Şimdi Ara

DSMART aile-sinema paketinde kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: forumnik

    quote:

    aynı durum bende de oldu malisef.ben de 120 ytl verdim.bari full yapsınlar paketi


    Bir daha alır mıyım paket maket tövbeler olsun. 100YTL lik uyduya 3-4 katı para veriyoruz verdikleri hizmete bak.



    ben şahsen verdikleri hizmetten memnunum.sinema kanalındaki filmler gayet güzel.uydu cihazı da benim eski beko ma göre mükemmel denilebilir.ama eski üyelere de bir iyilik düşünülmeliydi kesinlikle
  • Doğru söylüyorsunuz.(cihaza 3-4 kat fazla para verme konusunda)
    Ama senelik 99 ytl gibi bir ek ödeme ile full paketde birçok kanalı seyredebiliyorsunuz.Özellikle sinema kanalları oldukça tatminkar.halen Dt ün sinema kanallarına 4-5 kat fazla fazla para vermekteyiz. DT ün bu kazık hizmetinin yanında d-smartın oldukça uygun durumda olduğu aşikar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: forumnik

    quote:

    aynı durum bende de oldu malisef.ben de 120 ytl verdim.bari full yapsınlar paketi


    Bir daha alır mıyım paket maket tövbeler olsun. 100YTL lik uyduya 3-4 katı para veriyoruz verdikleri hizmete bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.say -- 3 Aralık 2008; 13:35:21 >
  • Merhabalar Arkadaşlar.

    Bazı arkadaşlar yakınmış. Öncelikle kabullenemediğimiz özellikler elbet te olacak. İşte cihaz şu kadarlık cihaz çok pahalı. Ama şunu hesap edemiyoruz. Bu adamlar 6 tane belgesel kanalı ücretsiz sunuyorlar. Bunun telifi var, kanal ödemesi vb... Neyse maliyet hesabı yapmak bana düşmez.

    Gelelim konuyu saptırmadan asıl noktaya.

    Sinema Paketi yıllık 120 YTL yerine 79 YTL
    Aile Paketi 160 YTL yerine 89 YTL
    Full paket 200 YTL yerine 99 YTL

    Şimdi bu kampanya nasıl oluyor. Kampanya 20 Aralık tarihine kadar Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası Kredi Kartları ile yapılan alış-verişlerde geçerlidir. Yani anlayacağınız Nakit ödeme yapmak istediğinizde bu kampanya geçerli olmayacak.

    Yukarıda bir arkadaşımızın sorusuna istinaden sadece bu paketi alarak D-Smart ailesine dahil olamıyorsunuz. D-Smart cihazı ve Çanak sistemi olmak zorunda. Bu paketler sadece extra kanal izlemenize olanak sağlar.

    Bunlar:

    D-Smart Extra'nın Full Eğlence keyfi. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan paket; FullPaket!!!

    Ailecek izleyebileceğiniz filmler : Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Beyazperde, Cool Smart
    Birbirinden eğlenceli spor kanalları : ESPN, NASN, Futbol Smart.
    Yaşam kalitenizi arttırmak için : Style Network, Dog TV, Bebeğim TV,

    Ayrıca; Erotik kanallar : Passion, Fantasy, Movies 24, Yeşilçam XXX, Dorcel, Soft




  • kredi kartı mevzuunu bilmiyorum. Bayiiye gidip nakit de kampanyalı alınabiliyor olması lazım. Sadece kredi kartına satış yapılmıyor. Ayrıca tüm kredi kartları geçerli. Ben worldcard ile taksitli almıştım sinema paketini. Ne var ki sorun kampanya değil uygulanan fiyat politikası. En azından yeni pakete fazla para vermiş üyelere bir indirim veya paket değişikliği hakkı tanınsaydı. Konumuz digitürke göre avantaj dezavantaj değil. Dsmart'ı seçtik boş yere seçmedik elbette. Dijitürk daha beter uygulamalar yapıyor. Herkese ayrı fiyat ayrı standartlar ücretsiz premier ligini de seyrettirmiyorlar.
    Bu kampanya olmasaydı hiç sesimi çıkartmazdım. Ama kendinizi benim gibilerin yerine koyun. 120YTL ödemiş 1 yıllık sinematv abonesi olmuşsunuz. 2 kanal seyrediyorsunuz. Daha önce hiç paket almamış dsmart kullanıcısı 99YTL ye 1 yıl 15 kanal seyredebiliyor.
    Hala düşünen varsa aklına şaşarım. 99YTL 'ye full paket alın. Bu kampanya kaçmaz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: forumnik

    kredi kartı mevzuunu bilmiyorum. Bayiiye gidip nakit de kampanyalı alınabiliyor olması lazım. Sadece kredi kartına satış yapılmıyor. Ayrıca tüm kredi kartları geçerli. Ben worldcard ile taksitli almıştım sinema paketini. Ne var ki sorun kampanya değil uygulanan fiyat politikası. En azından yeni pakete fazla para vermiş üyelere bir indirim veya paket değişikliği hakkı tanınsaydı. Konumuz digitürke göre avantaj dezavantaj değil. Dsmart'ı seçtik boş yere seçmedik elbette. Dijitürk daha beter uygulamalar yapıyor. Herkese ayrı fiyat ayrı standartlar ücretsiz premier ligini de seyrettirmiyorlar.
    Bu kampanya olmasaydı hiç sesimi çıkartmazdım. Ama kendinizi benim gibilerin yerine koyun. 120YTL ödemiş 1 yıllık sinematv abonesi olmuşsunuz. 2 kanal seyrediyorsunuz. Daha önce hiç paket almamış dsmart kullanıcısı 99YTL ye 1 yıl 15 kanal seyredebiliyor.
    Hala düşünen varsa aklına şaşarım. 99YTL 'ye full paket alın. Bu kampanya kaçmaz.



    Bu kampanyayı 2 gün içerisinde 10 u geçik uygulamış olmanın getirdiği tecübeden ötürü nakit olmadığını, sadece 3 bankanın kredi kartına olduğunu ve bayinin bir kazancının olmadığını ücretin direk D-Smart 'a gittiğini belirtmemde bir sakınca yoktur sanırım... Saygılarımla...




  • Full paketle aile paketi arasındaki tek fark yetişkniler için olan +18 kanallar değilmi birde 10 ytllik fark :)

    Ona göre aile paketine üye olmayı düşünüyorumda birde hangi kartlara kaç taksit yapıyorlar?
  • Taksitlere vade farkı koyuyorlar. 12 ay 10 ytl oluyo fark. Garanti akbank işbankası bildiklerim.
    Bende aldım paket.
    Bu arada yeni bir hizmetleri var. Online iletişime geçmişler artık telefon faturası girmiyo Bilgi almak isteyenler internet sitesinden iletişime geçebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 6 Aralık 2008; 13:07:51 >
  • Full paket için Nakit veya tek çekimde ücret 99 YTL
    3 ay taksit = 105 YTL
    6 ay taksit = 108 YTL
    12 ay taksit = 112 YTL olarak fiyatlandırılmıştır.

    Bu taksit olanakları sadece Akbank - Garanti ve İş Bankası kredi kartlarına sunulmaktadır.
  • D-smart aile paketinde toplam kaç kanal var D-smart web adresinde paketlerdeki ayrıntılı kanal listesi vermiyo bilgisi olan varsa paylaşırmu tşk
  • paketleri daha önce yüksek fiyatla alan arkadaşlara 3 ay ek süre uzatımı yapıyolar arkadaşlar arkadaşım aradı müşteri hizmetlerini ve paketini hiçibir ücret ödemeden 3 ay uzattı sinema paketine 120 ve aile paketine 160 ytl veren arkadaşlar.müşteri hizmetlerini arayın ve paketinizi 3 ay süreyle ilave ücret vermeden uzatın internete cok kişi yazıyo bunu onlarda böle yaptılar.
  • bende geçen gün full paket 99 ytl aldım. Film arşivi geniş olan birisi için sinema kanlları tatmin etmeyebilir. Kaldıki 2 sinema kanalı program bakımından birbirini takip ediyor. bu konuyuda anlamıs değilm açıkçası
  • quote:

    paketleri daha önce yüksek fiyatla alan arkadaşlara 3 ay ek süre uzatımı yapıyolar arkadaşlar arkadaşım aradı müşteri hizmetlerini ve paketini hiçibir ücret ödemeden 3 ay uzattı sinema paketine 120 ve aile paketine 160 ytl veren arkadaşlar.müşteri hizmetlerini arayın ve paketinizi 3 ay süreyle ilave ücret vermeden uzatın internete cok kişi yazıyo bunu onlarda böle yaptılar.


    açıkçası süre uzatmak bana pek mantıklı gelmiyor. Seneye Aralıkta yine benzer bir kampanya yapmayacakları ne malum. Bu durumda süre uzattığımız için yeni kampanyadan yararlanamama durumu var. hay ben böyle kampanyaya
  • 31 aralığı kadar bayilerde full 99 YTL Devam arkadaşlar
  • evet yılbaşına kadar kampanya uzatıldı bu fırsatı kaçırmayın derim arkadaşlar
    quote:

    Orjinalden alıntı: fa77

    31 aralığı kadar bayilerde full 99 YTL Devam arkadaşlar
  • beni de müşteri hizmetlerinden aradılar. Önce 40YTL fark verin sizinki de full paket olsun dediler. Ben zaten 120 vermişim başkasına 99YTL ye sattığınız pakete ben neden 160YTL vereyim ki dedim o zaman 3 ay uzatma teklif etti. İlerde daha ucuz bir kampanya çıkarsa ondan yararlanabiliyor muyum dediğimde de cevap veremedi. Nalet olsun dedim 3 ay uzattım. 1 ay da bayii hediye etmişti 120YTL ye 16 ay sinema paketi aldık gibi oldu şimdi, neyse.
  • Bu dsmart yıllık abonelik mi yapıyor? İlk çıktıklarında sadece bir kez uydu alıcı alıp ömür boyu izleyeceksiniz falan diye atıp tutuyorlardı.
  • bazı paralı kanallar yıllık veya aylık abonelik ile izlenebiliyor. sinematv sinematv2, sinematvaile gibi. full paket de ekstra birkaç kanal daha ve erotik kanallar var. Normalde satın aldığınızda dsmart paketinde yer alan ücretsiz kanalları ömür boyu izleme taahütü var. ücretli kanallar her zaman ücretliydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.