Şimdi Ara

DS'in Devamı HD ve Harekete Duyarlı Olacak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Japonya'nın Asahi Shimbun gazetesine konuşan Nintendo'nun genel başkanı Satoru Iwata Nintendo DS'in devam konsolunun yüksek çözünürlüklü (HD) ve harekete duyarlı olacağını açıkladı. Iwata aynı röportajda yeni Zelda Wii'nin 2010 yılı içinde çıkarılacağını da belirtti.
    http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1262764886&archive=&start_from=&ucat=4&



  • Haberi az önce Nintendocu'da okudum gerçekten çok iyi bir gelişme Nintendo açısında. Ben şahsen Ds'nin grafiklerine hiçbir zaman eksik veya yetersiz olarak görmedim. Ha belki aklımdan keşke grafiklerde filtre sistemi kullansalardı (Psp'de ki bilinear filtreleme sistemi gibi) dediğim olmuştur ama yapmasalarda benim açımdan çok büyük bir kayıp değildi. Zira konsola çıkan özel oyunların grafikleri sistemin gücünü iyi kullandığından dolayı herhangi bir eksiklik hissetmiyorsunuz ama tabi bu durum biraz da beklentilerinizle alakalı. Psp ayarında görseller beklediğiniz takdirde hayal kırıklığına uğramak çok normal ama sistemin gücünü düşünerek grafiklere baktığınız vakit gayet iyi olduğunu görebilirsiniz. Umarım yeni nesil yüksek çözünürlüklü el konsolunu E3 fuarında görebiliriz, bu şekilde ürün hakkında fikir edinmiş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Ocak 2010; 12:23:34 >




  • Güzel haber artık psp yle grafik açısındanda kapışıcak, çoluk çocuk oyunları demez artık bundan sonra bizim Türk'ler.
  • bizim DS lite'lar güme gidecek desenize
  • Negatif düşünmenize gerek yok arkadaşlar. Sonuç itibariyle DS'e çıkmış onlarca kaliteli oyun var ve çıkmaya devam edecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

    Negatif düşünmenize gerek yok arkadaşlar. Sonuç itibariyle DS'e çıkmış onlarca kaliteli oyun var ve çıkmaya devam edecek.


    kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.