Şimdi Ara

DSL bağlantım arada bir kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DSL bağlantım 2-3 günde bir kopuyor. Sizce neden olabilir ? DSL bağlantımın 2-3 günde bir kopması normal mi ? TurkNet'in verdiği ince telefon kablosu bağlı modeme. Cat6 kablo çeksem düzelir mi sizce? Yoksa yeni modem mi alsam ? ADSL kullanıcısıyım bu arada. Modemden veya kablodan kaynaklansa sürekli kopma yaşayacağımı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...




  • DSL'dir kopar. Hele ADSL yoğun bir bölgeyse zaten kopar. Sık kopmuyorsa ADSL için masraf etmek salaktır. Boşverin.

  • 2-3 gün sorun değil. Eğer günde 2 kereden fazla kopuyorsa bir şeyler yapmak gerekebilir

  • Merhaba, gün içerisinde birden fazla kopma yaşarsanız teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kopmalar sık sık olmuyor. 2-3 günde bir oluyor. 2-3 günde bir olan kopma normal mi bunu soruyorum. Normal değilse oim den destek kaydı açıcam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkancigimiz F kullanıcısına yanıt

    İnternet gün içinde mi kopuyor yoksa gece 2-9 saatleri arasında mı ? Eğer gece kopuyorsa normal çünkü tamir ve bakım sırasında kopuyor. Ama gündüz kopuyorsa pek normal değil. 2-3 günde bir kopan internet için arıza kaydına bile bakmazlar. günde 4-5 kere kopması lazım onların arıza olarak nitelendirmesi için.

  • Furkancigimiz F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2-3 gün arayla yaşadığınız kopmalar ne kadar sürüyor. Bağlantınız geldiği zaman o gün içerisinde tekrar kopma yaşıyor musunuz? Kopma yaşadığınız anda kayıt oluşturabilirseniz kopma sıklığını ve hattınızı kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kısa süreli bir kopma yaşıyorum DSL bağlantım anlık olarak kopup geri geliyor. Daha önce oluşturduğum destek kayıtlarında 24 saat IP aldığım da "24 ssattir kopma yaşamadığınızdan dolayı destek kaydınızı sonlandırıyorum" diyerek kaydı sonlandırıyorsunuz. Bu yüzden destek kaydı oluşturmuyorum sayın @TurkNet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkancigimiz F kullanıcısına yanıt
    2-3 gün arayla sadece anlık kopma oluyorsa normal.
  • Modem üzerinden bakmanız lazım? Kopma dediğinizin açılımı gerekir ki insanlar yardımcı olabilsin.


    Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz?

    Modem arayüzünde bağlantı süresi ne görünüyor?

    Bağlantı koptu diye düşündüğünüzde modem de durum ne?

    Modem arayüzünde hat değerleri ne durumda?

  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlanıyorum. Modemim 36 gündür açık. Bağlantım koptuğu zaman DSL ışığı sönüyor. TurkNet Online işlemlerden baktığım zaman Kullanıcı 1 Dakikadır Online yazıyor. SNR Margin değeri 13.9 DSL bağlantım arada bir kopuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sayın TurkNet, 2-3 gün arayla kopma olması normal değil. Siz bize başvuru yaparken normal şartlarda kopma olmayacağını söylüyorsunuz. Sosyal medyada reklam yaparken kesintisiz internet sunuyoruz diyorsunuz. Ama sizden veya Turk Telekom'dan kaynaklandığından emin değilim. Sorunun Modem den mi kablolardan mı kaynaklandığını öğrenmem lazım. Bağlantım koptuğu zaman çok önemli bir toplantı da ya da sınavda olmam durumunda ne olacak ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkancigimiz F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.