Şimdi Ara

Drone da kamera çok önemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler drone almak istiyorum ama bütçem çok değil en fazla 250 TL verebilirim. Biraz araştırdım videolar izledim.
    Kameralı drone lar kamerasizlara göre pahalı ama sizce parasını hakediyor mu ?

    İncelemelerde izlediğim kadarıyla görüntü 5 10 m den sonra gidiyor gibi (benim bütçeme uygun olanlarda) .

    Sorum belli ikisininde kullanan arkadaşlar varmı sade drone uçurmak zevk verir mi . Kameralı ile kamerasiz arasında çok bir fark varmıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim için zevk verir çünkü iki üç yıl öncesine kadar amatör rc helikopterler kullandım baya zor rüzgara dayanıyordu ancak yönetmesi çok zordu yine de bana çok zevk verirdi bence yeni başlıyorsanız bu hobiye ilk olarak kamerasız alıp ama tavsiyem menzil yüksek olsun droneun. Bende 2 3 ay sonra para biriktirip alayım yaz gelince açık hava da çok güzel uçurulur ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisini de kullandım hepsinden de farklı zevkler aldım. youtube da multikopter 101 kanalında bunlarla ilgili videolar bulabilirsin.

    Bütçen 250 tl gibi ise başlangıç seviyesi oyuncak tarzı 2mp 720p çekim yapan kameraları olan dronelar var parçaları vs. ucuzdur noları kullanabilirsin.
  • Malesef kur vergiler derken çindeki kıytırık ürüne 250 lira para veriyoruz, bende araştırmıştım kamera kalitesini görünce soğudum almadım açıkçası benim için kamera şart çok güzel görüntüler elde ediliyor iyi drone'larda bayağı keyiflidir.
  • Vazgeçtim beyler 250 tl verip alıcağım ürün en kötünün bir tık iyisi. Kamerası hiç tatmin etmiyecek, kamerasız drone da almak istemiyorum. Elime para geçince en az 800-1000 tl lik tatmin edicek birşey almak istiyorum ileri zamanlarda. Teşekkürler yorumlarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.