Şimdi Ara

DSC-TX30 Su geçirmez fotoğraf makinesi 699 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce Tayland tatilim'de su altında çekim için 650 TL vererek Waterproof özelliği olan su altında 10 metreye kadar dayanıklı DSC TX30 fotoğraf makinsını aldım . Tatilin ilk günü kullanım talimatlarına uyacak şekilde makinayı hazırladıktan sonra suya girdim 1 Metre derinlikte video kaydı yaparken 3.cü dakka makina su aldı ve kapandı . Mekel Yetkili Servise durumu anlattım tüm devreleri su alarak yanan makinanın sızdırmazlık testinden geçtiğini söylediler.

    Sonuç olarak tamiri yok cihazın cihaz yenileme söz konusu değil testler öyle diyormuş .

    Sony markası taşıyan hiçbir ürünü tavsiye etmem . Makinaların bütün kusurları kullanıcı hatası olarak garanti dışına bırakılıyor
  • geçmiş olsun hocam , üzüldüm gerçekten yazık oldu . Makina bazir su almış nasıl testten geçer anlamıyorum . Diğer yerleri zaten su geçirmiyor tek geçirecek olan yer kapak bölümü ( çok dandik gibi ama vakumlu gibi ) .

    Bende çok kullandım denizde havuzda , hep elden ele orda burda gezdi ama hep heycanlandım aman su alırsa filan falan . En iyisi size önereceğim şey sj4000 aliexpressten bakmanız . Şayet ben tx30 u almasaydım direk sipariş verirdim go pro benzeri .
  • Teşekkürler size tavsiyem fazla güvenmeyin o kapağa su girerse bilinki kullanım hatası olucak ve çöp olucak sony'nin garanti anlayışı böyle birşey .

    Bu arada tüketici hakem heyetine versem nasıl olur acaba bu işlerle uğraşan varsa bana bi akıl verebilirse sevinirim ?

    Maliyetli oluyor diye duydum bide şöyle birşey var garanti kapsamında bahsettiniz şu dandik alt kapağın bütün sorumlulunu kullanıcılara vermiş sony birşey çıkmaz gibi duruyor başka su alıcak yeri yok sizinde dediğiniz gibi :) Makinanın garantisini veren tüketici yani .
  • makinayı aldıktan sonra denemelerim sonucunda o bolum cok dandik oldugunu gordum gercekten yenı aklım olsa gıder sj4000 alırım go pro benzerı çin işi mişi ama olsun . Hiç bir fikrim yok hocam , yeniden geçmiş olsun .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.