Şimdi Ara

Drone Kiralama Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gökyüzündeki Gözünüz !


    Dronelar son yıllarda havadan çekimler için popülerliği yükselmiş İHA adıda verilebilen kumandalı hava araçlarıdır.Bu cihazların aracılığı ile bir çok meslek kolunda havadan işin gidişatını seyretmek , kontrolde tutabilmek ve hatta arzu edilen iş ile ilgili olarak çekim yapabilmek bile mümkündür. Son yıllarda bu konuda isteyenlere hizmet verilmeye başlanmıştır. Şirketimiz 34flycam de siz önemli müşterilerimize bu konuda hizmet vermek amacıyla 2012 senesinde açılmıştır.



    Hizmet ve Sektör


    İstenilen hizmetler birbirlerinden farklı olabilmektedir. Haliyle de drone kiralama fiyatları da gerçekleştirilecek uçuşa , projeye göre farklılık göstermektedir. Mesela bir şantiye alanını ya da tarlanızı havadan seyretmek ya da futbol müsabakasını izleyip kaydetmek için değişik zamanlarda havada durabilecek dronlara ihtiyaç vardır. Bu bağlamda drone kiralama fiyatları da bu iki iş için değişiklik gösterecektir. Bunun yanı sıra sevgiliye yapılması planlanan sürpriz veya başka türlü bir organizasyon için kiralanması durumunda drone kiralama fiyatları işe göre değişkenlik gösterecektir. Kullanılan cihazlar DJI S1000 , DJI İnspire 1 , Dji inspire pro 4k olup cihaz modelleri de halliye drone kiralama fiyatları bu modellerden etkilenir. Kullanılan pilin dayanım süresi iç ve dış mekân izlenmesi gibi konular da göz önünde bulundurularak 900 ile 2000 TL arası fiyatlar söz konusudur.



    Kalite


    Son zamanlarda bu alanda hizmet veren daha doğru söylemek gerekir ise hizmet sağlamaya çalışan bir çok fason işletme türemiştir. Bunların bir çoğu fatura bile kesemeyip taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışan sadece bir internet sitesine sahip olan şahıslardır.. Bunun gibi hizmetlerde işinizin zarara uğraması parasal zarardan öte önemli bir prestij yetirmesine sebep olabilir ki bu da para ile hesap edilemeyecek kadar önemli bir kavramdır.



    Teknoloji



    Havadan çekim sektöründe en önemli adımlardan biri yenilikleri takip edebilmek ve geri kalmamaktır. Şirketimiz de günümüzün önemli teknolojisinin en son makinelerini kullanmakta olup bu bağlamda gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakından izlemektedir. Kullanılan droneler iç ve dış çekimler için farklı modeller olup kullanım amaçlarına uygun cihazlardır. Yerde gerçekleştirilen çekimler için de uygun görülen modeller şirketimiz tarafından kullanılarak siz değerl müşterilerimize bu konuda hizmet sağlanmaktadır. Teknoloji ilerleme gösterdikçe 34Flycam Havadan Çekim ve Drone Kiralama olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti verip daha yüksek görüntü kalitesi sağlamak için her zaman teknolojinin takibinde ve rakiplerimizin bir adım önünde olacağız.

    Kaynak :http://www.34flycam.com/post/drone-kiralama-fiyatlari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34FlyCam -- 25 Mayıs 2016; 17:11:09 >







  • DJI Phantom 4 Drone ile Havadan çekimler ve drone kiralama hizmeti veriyorum. İhtiyaç halinde görüşebiliriz. Fiyatlarımız uygundur.

    İletişim:http://www.ceobilisim.com/drone-kiralama-havadan-4k-full-hd-video-ve-12mp-fotograf-cekimi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.