Şimdi Ara

Drogba Galatasaray'ın oyun yapısını bozuyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • drmurathan kullanıcısına yanıt
    o drogbadan değil takımdan kaynaklanıyor verkaça girmek sıfıra inmek zor geliyor şişirmeyi tercih ediyorlar.

    in kanada kes drogbaya bak nasıl takır takır kafa golleri geliyor.

    drogba uzaktan vuruyor yakından selçuk sneijder vuruyor dikkat ettiysen.

    tabiki drogba içinde zor bir durum yaşlanıyor her futbolcu gibi oda kabullenmekte zorlanıyor bişey yapamadım endişesi taşıyor onun içinde bazen 40mtden gol atmayı deniyor.
  • Herşey iyi guzel de ben anlamıyorum bir insan her ortayı on direğe rakibin kucağına neden atar? Turkish xavi diyorlar bide . Beni koy sahaya biraz kondisyonla berAber daha iyi işler yaparım algülüm ver gülüm yapmakta ne var sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogba efsanedir ancak artik yaslandigini kabul etmekte fayda var. ha onemli maclarda hala iyi oynuyor bence ama hem yasindan hem kariyerinden oturu artik bir doymusluk soz konusu normal bir sekilde ve ziraat kupasi ya da superlig deki cogu macta biraz laubali oynadigini da kabul etmeliyiz.

    bu devre son zaten daha sozlesmesini uzatilacagini sanmiyorum, yaptiklari icin tesekkur edilip yeni kariyerinde basari dilenmeli muhtemelen amerikaya gidip 1-2 sene daha oynayacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene başından beri sizinle aynı fikirdeyim sadece taraftarlar bunu görmek istemiyor sonuna kadar haklısınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen senelerde frikik olunca penaltı olmuş gibi seviniyordum . Bu sene nasılsa Drogba geçecek başına diye ekrana bile makasım gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başından beri aynı görüşü paylaşıyorum. Drogba'nın en ilerde yer alması bize çoğu zaman zarar veriyor. Bir de eskiden Sneijder sistem bozuyor derlerdi alakası yok. Drogba eyvalah bize isim kattı, marka değerimizi artırdı teşekkürler ama onunla devam edemeyiz.

    Muslera
    TecrübeliStoper Semih Kaya
    Felipe Melo Selçuk İnan
    Wesley Sneijder
    Burak Yılmaz
    Bu kemik kadronun artık oturması lazım
  • drogba bazen beni çıldırtıyor, pas atabileceği adam var boşta topu ayağına doluyor, şut çekeceği açı var topu kaptırıyor, uzaktan fauller orta kesilmeli şut atıyor ama artıları daha çok bu da bir gerçek ama fernando torres gelecekse hayır demem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk gibi tipler oldugu surece bozar. takim kalitesiz olunca drogbanin kacamak adam olarak gorulup oyunu bozmasi cok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce şunu düşünelim. Top Drogba'nın ayağına geldiğinde bizim diğer futbolcular ne yapıyor? Dün izledim top Drogbaya geldiginde Sneijder ve Umut aralara koşu denedi Drogba atamadı pası. Kanat oyuncularımız ne yapıyor ? Orta saha çizgisinin oralarda bekliyorlar. Bindirme çok nadir. Onda bile kestikleri ortalar Drogbayı dertlendirecek cinsten. Kanat ataklarında bu kadar başarısız olan bir takımda Drogba ne yapsın? Sene başı Izmirdeki Malaga macinda Riera adam gibi bir orta açtı Drogba kafayla çatala yazdı. Bunu yapmamız lazım ama yapamıyoruz. Drogba'nın yapamadığı bir şey değil bu. Takımın digerlerinin yapamadıkları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba su anki durumuyla buyuk maclarin adami. Cikipta dandik bir kupa macinda sonuna kadar mucadele etmesini beklemeyin

    Bi juve besiktas maclarini dusunun nasil oynadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yeni sözleşme imzalanmamalı futbolcu olarak.
  • Burda arkadaşlar demiş ki Drogba'ya orta gelmiyor top gelmiyor o ne yapsın ?
    Ben Drogba kötü oyuncu demiyorum ki yasa Drogba çok gol kaçırıyor demiyorum ki , Drogba Galatasaray'ın oyun yapısını bozuyor diyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasarayın bir oyun yapısı olduğunu düşünmüyorum şuan. daha frikiklerin penaltıların kimin atacağı belli olmayan takımın oyun yapısı diye birşeyden söz etmesi imkansı.

    bir penaltı oluyor burak zıplıyor frikik oluyor burak zıplıyor zaten drogba her yerden atıyor sneijder gibi bir adam var adam sıra gelmiyor frikik için. bir kişide şu işe çözüm bulamıyor sen oyun yapısından bahsediyprsun.
  • drogba gs daki kaderini ligin ikinci yarısındaki performansı belirleyecek. kaldıki ben sözleşmesinin uzatılacağını düşünmüyorum. bize kalan haftalarda maximunu verebilirse ne ala. ama vericektir inancım tam. fakat artık onun görevi gs da sportif işlerde olmalı.
  • Onu bunu bilmem de Drogba gitti mi Fifa'da artık Galatasaray ile oynamam, adamı nasıl yapmışlarsa artık oyunda Lewa ile Falcao halt etmiş yanında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.