonrasında Anelka'nın 'Bizi İstanbul'da sıkı bir atmosfer bekliyor' sözlerinden...

    Fakat Şampiyonlar Ligi'nde son 8'e kalan bir takım hakkında benim 'iyi' ya da 'kötü' diye yorum yapmam doğru olmaz. Çünkü son 8, şansa gelebileceğiniz bir yer değil. F.Bahçe'ye saygı duyuyorum. Bu kupayı kim istiyorsa, kim iyiyse sahaya çıkar oynar... Kazanan kazanır, kaybeden elenir. Futbolda bu normal sonuç. Bazen iyi ya da kötü olmak da değil, sonucu şans belirliyor. Ama biz bu konuda işimizi şansa bırakmak niyetinde değiliz. Umarım İstanbul'da Şampiyonlar Ligi ve F.Bahçe maçları ile ilgili daha çok konuşma imkânımız olur.”







  • Üzerine yorum yapılacak bir konu değil. Mantıklı ve doğru cümleler kurmuş Drogba. Sonuçta bir Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali oynayacaklar. Ayrıca Fenerbahçe'yi tanımamalarını avantaj olarak görüyorum. Tarih böyle küçük görülen ve tanınmayan takımlarının başarılarıyla doludur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dekonline

    Üzerine yorum yapılacak bir konu değil. Mantıklı ve doğru cümleler kurmuş Drogba. Sonuçta bir Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali oynayacaklar. Ayrıca Fenerbahçe'yi tanımamalarını avantaj olarak görüyorum. Tarih böyle küçük görülen ve tanınmayan takımlarının başarılarıyla doludur.



    Katılıyorum Mesela sevilla maçı..

    Penaltılara kaldık.Teknik ekibimix rakibin hangi futbolcusunun hangi köşelere penaltı atacağını kasetlerden izlemiş ezberlemiş.Ama zavallı sevillanın böyle bi şansı yok çünkü Fenerbahçe'nin penaltısı yok Doğal olarak ne yapacağımızı bilmiyorlardı ve sonuçta elendiler.

    Chelsa'de bizi tanımıyor.Kendileri ile kadıköyde tanışacağız inşallah




  • mesajlar silinmiş...
  • Bu nasıl konu ya, 17 mesaj yazıyor 3 tane kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.