Şimdi Ara

DS4 neden kulaklık takılı iken ses keser yada kasar gibi yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    Yıllardır PS4 kullanıyorum böyle bir sorun ilk defa başıma geliyor.

    Kulaklığı taktığım zaman ses de gitme gelme oluyor kasmaya benzer.

    Cihazda hiçbir şekilde kasma problemi yok kulaklığı çıkarttığım zaman her şey normal kulaklık takınca kulaklıktan gelen seste takılmalar oluyor.

    Farklı kulaklık denedim gene aynı.

    Bir tane daha DS4 var onu da denedim yine aynı.

    Ayarları falan kurcaladım bulamadım bir türlü yani görüntüde hiçbir şekilde takılma yok kulaklıktan gelen seste takılma oluyor kulaklığı çıkarınca gene takılma yok.

    Başına gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sitemi yeniden başlatın ve başka bir kulaklık ile ve başka bir DS4 ile tekrar deneyin. Yine aynı sıkıntı varsa bence sorun yazılımsal olabilir. Çünkü ; PS5 çıktığından beri sony ps4 yazılımına gerekli özeni göstermiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 14 Ekim 2023; 20:38:36 >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Sistemi yeniden başlatmadan önce sistemin soğumasını bekledim sistemin yan tarafına fan koydum Hani direk çıkar çıkmaz bu sıcaklık falan çıkarsa alsın götürsün diye daha sistemi açarken kulaklık takılı ya ona yapıyor.

    Diğer DS4 var onunla da aynı şeyi yapıyor başka kulaklık denedim onda da aynı şey yapıyor İnternet kablosunu çıkarttım yine aynı şimdiye kadar hiçbir şekilde böyle bir problem olmaması garip.

    Bir de daha geçen yeni güncelleme geldi çok olmadı bir hafta 15 gün oldu olmadı madem diyelim Özen göstermiyor o zaman niye güncelleme gelip duruyor 🙂 . Yani merak ediyorum tekrar bir yazılım gelirse düzelir mi onu da bilmiyorum Bir de HDD değiştireceğim yarın Hadi hdd'yi değiştireyim dedim ama düzeleceğini sanmıyorum yani çok garip bir şekilde makinede hiçbir şekilde takılma yok TV'nin sesinde hiçbir şekilde takılma yok oyunda takılma yok kulaklığı takınca orada ses gidip geliyor kasıyor kendi kendine bir garip bir şey yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fayda etmeyeceğini bile bile hdm'yi kablosunu bile değiştirdim denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metaldeniz_x kullanıcısına yanıt

    Sorun yazılımsal gibi görünüyor. Ps4 bluetooth aygıtında sorun var desek ds4 de kopma veya benzeri durumlar olurdu. Bence sorunu geri bildirimde bulunun. Yeni yazılım güncellemeleri genelde hack olayına karşı geliyor zaten.


    Birde fark ettiyseniz ps4 konsollarında ps4 store bölümleri eskiden daha stabil çalışırdı. Yani geçişler vs daha akıcıydı. Artık takılmalı geçişler oluyor. Her ne kadar ps4 konsoluna oyun çıksa da eskisi kadar özenmiyor sony.


    Zaten bu kadar yıl iyi yaşadı ps4. 15 kasım 2013 çıkış tarihiydi. 10 yıl olmuş. Hala çıkacak 100 den fazla oyun duyurusu var.

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

    Benim de o aklıma geldi Hani hep kopacak olsa ekranda dın dın uyarı vermesi lazım koptu bağlandı falan diye öyle bir şey de yok.

    Yarın bir sistem üzerinden deneyim bakalım geri bildirimde bulunmayı ne oluyor ama o hataya karşı oluyor diye biliyorum Hani bir hata falan vermesi lazım diye biliyorum ama bakmak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.